taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 zahuzahza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 İyide, sanki fake olsa daha az iğrenç olacak. _______ Sinsi smileyli not: Bakıyorum beyenmişsin Vanille [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 17:59 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: vaniLLe üye [şikayet et] § 17 Temmuz 2007, Salı - 17:50 [ özel msj ] adamin kendi cinsel hayati, istedigini istedigine gösterir!(evet evet) daha fenasi, isin icinde kusum aydin da olsaydi olurdu heralde :P lütfen. grup fantezisine hic girmeyelim, ajdar, fatih ürek ve aydini bi arada düsünmek istemiyorum cünkü:/ (iyi ki girmedik ha) o degil de, ben daha sarkmis, pörsümüs birsey bekliyordum. iyiymis yasina göre. asdfsdabla idolümsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 vaniLLe Ürekeeee aşıııııkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 O_o bakmaz olaydım,cidden igrencmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ecayip heyvanlara benziyirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 51 ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 allah bapz belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Ecayip heyvanlara benziyirsen Kptum [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 18:09 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 OMG GAY ALERT!!!11 Bunun icin kalktim yatagimdan.Simdi huzur icinde yatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 az önce msnden haber aldım. şahane bir poposu varmış. :) her an kusabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 güzelmiş sdgfsdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 muhabbet de popo kadar şahane yalnız. adam kaç yıl sonra yeniden şöhret oldu. fake olsun. edit: imzamı da sabah haydililili yapmıştım.olsun yine de seviyorum seni fatih. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 18:27 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 delikanlı adammış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Elan_Morin üye [şikayet et] § 17 Temmuz 2007, Salı - 17:59 [ özel msj ] O_o bakmaz olaydım,cidden igrencmisabi güzel olacak değil tabe iğrenç olacak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yalnız karşıdaki adamın sol eli kötü bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Öyle bir furya başladı ki, internete konan her şeye fake diyen 3-4 kişi çıkıyor. Fiks. Fake olmakla yakından uzaktan alakası olmasa, gene de kesin "fake fake fake fake" diyen birileri oluyo. Ha işin komiği, "şurası şöyle olamaz, burasında ps edit var, burası böyle" falan değil. Gayet net bir şekilde "fake". Yahu otörü müsünüz bu işin anlamadım ki. Ha tamam belki bu faketir, bir şey demiyorum, fake olmadığını iddia etmiyorum, sadece fake olduğunu da iddia edemiyorum çünkü fake olduğunu iddia edebilmek için elimde herhangi bir bilgi yok. Fake demekten ağzım yalama oldu. En iyisi ben durdurayım artık fake demeyi. Fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fake.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bu ulkede soyunmayana sohret yok boel bi skandal cikarican mutlaka RTE apogul ve barinc uclusude benzer biseyler yaparsa sasirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bu arada ben pek bi iğrençlik de göremedim. Çıplak insan işte. Normal göt. Bildiğimiz götten pek bi farkı yok. Bende de var aynısı, sende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 @viktor var zaten rte nin http://forum.paticik.com/konu.php?id=179269 buradaki videoya bakarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sorun göt olması deil ki.. fatih ürek'in götü olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar