Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoksa biz de hızlı internet erişmine ulaşabilecek miyiz?

Jaan

Öne çıkan mesajlar

senin bilgisayar şaşırmış aynı anda 400+700 diye indirmek mi olur direkmi bağlısın sen =)

O network fln olmasın sakın o ne hız?

Bu arada hddlerin bir yazma hızı war belirli bir hızdan sonra yazamıyor bilg. müh. den bi ark 300kb demişti ama çok düşük demiş o.
Bu konuda bilgisi olan warmı???[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 10 October 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
onun bilgisayari degil ki o =)

zaten o baglanti avrupa icin bile hizli 1.5 mb ile indirmek icin 10mbps baglanti lazim, o da sinirlidir kuvvet ve muhtemel..[hline]Külliyen Yalan...

Su ss yi almak icin o kadar kasip ugrastigima degcekmi bilemiorm..

[Bu mesaj Ytse tarafından 10 October 2003 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla nasıl oluyr bilmiyorum zaten yeteri kadar dert cektim kablonet ile ilgiili. Fakat artık kablonetin iddia ettiğine göre dertlerim bitmiş. Fakat gelgelelim ki ben emulede 8kb hızın üzerine çıkamıyorum. 16kb almak varken 8kb almak çok komik geliyor. Hiç bir şekilde bu hızın ğzerine çıkmıyor. Bu normal mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç bir downloadimi 8kb ustu yapamıyorum. Kablonetiin sitesi var orda 14kb olarak gozukuyor ama ultratv nin sitesinde de 8kb'nin ustune cıkmıyor. Zaten hep emule kullandığım için uzun suredir dikkat ediyorum hiç 8 kb nin ustune cıkmadı. Ne biçim 128k hız bu anlamadım.
Acaba emule verisonuyla mi ilgili windows Xp ile mi ilgili yoksa Kablonet ile mi ilgili bir durum anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...