Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Akşam Akşam sinirlerim laçka oldu msn ebakiyodum kiz girdimi diye o ne bi adam gördüm Akpli fln iletsinde askere küfür ediyor. Dedim ne diyosun sen arkadasim o askerler sayesinde bu vatanda rahatsin Tayyip sayesinde degil dedim.Saydirmaya basladi.Mehmetçik koruyo senin dedim adam onada küfür etti bir ton saydi çok sinirlendim.Akpnin sana ne yarari oldu dedim adam diyor Akp ve Tayyip olmasa bu ülke elden gidiyordu diyor.Tayyip kurtardi bu ülkeyi ekonomiyi düzelltti bütçeyi düzeltti fln diyor.Adamin belki dünyadan haberi yok ama bu vatan toprağını koruyan mehmetçiğe komutanlara onca şehitlere sövmesi küfür etmesi iletiyede yazmasi beni tav etti. not : küfürsüz yerlerin ss inicektim sadece[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:12 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:15 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:17 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Adresini söyle, toplanıp gidip dövelim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Rush bu adamlardan milyonlarca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 heh... Cahil çok ülkede. nasıl anlatacaksın adama sıcak paranın ülkeyi satmadan dolayı geldiğini, bikaç seneye acayip patlayacağını. askere senin benim, hepimizin gittiği ve ölenlerin bizim insanımız olduğunu. Laikliğin Türkiye'nin en temel taşlarından Türkiye'yi Türkiye yapan kavramlardan olduğunu. Bu yaşa kadar anlamadıysa nasıl anlatacaksın ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Akpnin sana ne yarari oldu dedim adam diyor Akp ve Tayyip olmasa bu ülke elden gidiyordu diyor.Tayyip kurtardi bu ülkeyi ekonomiyi düzelltti bütçeyi düzeltti fln diyor. Böyle düşünen çok ne yazık ki. Böyle düşünenleri deney farelerinin testlere tabi tutulduğu lab'larda deneyler yapacaksın, düşünce yapılarını anlamaya çalışacaksın, farelerden farklarını bulmaya çalışacaksın (bkz: 7 farkı bulun.) (bkz: bulamadım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kafası bastığınca birşeyler gevelemiş işte. Bırakacaksın kenarda köşede çürüsünler. Yoksa hepsiyle uğraşacak zaman bulamayız walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 birini al ötekine vur derler buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kız güzelmiş, slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 msn de siyaset tartışmak forumda tartışmaktan daha tehlikeli bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sen de farkli degilmissin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aa kız mış lan msni versene küfür ederik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 akp yi destekleyen ve msn e küfür yazan bi kız nedense çok ironik geliyor bana.. ne istediğini bile bilen insan yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kiz değil erkek sevgilisi büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kızmı o ya ? ben hic benzetemedim, siz soyleyince simdi erkeğe de benzetemedim gerci ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben de çataldan anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Kiz değil erkek sevgilisi büyük ihtimalle. yazık kıza o zaman zaten kücük duruyo ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 [email protected] hertürlü küfürserbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Turk ceza kanunun 301. maddesine gore bu acik b ir suctur ahanda delililide bu keske mail filan gozukseymis suc duyurusunda bulunurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 "haxxorladılar beni" diyip kurtulurlar ya, internet suçlarıyla ilgili doğru dürüst bi kanunumuz yok diye biliyorum ben ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Cocuk yana yakila paticik acc i ariyo lan :D Ulke iyi sacmaladi , gerildi,kucuk rte ler yetiscek ondan korkuyrum,oyle bi medya ve reklam gucu varki akp nin , yetistircekler mucahitleri valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eyvah 301 ciler cikti meydana vatani bu kucuk kizdan kurtarin elden gidiyor. Komutanlari korumak size kaldi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 O diil da akp nin icraatlarina bi bakin allaskina ya. Milleti nasil dudukluyolar,aptal yerine koyuolar. 18 milyar dolar ozellestirmee yaptik , beyaz esya satislari 2 katina cikti , halk bankasi kara gecti gibi sacma sapan seyler yazmislar.yazdiklarinin bi kismi fiyasko oldugu gibi , digerleri de ztn olmasi gereken seyler, akp`nin ozel bi cabasiyla olan seyler degil yani. Yazik bu millete ya,haketmiyo valla TR demokrasiyi falan , Emre Kongar `in bi lafi vardi ( daha dogrusu laf onun mu bilmem de ondan duydum ) : " Endustrel ve kentsel gelisimini tamamlayamayan toplumlar demokrasiyi sindiremez " diye,resmen bizi soyluyor adam. Diktatorluk gider bizim memlekete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aa kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ne demek ya, adam askere küfür etmiş, dahası var mı? tabii ki koruyacağız, korumuyorsan sen utan. dilekçe yaz ellerinde olursa onlar da seni korumasın. *neyse.. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:19 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 heh. küçük kız olması daha da kötü, bu yaşta bunları diyen ilerde daha neler yapar. ha yok, değişerek gelişir diyosan ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar