Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aradim bulamadim. napardiniz :) gelmiyo simdi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 benimki yalama olurdu heralde. bağımlılık yapardı o. cırt cırt save. olmadı load, try again, bi jeton daha at ağbii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 napardım? oyun gibi hata yaptım mı geri alır düzeltip ilerlerdim. sınavın birine girer soruları öğrenir aynı bir oyunda canavarın ne yapabildiğini görüp sıfırdan başlamak gibi. sonra öğrendiğim sorularla AA çakar bi save alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben saveleri kaybedip baştan takılırdım heralde ingaa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi ben quick save/quick load kullanırdım diyim var gerisini sen hesap et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sınav sonuçları, ne biliyim işte dersler filan herbişiyde öğrenip geri gider zamandan tasarruf ederdim:P tabi loto sonuçları da işe yarayabilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kesin bug olurdu, hiçbişeyle etkileşime giremezdim load ettiğimde. bkz. kopya hl2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bendeki bu sansla save ederken corrupt olur, bastan baslamak zorunda kalirdim herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 birilerini öldürür sonra load ederdim, daha sonra tekrar öldürür bir daha load sıkılana kadar devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 save/load işi yaş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 en az save le bitirmeye çalışırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bence SAVE etmeyelim, onun yerine SEVelim. birbirimizi sevelim sayalım, dünya barışı olsun. herkes mutlu olsun oha feci batırdım di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ahahahahahaahaahahah malibu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bölümü geçene/level atlayana kadar reload-reload-reload-reload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 etraftaki bütün kutuları kırıp cephane arardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hiç kullanmazdım. hayat böyle daha güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cok uzun suruyo diye üşenip save etmezdim, sonrada pisman olurdum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kullanabildiğim kadar cok kullanırdım save hakkımı. okul hayatımın sonuna yaklasmısım ne güzel bir daha cekemem aynısını valla. sınırsız hakkım varsa hele süper, her aklıma geldiğinde save ederim. bi de kısayol atarım ona mesela nah çekince saveler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 peki şifre yazıp kız falan tavlama bug ı var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 haha orgazm olmadan önce save edicen di mi ahlaksız sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ne olur ne olmaz ya dursun bi kenarda ama demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Save dosyasini silerdim sonra hayat boyu pişmanlık çekerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 load ekranında ne göreceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Falloutta böyle her seçeneği denerdim eskiden ne olcak acaba diye. Normal hayatta da öyle olur bi sürü insanın kalbini kırar sonra load edip hatalarımı düzeltirdim falan. Negzel olurdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aynen ben de axedice gibi yapardım. kafamı kızdıran adamın ağzını burnunu kırıp sonra da geri yüklerdim :) save loada gerek yok. bi quicksave quickload olsun yeter. bi de, öldükten sonra load ekranı çıksın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar