BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 şimdi bir external hdd ye çok ıhtıyacım oldugundan birtane almaya karar verdim. 320gb istiyorum, biraz araştırdıgımda ise WD(Western Digital) MyBook 320GB Essential 7200RPM modelini begendım. Fiyat olarak fena degıl gibi geldi /180YTL civarı. http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=74&MARK=WESTERN%20DIGITAL ortadaki. Kullanan yada kullanmışlar için; Bu iyimidir? Tavsiye eden varmıdır? Boyutu falan nasıl? Yada bunun yanında aynı fiyat aralıgında alternatif olarak ne alabılırım? Bide üstüne 512mb kingston ddr 400mhz ram alıcam ikisini 250 YTL ye alabılırmıyım? [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 12:28 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ha birde şunu sorucam, external hdd deki datalardan muzık, video, film vs oynatırken yavaşlama kasma gecikme gibi sorunlar yaşarmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 external şu açıdan iyi ps3 falan alırsan 320 gbı güzel güzel bağlarsın =P ya bellek olarak normal sabit ddisklerin yarısına sahip 8mb olarak. usb 2.0 bağlantısı var. yavaşlama olacağını sanmam. zaten yavaşlama olsaydı 320 gb sabit disk ölümcül beklemelere yol açardı. tam emin değilim ama sorun yaşamazsın gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 wd my book var bende sorun çıkarmadı boyutu çok büyük deil ama biraz şişko fiyat açısından baya ucuzlar tek bi tane ile yetinceksen doğru tercih derim ama ilerde bi tane daha laızm olur diyosan, external kutu + sata 16mb cache hdd daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 7200 rpm ise 7200 rpmde çalışır ama eski sistemlerde tüm usbler aynı yolu paylaştığından aynı anda 2-3 usb aleti çalıştırdığında yavaşlama olabilir. bazen yeni sistemlerde dahi usb yavaşlamalar yaşayabilir. Firewire olsun kesinlikle bu nedenle. Zaten kayıt falan yaparken usbye güven olmadığından da fireware diskler kullanılır sadece. Usb alma yani. Ben bunu kullanmıştım daha önce. Öneririm. Önbelliği 16 MB. Firewire'den bağlıyorsun ama usb'den de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 iyide firewire için yanında sürekli firewire kart taşımak zorunda adam bir de. o da external hddnin olayını yer bitirir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 GERGE o pahalı hatta baya pahalı mybook a gore. yanı okadar para veremem daha ram alıcam. zaten firewire baglayacak kartım yok vs. USB baglıyıcam, zaten usbden bide adsl modem calısıyor baska bısı calsmıyo. Forgiver, hız açısından nasıl? yavaşlama falan olmuyor degılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: ha birde şunu sorucam, external hdd deki datalardan muzık, video, film vs oynatırken yavaşlama kasma gecikme gibi sorunlar yaşarmıyım? benim kişisel tavsiyem harici harddisklerin sadece depolama için kullanılmasından yana. ek: oynattığın dosya türüne bağlı olarak değişir. içi 20şer mblık tifflerle dolu bir klasörde önizleme yapmaya çalışırsan tabi ki de gecikme yaşarsın. ama abartmadığın sürece, 4-5 videoyu aynı anda çalıştırmaya kalkmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. (ki yine, video türüne göre değişir, 5 tane quicktime aç, birşey olacağını sanmam) ayrıca, kasma yaşamazsın, yaşarsan gecikme yaşarsın. kasma gibi sorunlar yaşarsan da temassızlıktan kaynaklanır. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 13:13 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Forgiver yavaşlama olmuyor dese de sende olabilir - tamamen anakartındaki usbnin kalitesine bağlı bu. ama modem sorun çkarmaz - aynı anda hd kamera falan kullanırsan sorun çıkarabilir belki, oda belki - dediğim gibi anakarta bağlı. Not olsun burada, yeni anakart ya da notebook alırken üzerinde firewire olmasına da dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Anakartım Asus A7N8X miydi oyle bişiydi mum_chamber, oyle aynı anda bı suru sey acmak degılde mesela mp3 arşvimi oradan açıp oradan dınlemek yada oradan film izlemek bazında soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Benin çizgi roman arşivim haricide, gecikme olmuyor. Birşeyler izleyip, dinlemek için kullanacaksan sorun çıkmaz. Alacağın HD'nin kalitesi de fark etmez. Hepsi yapar bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 WD 120 gb var bende , içinde steam cov wow gibi format sonrası yuklemek ıcın hem oyun hem drıverları falan tutuyorum. Ayrıcana içinden wow a tıklayarak wow bıle oynatıyor, gayet super bir cihaz, daha sorun yaşamadım. Golddan aldım 3 ay kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yavaşlama olmuyor/oluyor bahsetmedim ama normal hdd bile olabiliyor o olay yavaşlamadan kasıt; ses filmin yarısında geriden geliyor, tekrar başlatınca düzeliyor, her zmana olan bişey deil bana daha çok ramle alakalı gibi geliyor bu sorun ama görüntüde herhangi bir sorun yok bi de bu hddler kullanırken bile belli bir süreden sonra yavaştıyolar kendini veya rölanti de çalışırmış gibi bir tempo düşüklüğüne gidiyor bilmiyorum, direk dosya kopyalama, yapıştırma yapılmıyorsa, hdd i girince hızlanıyor dönüş hızı tekrar çok uzun sürcek bişey izleyeceksem 5-6dk da hdd atıp izlemeyi tercih ediyorum, daha çok depolama için kullanmak daha güvenli ve mantıklı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 dedigim gibi sadece muzık dınlemek ve fılm izlemek/depolamak ıcın kullanıcam. ses olayının gecıkmesı eksi bi yön oldu. ramden oldugunu sanmıyorum hdd gecıkmesıdır buyuk ıhtımal o olay. bayada nıyetlenmıstım almaya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dünyanın dizisini 250gb black book'dan izledim wd'nin, hiç sorun çıkarmadı. bir sürü film izledim. oyunların çoğunu oradan oynuyorum. şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. tek sorunu yolculukta bilgisayara bağlayamıyor olmam :D elektrik gerekiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 100gb versionu war direk usb baglantili elektrik istemio laptop işi WD book serisinin yine bende 250gb external wa 100gb is yerinde aldık laptop a oda güzel ve icinde program war mesela outlook expressi yedekledikten sonra sync control yapıyor sürekli otomatik yedekliyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 WD 320GB ESSENTIAL aldım 20 gb ı 20 dakkada 50 gb ı 1 saatte aktardı video-muzık calıyorum bı sorun yok gibi şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hayırlı ossun :) güle güle kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 öncelikle hayırlı olsun black. Nasıl memnun musn? Benim merak ettigim boyutları nedir onun. sitede pek belli olmuo bilgi de verilmemiş. Ebatlarını yaklaşık da olsa söyleyebilir misin? taşıması zahmetli mi. 120gb olan kucuk ufak bişi o cok guzel de bu biraz buyuk gibi, kolayca taşınamaz gibi ama? bilgi verirsen tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yeni gördüm kusura bakma şimdilik gayet memnunum, butun mp3 ve video arşivimi attım içine, hızından memnunum video izlerken ve mp3 dinlerken sorun cıkarmıyor. Boyutları bıraz sıskoca ve agır sadece yani laptop cantasında tasıyamassın laptopla beraber. 120gb olanı benım kullandıgım 320lige gore cok cok daha ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar