Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akşam Akşam bi Akp'li?

Rush

Öne çıkan mesajlar

Akşam Akşam sinirlerim laçka oldu msn ebakiyodum kiz girdimi diye o ne bi adam gördüm Akpli fln iletsinde askere küfür ediyor. Dedim ne diyosun sen arkadasim o askerler sayesinde bu vatanda rahatsin Tayyip sayesinde degil dedim.Saydirmaya basladi.Mehmetçik koruyo senin dedim adam onada küfür etti bir ton saydi çok sinirlendim.Akpnin sana ne yarari oldu dedim adam diyor Akp ve Tayyip olmasa bu ülke elden gidiyordu diyor.Tayyip kurtardi bu ülkeyi ekonomiyi düzelltti bütçeyi düzeltti fln diyor.Adamin belki dünyadan haberi yok ama bu vatan toprağını koruyan mehmetçiğe komutanlara onca şehitlere sövmesi küfür etmesi iletiyede yazmasi beni tav etti.

not : küfürsüz yerlerin ss inicektim sadece

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:12 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:15 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:17 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

heh...
Cahil çok ülkede. nasıl anlatacaksın adama sıcak paranın ülkeyi satmadan dolayı geldiğini, bikaç seneye acayip patlayacağını. askere senin benim, hepimizin gittiği ve ölenlerin bizim insanımız olduğunu. Laikliğin Türkiye'nin en temel taşlarından Türkiye'yi Türkiye yapan kavramlardan olduğunu. Bu yaşa kadar anlamadıysa nasıl anlatacaksın ki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akpnin sana ne yarari oldu dedim adam diyor Akp ve Tayyip olmasa bu ülke elden gidiyordu diyor.Tayyip kurtardi bu ülkeyi ekonomiyi düzelltti bütçeyi düzeltti fln diyor.

Böyle düşünen çok ne yazık ki. Böyle düşünenleri deney farelerinin testlere tabi tutulduğu lab'larda deneyler yapacaksın, düşünce yapılarını anlamaya çalışacaksın, farelerden farklarını bulmaya çalışacaksın (bkz: 7 farkı bulun.) (bkz: bulamadım?)
Sosyal ağlarda paylaş

O diil da akp nin icraatlarina bi bakin allaskina ya. Milleti nasil dudukluyolar,aptal yerine koyuolar. 18 milyar dolar ozellestirmee yaptik , beyaz esya satislari 2 katina cikti , halk bankasi kara gecti gibi sacma sapan seyler yazmislar.yazdiklarinin bi kismi fiyasko oldugu gibi , digerleri de ztn olmasi gereken seyler, akp`nin ozel bi cabasiyla olan seyler degil yani. Yazik bu millete ya,haketmiyo valla TR demokrasiyi falan , Emre Kongar `in bi lafi vardi ( daha dogrusu laf onun mu bilmem de ondan duydum ) : " Endustrel ve kentsel gelisimini tamamlayamayan toplumlar demokrasiyi sindiremez " diye,resmen bizi soyluyor adam. Diktatorluk gider bizim memlekete..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...