Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben hala inanamıyorum. adamlar kesin bizi kekliyordur. yok benim 64k'nın hızı artmaz.. yok kesin yeni kullanıcıları kaldırmak içindir bu. kamera şakası di mi, kamera nerde?[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 valla ist,ank,izm dışında olan biri olarak öncelikle adamların tr sınırlarının bu 3 büyük şehirle bitmediğini anlamaları gerekli, önce tüm ülkeye yayılmalı sistemli bir şekilde sonra hızlanmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ben antalyadayım ve gayet hızlı internet burda cable rules..[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Oha Fistan net Baglantın nediR?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 cable 128kpbs. inanmıyosanız bu ss e bi şarkı isteyin çekerken ss ini alayım.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 128k hmm. Ortalama 20-25 olması gerek ama yine iyi ozaman. Ama Antalyanın net hızının iyi olduğunuda göz önüne alırsak normal :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Cablein gucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ytse Sana bir "OHAAAA" Çekmek istiyorum önce sonrada Cable bağlantın 1024k mı demek istiyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 senin bilgisayar şaşırmış aynı anda 400+700 diye indirmek mi olur direkmi bağlısın sen =) O network fln olmasın sakın o ne hız? Bu arada hddlerin bir yazma hızı war belirli bir hızdan sonra yazamıyor bilg. müh. den bi ark 300kb demişti ama çok düşük demiş o. Bu konuda bilgisi olan warmı???[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Silthanas, 10 October 2003 00:06 tarihinde demiş ki: onun bilgisayari degil ki o =) zaten o baglanti avrupa icin bile hizli 1.5 mb ile indirmek icin 10mbps baglanti lazim, o da sinirlidir kuvvet ve muhtemel..[hline]Külliyen Yalan... Su ss yi almak icin o kadar kasip ugrastigima degcekmi bilemiorm..[Bu mesaj Ytse tarafından 10 October 2003 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ytse oha! diye bilirmiyim? :)) Bağlantın ne?bana satarmısın?neredesn?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Valla nasıl oluyr bilmiyorum zaten yeteri kadar dert cektim kablonet ile ilgiili. Fakat artık kablonetin iddia ettiğine göre dertlerim bitmiş. Fakat gelgelelim ki ben emulede 8kb hızın üzerine çıkamıyorum. 16kb almak varken 8kb almak çok komik geliyor. Hiç bir şekilde bu hızın ğzerine çıkmıyor. Bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 emule de ben 8le ceksem iyi hattimla saniyede rahat 700 kB a cikabiliyorum ama emule de 8 ustu nadir oluyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben hiç bir downloadimi 8kb ustu yapamıyorum. Kablonetiin sitesi var orda 14kb olarak gozukuyor ama ultratv nin sitesinde de 8kb'nin ustune cıkmıyor. Zaten hep emule kullandığım için uzun suredir dikkat ediyorum hiç 8 kb nin ustune cıkmadı. Ne biçim 128k hız bu anlamadım. Acaba emule verisonuyla mi ilgili windows Xp ile mi ilgili yoksa Kablonet ile mi ilgili bir durum anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bi de overneti dene istersen bende o daha hizli ve ayni islemi yapiyo emuleyle[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 cable rules sadece beyler... 128k da 30kb a kadar çıkı8yor.[hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 lol Ytse amma kasmışsın SS için.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Oha ikinci ss e bak herşey var ekranda quote ' yi ss le yapmış arkadaş..[hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ytse Türkiyede deil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Yok diil, ama buraya gore bile super baglantisi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar