karareis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya benim dragon sizlere ömur ancak hayaleti pesimi bırakmıyo ben bunu nası geri getiririm veterinary 30 larda napim salim gitsinmi ediy:tamam sorun kalmadı saolsun bi arkadas resledi 80 vet gerekliymis demekki [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:24 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 80 vet 80 lore gerekli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 pf gene oldurdum hayvanı peki bi sey sorucam reslemesem kac gun takip eder bu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 release etmessen sonsuza kadar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 tamam sorun yok o zaman saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Magery ile reslenmez mi? İlla veterinary ile mi reslemek gerekiyor hayvanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 evet sadece vet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Obur dunyada da rahat yok hayvana : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ömür boyu eder mi? Ne güzel hayalet lamayı eve dekor olarak koymuştum. Üzülüyordum bir süre sonra çıkar gider diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bidıllar resleniyor mu aynı şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya arkdaslar benim eve kitledigim ölu dragon kayboldu 2 gun sonra yok mu oluyo yoksa kactı gittimi bu kactıysa nerden bulacam ben bunun hayeleti kendi halinde dolasan bi dragon hayaleti gorurseniz o benimdir [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:20 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:34 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 tabiki beetle gibi tüm bonded hayvanlar reslenebilıyo eger 2 gün oyuna girmediysen kaybolmuşdur onun bi süresi var serverdaki süreyi bilmıorum ama kayboluyo sonuna kadar öle kalacak hali yokya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 follower bölümünde gözükür durup durmadığı. eğer duruyorsa ve yerini bilmiyorsan kayıp ilanı verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar