sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=M8gbVvSEDUY İnanılmazzz... Yazık ama çok küçük daha diyorsun bir yandan, bir yandan da vay vayyy diyorsun. Mini Arnold diyo bir yorumcu. Son çıkan kadın da annesiyle konuşursam sorucam, bu çocuğa ne yaptığının farkında mı diye, şeklinde bağlamış videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hayatımda gördüğüm en korkunç çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 wtf? anne-babasında, çpcugun kendisinde azıcık akıl yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 6 yaşında o çocuğa vücut geliştirmeyi aşılayan zihniyeti bafiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi çocuğun doğal yollarla o hale gelmesi mümkünmü ya? doping vb. kullanıyodur heralde korkunç bişey, çocuğun o yaşta bunlarla uğraşması filan. yani body building için 18 yaşından sonrasını bekleyin diye uyarıyolar kemik gelişmesi konusunda filan sorun çıkartmasın diye, bu çocuk bu yaşta başladıysa ileride hali ne olur ya? hı, tabi büyüyünce "ben 6 yaşımdan beri body building yapıyorum ulan!" deme lüksü olucak. ama gerisi felaket tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 mümkün, yılan bebek gibi bu da gensel bir problem aslında, internetlerde "myostatin" diye aratın bulurusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yorum yapanlardan biri numb3rs'daki hatun değil mi yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi bu çocuk dişi mi yoksa erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yazık be iğrenç bir görüntü Kız'sa daha bi yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ilk başta kız diye gördüm ben ama yanlış görmüşümdür umarım. hatta umarım video komple fake dir böyle bişey hiç olmamıştır. BU ne ya küfür gibi. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu ne be iğrenç, çocuk diye sevmem ben bunu. anne babasına allahtan akıl diliyorum. cocugu oyle bi gaza getirmişler ki belli onun da hosuna gitmiş tabi acaip bi hevesle gösteriyo olmayan kaslarını. aslında kas yok tabi cocukta yag yok sadece. kurutulmuş herkül de diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Çirkin mi desem iğrenç mi desem yoksa ikisi birden mi? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çok pis döver bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yazık çocuğa be annesi babasına da yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dunyada bu tıp anne babalar cogalmaya basladı cocukları uzerınden para kazanmaya calısan bılımum sov,spor, mozuk vb.. dallarında cocuklarını egıtıp onları unlu ederek cocugun kazandıklarını bı guzelce yıyorlar sonu ıntıhar gıbı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ögh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eskiden başka birini görmüştüm bu çocukta sorun yok nası bi ana baba vardır bunu böyle yapmıştır inanılmaz kafam almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Edit bu çocuk. .xstr 250 yani, başka bi şey diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ne .xstr 250 si direk .invul bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 str 100 dex 1 balance 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 O degilde ben bunun anne-babasına, anne-babasının elinden bunu kurtarmayan develte, komşuya, aile dostuna sövmek istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar