Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mavi ışık her zaman çok ilgimi çekmiştir. Bir CASIO saatim vardı. Işığını yakınca hafif pürüzlü bir mavi ışık verirdi. O pürüzlü ışık efektinin hastasıydım. Mesela daha sonra bir CASIO g-shock saati almıştım, turkuazdı sanırım onun ışığı, o kadar hoş değildi. Kıbrıs'taki evi böyle mavi ışıklarla donatmak istiyorum. Gerçi yeşil-pembe-mor gibi farklı ışıklar da olur da, aynı keyifi verir mi bilmiyorum. Mavi ampül satılıyor mudur acaba? Tavandaki ampülü değil de, uzun bacaklı lambanın ampülünü mavi yapsam, odada feci bir atmosfer yaratır. Belki mavi ışık yayan süs eşyaları da alabilirim. Orda burda bazı (adını unuttuğum) sitelerde ışıklı oyuncaklar satılıyordu. O kadar tuhaf ki, windows xp'nin temasını bütün "pro"lar classic'e çevirirken, sırf mavi tema diye xp temasını kullanıyorum ben. Yeşil felan ışık da olur diyeceğim de, mavi kadar canlı durur mu acaba, pek sanmıyorum. Hem mavi renk, en soğuk renk oluyor, yeşil biraz daha sıcak. Daha da ilginci, güneş ışığı renk spektrumunda, en yüksek kelvine sahip renk. Bulutsuz açık mavi gökyüzü 20000-30000 K oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 dolmuş lambaları var bol çeşit. izmirdeysen sanayide satan tonla yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Maviyi seven ultraviyoleye bayılır. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 üç renk üçlemesi: mavi geldi aklıma. juliette'nin mavi kristalli bir avizesi vardı. olsa da baksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 izmir balçova daki migros ta var bol bol philips'in dekorasyon aydınlatması için renk renk ışıkları belki sizin oralaradki migrosta da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bayıcaksın parayı mavi led alıcaksın heryere çakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 al bi sürü mavi ledli kasa fanı, hem ışık hem de eksantrik bi gorunume kavusursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mavi de güzeldir de. dün lexius ile balçova kipa'da ki sinemanın içindeki yeşil ışıklara hayran olduk off bide böyle yavaş yavaş ışıklar aşağı kayıyormuş gibi gözüküyordu. bi bulsam eve alasım var onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 22.15 transformers'a gittiniz, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 19,00da transformers'e gittik :D [spo]korkuyorum senden müneccimsinin magemsin nesin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 şöyle birşeyi gördüm de, dudağım uçukladı. http://www.red5.co.uk/Philips-LivingColors-pr-403.html?affiliate=GAME fiyatı da o derece uçuk. Türkiye'de satmıyor Philips böyle şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 afganistan'a mı gideceksin hayırdır? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 afganistan modası geçmemiş miydi yav? artık ırak var benim bildiğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 rambonun elinde tuttuğu ayrı bişey. av dükkanlarında bulabilirsin biz ayderde kampta kullanmıştık. 3 tanesi 5 ytlye satılan paketlerde vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 rambonun elinde tuttuğu şeyin yeşilinin 5 mmliğini zımparalıyıp (çok daha ucuz) 4.5 mmlik havalı tüfek ile karanlık gecede atıp izliyordum ben. bu arada mavi rengi sevenlerin gey olduğunu söylüyor bazıları ama kabul etmiyoruz tabi. Bone seni anca mavi ledler keser diyorum, al bi sürü lehimle birbirine tak sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar