Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 O zaman seçim sonrası haftasonu için sahayı alıym mı? Ne kadar erken alırsam o kadar iyi olur hem daha vaktimiz var adam bulma şansımız da var sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 23'ü olursa beni de yazın anacım..25'i gecesine kadar varım sonra yokum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 27sinden önce olsunda Bodrum fln beni bekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 23 ünde Gidiyorum Ben Yaw..22 Olmasmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bize taraftar lazım bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Yok Yaw Tamam Tamam 23'ünde Gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben gelip pet sisesi yağdıran holigan rp si yaparım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Şimdi arkadaşlar umarım gelicem diyen herkes takip ediyordur konuyu diyerekten üzülerek belirtiyorum ki bir sorunumuz var ve tahmin etmiştim böyle bir sorun çıkacağını. Geleceğim diyenlerin bir kısmı 23 olsun tatile gidecük diyor, diğer kısmı haftaiçi olmasın iş var güç var diyor. İki taraf da haklı bu yüzden çoğunluğun isteğini yapmak en doğrusu sanırım. Gelecek olanlar kendileri için en uygun tarihi belirtirlerse buna göre bir oylama yapıp çoğunluğun istediği tarihte yapalım maçı, diğer arkadaşlar da ikinci maça gelebilirler. Zaten uzun bir aradan sonra ilk maç olduğu için bu kadar sorunlu oluyor herşey rayına oturunca bundan sonraki maçlarda çok daha rahat olucak eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla haftaya cumartesi iyi olur ama 23 olsun isterseniz farkmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 23'ü süper olur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bişi daha var bayan patileri bekliyoruz onlara süprizlerimiz olacak.birde yarışmamız var yapılacak oylamaya göre maçtaki en iyi 3 performası gösteren bay patiler beğendikleri bayan pati lerle bir gece boyunca rüya gibi bir yemek yiyecekler :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ahah önceki halısaha maçlarındaki bayanlar genellikle oynayanların sevgilisi falan oluyordu ve bunun ötesine gidilimez heralde bi 50 sene daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ee ben kimle yemek yicem şimdi =) aklınızı ne zaman alıyorum şimdi, pazar akşamı mı yoksa haftaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sen de fikrini söyle sheref hangisi sana daha uygunsa. Benim için farketmiyo pazartesi yada cumartesi farkedenler bir söylese fikrimiz olsa kime uyuyo kime uymuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 tamam 23 isteniyor öyle olsun ama geç olsun 9 10 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 24 olsa olmuyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 25inde fianlim var, gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 23se artık kesinleşse??s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben şimdi arıyorum sahayı ve 23 akşamına boş yer varsa alıyorum. Eksik kalırsa arkadaşlardan ordan burdan tamamlarım sanırım. Her gün patiye girmenize rağmen bir konuya bakmak bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 abi sen sahayı al yarın boğanın önünde bulusalım bide ne kadar falan fisman diye yaz hocam. edik:konuyu takip ediyok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 23 ü okeydir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 adam eksikse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cıkısta yenen tarafı dövme partisine gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 23 uygundur bana da (diğer konuşulan tarihlerin %99u da aynı durumda) yapalım bitsin yoksa karışacak belli ki tarihler. öyle az sayıda bi eksik kalırsa tamamlamanın yolu bulunur yer varsa alınsın belli olsun yeter ki. soranlara ekleme: saha fiyatı biraz tuzlu adam başı 10 ytl düşecektir muhtemelen. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 17:33 tarihinde, Kaspar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yarın akşam saat 8-9 arası Moda alınmıştır. Saha ücreti 110 ytl dir. Gelenlerin bi listesini çıkartalım şimdi eksikleri tamamlama yoluna gidelim. Edit : Eheh pazarlığımı yaptım ve 120 den 110 a indi. Sularımız bedaya geldi :P [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:26 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar