Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavi ışıklı şeyler arıyorum.

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mavi ışık her zaman çok ilgimi çekmiştir.
Bir CASIO saatim vardı. Işığını yakınca hafif pürüzlü bir mavi ışık verirdi. O pürüzlü ışık efektinin hastasıydım. Mesela daha sonra bir CASIO g-shock saati almıştım, turkuazdı sanırım onun ışığı, o kadar hoş değildi.

Kıbrıs'taki evi böyle mavi ışıklarla donatmak istiyorum. Gerçi yeşil-pembe-mor gibi farklı ışıklar da olur da, aynı keyifi verir mi bilmiyorum.
Mavi ampül satılıyor mudur acaba? Tavandaki ampülü değil de, uzun bacaklı lambanın ampülünü mavi yapsam, odada feci bir atmosfer yaratır.
Belki mavi ışık yayan süs eşyaları da alabilirim. Orda burda bazı (adını unuttuğum) sitelerde ışıklı oyuncaklar satılıyordu.

O kadar tuhaf ki, windows xp'nin temasını bütün "pro"lar classic'e çevirirken, sırf mavi tema diye xp temasını kullanıyorum ben.

Yeşil felan ışık da olur diyeceğim de, mavi kadar canlı durur mu acaba, pek sanmıyorum.
Hem mavi renk, en soğuk renk oluyor, yeşil biraz daha sıcak.
Daha da ilginci, güneş ışığı renk spektrumunda, en yüksek kelvine sahip renk. Bulutsuz açık mavi gökyüzü 20000-30000 K oluyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
rambonun elinde tuttuğu şeyin yeşilinin 5 mmliğini zımparalıyıp (çok daha ucuz) 4.5 mmlik havalı tüfek ile karanlık gecede atıp izliyordum ben.

bu arada mavi rengi sevenlerin gey olduğunu söylüyor bazıları ama kabul etmiyoruz tabi.

Bone seni anca mavi ledler keser diyorum, al bi sürü lehimle birbirine tak sağa sola
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...