Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Eveet elimde olmayan nedenlerden dolayı açtığım ön yoklama başlığı ile pek ilgilenemedim. Herkesten özür dileyerek ve bu işin artık adının konması gerektiğini düşünerek, bir önceki konuda gelebileceğini söyleyenlerin listesi ile beraber ortaya bir tarih ve yer atıyorum. Tarih : 23 Temmuz Saat : 22-23 Yer : Moda Bunların kesinleşmesi ne kadar çabuk olursa sahayı o kadar erken alabiliriz böylece yer sıkıntısı çekmemiş oluruz. Umarım 2 güne kadar geleceğini belirten herkes onay verir ya da yeni tarih/saat/yer önerilerini sunar. Geleceğini belirten arkadaşların listesi aşağıdaki gibidir. Holy aktiftablet Charsi KenshinHimura eagle_dnz HymnOfSnuk khala Kaspar (Kender =) Hoşgeldiin :) ) LucifeL (Kaleci) Prawler Mumu 11 kişi toplanmışız ne güzel =) zaten 6 vs. 6 olucak Moda'da sahanın boyutları göz önüne alınarak. 1 kişi eksik o da umarım tamamlanır iki güne kadar. En kısa zamanda onaylarsa listede adı olanlar mükemmel ötesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oké benim için süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gelirim ama arada dürtmeniz lazım beni Unuturum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 23 temmuz mu? 22 sinde oy kullanmak için adapazarına gidicem, 23ünde kimliğimi değiştirmek için adapazarında işlerim var ama erkenden halledip gelmeye çalışıcam. tarih kötü oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Hımm... Pazartesi akşamı? Bende gelebilirim. Ha giyecek ne eşorfman var ne birşey ama sahanın en öküz giyineni olarak yer alabilirim... Şimdi spor ayakkabı flnda lazım olur... Hımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 23 temmuz biraz garip olmus ama olur olur akşam en azından yemi hükümete vururuz topları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yanlız 3 kişi daha bulursak iyi olur 7 ye 7 zatne 1 kaleci sahada 6 kişi koşar daha iyi olur bide tarih salı yada çarşamba aynı saat olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Lucifel sahanın boyutları maalesef sahada 6 şar kişinin koşmasına yetecek kadar büyük değil :) Onun dışında çoğunluk bir gün sonrası diyor ise bir gün sonrası olsun? Salı akşamı aynı saat herkese uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 uyar daha da uyar seçim gecesi yorgun olabiliriz sabaha kadar sonuçlar için oturacağımız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ha bir de ikinci kaleci sorunumuz var sanırım. Aramızdan biri gönüllü kalecilik yapmak isterse kendisine eldiven ve hatta boyutları benimle uyarsa kaleci eşofmanı getirebilirim. Olmazsa 12. kişinin kaleci olması hepimizin hayrına olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Uygundur. Belki Şeref gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 şeref gelirse kaleci olmaz o :) bu rada 24 olsun ya daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Kenshinhimura Hymnofsnuk khala Kender kaldı sanırım onay vermeyen. Onlardan da en kısa zamanda onay alırsak bu gece olmadı yarın sabah sahayı ayırtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nocom nerde ye ben ona karşı oynamak istiyorum nocom janems sende gel :) en azından izle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nocom anlamıyordurya anca konusuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 24 olmasın, gelemem. Bir de daha erkene alma durumu yok mu? [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:53 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gelebilrsem gelicem %75 diyelim ama bana yatacak biyer ayarlıcaksınız, ve sabah 8de kalkmam lazım =) ertesigün iş var haliyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 haftaiçi iş var maçı cumartesi ye felan alsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi şeçimin ertesi günü olmaz malum iş var para durumları felan fısıtık hafta sonu olsa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Hmm haftasonu deniyorsa iki seçeneğimiz var seçim öncesi cumartesi ya da seçim sonrası cumartesi. Hangisi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 secim sonrası olsa mükemmel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hah tamam istanbulda değildim de yeni geldim gördüm burayı. benim için uygundur gelir oynarım. ama karşı takımımda da bi kaleci olması sanırım daha zevkli yapar maçı. değişmeli oldu muydu, istisnai durumlar hariç, pek iyi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 seçim sonrası haftasonu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 seçim sonrası haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bana farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar