Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Halı Saha Çarpışması Vol 2.1

Holy

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar umarım gelicem diyen herkes takip ediyordur konuyu diyerekten üzülerek belirtiyorum ki bir sorunumuz var ve tahmin etmiştim böyle bir sorun çıkacağını.

Geleceğim diyenlerin bir kısmı 23 olsun tatile gidecük diyor, diğer kısmı haftaiçi olmasın iş var güç var diyor. İki taraf da haklı bu yüzden çoğunluğun isteğini yapmak en doğrusu sanırım.

Gelecek olanlar kendileri için en uygun tarihi belirtirlerse buna göre bir oylama yapıp çoğunluğun istediği tarihte yapalım maçı, diğer arkadaşlar da ikinci maça gelebilirler. Zaten uzun bir aradan sonra ilk maç olduğu için bu kadar sorunlu oluyor herşey rayına oturunca bundan sonraki maçlarda çok daha rahat olucak eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

23 uygundur bana da (diğer konuşulan tarihlerin %99u da aynı durumda) yapalım bitsin yoksa karışacak belli ki tarihler.
öyle az sayıda bi eksik kalırsa tamamlamanın yolu bulunur yer varsa alınsın belli olsun yeter ki.
soranlara ekleme: saha fiyatı biraz tuzlu adam başı 10 ytl düşecektir muhtemelen.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 17:33 tarihinde, Kaspar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın akşam saat 8-9 arası Moda alınmıştır. Saha ücreti 110 ytl dir. Gelenlerin bi listesini çıkartalım şimdi eksikleri tamamlama yoluna gidelim.

Edit : Eheh pazarlığımı yaptım ve 120 den 110 a indi. Sularımız bedaya geldi :P

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:26 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...