Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 yaşında body builder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi çocuğun doğal yollarla o hale gelmesi mümkünmü ya? doping vb. kullanıyodur heralde

korkunç bişey, çocuğun o yaşta bunlarla uğraşması filan. yani body building için 18 yaşından sonrasını bekleyin diye uyarıyolar kemik gelişmesi konusunda filan sorun çıkartmasın diye, bu çocuk bu yaşta başladıysa ileride hali ne olur ya?
hı, tabi büyüyünce "ben 6 yaşımdan beri body building yapıyorum ulan!" deme lüksü olucak. ama gerisi felaket tabi
Mesaj tarihi:
ilk başta kız diye gördüm ben ama yanlış görmüşümdür umarım. hatta umarım video komple fake dir böyle bişey hiç olmamıştır.

BU ne ya küfür gibi. yazık
Mesaj tarihi:
bu ne be iğrenç, çocuk diye sevmem ben bunu. anne babasına allahtan akıl diliyorum. cocugu oyle bi gaza getirmişler ki belli onun da hosuna gitmiş tabi acaip bi hevesle gösteriyo olmayan kaslarını. aslında kas yok tabi cocukta yag yok sadece. kurutulmuş herkül de diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
dunyada bu tıp anne babalar cogalmaya basladı cocukları uzerınden para kazanmaya calısan bılımum sov,spor, mozuk vb.. dallarında cocuklarını egıtıp onları unlu ederek cocugun kazandıklarını bı guzelce yıyorlar sonu ıntıhar gıbı ...
  • Yeni Oluştur...