Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben7de boğadayım.. edit: takımlar kim kim? edit2:kaç para? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:18 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:19 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya gel işte ölmezsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben Kaspar Kenshin Spidee Senarious +1 eagle_dnz LucifeL Charsi Cthulhu Zaugna +1 Bu +1 ler opsiyonlu. İlk maç olduğundan kimin nası oynadığı belli değil maç içinde de değişiklik yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben çok iyi koşmam... sanırım uzun paslarla gol deniyebilirz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o değil de adam bulabilen varsa bulsun bence +2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hehe girişimlerim başarısızlıkla sonuçlanmaya devam ediyor. Hala eksiğiz sanki 2 kişi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 olmadı 5erlikten oynarız :D ölürüz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bi de bizde gol atçak adam yok =)kaleci kim hede hödö..organizsyon 0 ya üff =(( =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lucifer bizim kaleci ferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ultrapsycho da gelecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yahu yazdım ya hemen organizasyona bok atmalar noluyo :P Bi kalede LucifeL diğerinde Kenshin geçerim dedi. 5 vs 5 çok da kasmaz saha küçük çünkü. Ben çok koşarım sahanın her yerinde olurum uyarıym :P ultrapsycho da gelsin 1 kişi eksik kalıcak hala =/ Edit : imla [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:28 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Senarious Gelemiyor // Evet Gene Ben Kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 saha nerde abi. 8-9 a gelirim de saha ? edit:oha bugün mü :D [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:52 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bugünse zaten kaçıyor adapazarındayım ama yarın da edirneye gidiyorum burun ameliyatı için arkadaşlar. özür diliyorum. zaten yarın hava 42 derece olacak istanbul'da. maç yapayim derken geberip gideriz mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 9 kişiydik. Gelicem deyip sonradan sallamayanlara diyecek birşey bulamıyorum. Bir konuyu takip etmek ne kadar zor olabilirdi ki? 9 kişi olmamıza rağmen, koşmaktan ölmemize rağmen yine de güzeldi bence ben eğlendim en azından :P Gelen herkese teşekkürler. Bir sonraki maç konusunu da şimdiden açalım son güne kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Efendim internteim yoktu. Şerefi aradım haberi yoktu onun da. Oynayanlardan bazılarında tlf numaram var diye bilyorum, aransaydı gelirdim, işim de yoktu. Neyse sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 iyidi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 evet iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yigit bi dahaki maça gelebilirim işlerimi halledebilirsem staj fln yapıcam onu fln halledersem gelirim,bikaç kişiyi de kandırıp getiririm belki bi de diğer topic futbol bölümünde olsun ya,ordan daha çok adam toplarsınız,hem de bişi demez görevliler 35-40 maçlık topic var orda,orda devam etsin halı saha başlıkları ben de bakmıyorum buraya bilseydim eksik kaldığınızı tamamlardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Tamam güvenç :) Bir dahaki başlığı orda açalım hatta tarihi de sen belirle stajını falan ayarlayıp. Acı çektik resmen ayarlarken bu maçı ona rağmen 4v5 çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ulan Öldüm Öldüm Dirildim Sahada Be...Ben Dedim Koşamam Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bende demiştim koşamam die resmen acı verici bi maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Valla ben uyardım koşarım diye. Koşarım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 O Diilde Bi Daha Yapalım...Ama Bu Sefer İnsanların Yaptığı Türden Bi Maç Yapalım...Arap Atı Oldu(k)nuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eski takımlar da gelsin :D:D iyi kitleniordk bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar