Razien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bu oyunu oynuyanların yaş grubunu merak ediyorum. Bıktım kafasına göre partiye alıp partiden atan, abuk subuk konuşan , partiye girip 5 dakika sonra hs çeken insanlardan. Hiç düzgün oyuncu oynamıyor mu bu oyunu ? Yemin ediyorum oyundan soğudum bu tiplerden dolayı . Sylvanas da hordedeyim, ortam hep böyle mi yoksa bütün çeşitler beni mi buluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yazdıklarının hiç biri gelmedi başıma açıkçası. bi yandan da şans meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bende grim batoldayım mage imle %80 instance grubu saçmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bu nedenlerden dolayı rppvp serverları daha avantajlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ben mis gibi lfg channel+ menuyu kullanmıyorlar hala trade channeldan spam yapıyorlar onlara kıl oluyorumbir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ehuh, valla low pop realmdaysan eğer, elinde grubuna adam bulmak için ne kadar imkan varsa hepsini kullanıyosun. hatta genelde, lfg tool aracılığı ile girdiğin lfg kanalında, trade kanalında, bulunduğun bölgenin general kanalında yaptığın aramalardan sonra sonuç şu oluyor: - ok i'll ask one by one. /who warrior 70 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Guildin yoksa, ya da 5 man yapmıyorsa guildin, o zaman problem başlıyor işte. LFG channelden doğru düzgün adam bulmak dert. Kaldı ki bunun yaşla da alakası yok, hatta çocuklar wipe yemeye ya da adam beklemeye daha uzun süre dayanıyor, çünkü eğlenmek için oynuyorlar. Henüz hırs denen şeyin ne olduğunu anlamış değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ya beyler, zaten LFG kanal dediğin, %90 iyi oynamadığı / yeterince oynamadığı / iyi itemi olmadığı için bir guilde girememiş oyuncuların olduğu bir yer. Sen oraya girip, adam akıllı bir grup değili, 3 kişiyi yanyana getir, helal olsun derler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 razien epiğinimi ninjaladılar? heh Argent dawnda oynuyorum,horde,insanlar genelde kibar ve anlayışlı. ama beçen BL de alliance oynayan bi arkadaşım var,2 tane heroic yaptı sonra şehirde enchantear aradık,gözlerimi oymak istedim,resmen karnım ağrıdı,bi kere heroiclere birlikte gidilen orjinal kadrodan sadece 2 si instanceın sonuna kadar kalıyordu.sürekli "lol,,cyu,kk,thnx,l2p,nub,kk soz" türü net deyimleri havada uçuşuyor konuşulandan anlmayıorum,lootta herşey herkezindi,şanslı olan alıyor.,healing geara rollayan warriorlar fln bu arada parti chatta once polonyaca konusan 2 tip vardı,çıktılar rusu geldi onlar rusça konuşuyor,onlar çıktı memleketimin insanları geldi ooh cümbüş. bu instancalar bitti ,oh be dedim,çıktık ironforge gitttik,ordan birinden bişi alıp trama bindik,tram bir cüce kardeş hoplayıp zıplıyor,bizim arkadaş gitti doğrudan türkçe konustu,diyaoğu aynen yazıyorum -Alo -buyur -hmm -nolyo la ? -yok bişi...nerelisin? -niye yav...? -merak ettim. -övünmek gibi olmasın malatyalıyım -kütüğünü sormadım,nerde otruosun -florya -oo iyi...enchantrmısın? -değilim -sie o zaman. aynen bu diyalog geçti. beynim acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 cok hosmus valla :D yası kucuk olanların dayanma suresı fazla ama bıraz ılerıyı goremıyorlar. tecrubelı ınsanların bakıs acıları bıraz daha farklı oluyor. yapılan dps de gorulen el hızlılıgında belırtılerden grubun ne oldugu anlasılıyor.hıckımse bi shadow lab ı 5 saatte bıtırmek ıstemez normal. ama ben bitirdim o ayrı konu :D. lfg genelde guild içinde adam bulamayıp dısarıdan adam bulma yontemı. arkadasın dedıgı gıbı 3 adamı yan yana getırmek :D wow un yas ortalaması gıttıkce dusuyor. ama guıldlerın yas ortalamasıda artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bende katılıyorum cocuk diyoruz daha iyi çıkıyor bir druid buldum lfg den karazhan pre q yapıyor benim gibi SV key fragment lazım.. gittik stealth run aldık.. sonraki nerede diye sordu Arcatraz da ama flying mount um olmadıgını 90 gold daha lazım oldugunu soyledim... direk bana 90g verdi gittim aldım sonra LP min 331 1 saat lp kasmam gerektigin soyledim bekledi 1 saat sonra stealth run denedik ama etrafına area dmg veren mob u gecemedik :) yani özü cocuklar o kadar kötü değil cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 @Razien Bu tarz şikayetlerde sanki şikayet eden hep haklıdır gibi görünür. Ama aslında öyle değildir. Bu oyun bir online oyun ise, o zaman her türlü insan oynuyor demektir. İsterse serverında 5000 tane noop, 50 tane aklı başında adam olsun senin görevin o 50 adamı bulmaktır. Daha level 20 de wc kapılarından başlıyarak her grubu sen yöneteceksin, her grup için insanları sen toplıyacaksın, tüm instance boyunca sürekli diğerlerini gözliyeceksin ve daha o levellardan karakterinin görevlerini yapan, tuhaf yada habersiz afk'ları olmayan, wipedan sonra sürekli bağırıp çağırmayan, yada performansı düşemeyen adamları arkadaş listene alıcaksın. Yeni bir instance grubu kurarken ilk bu adamlara teklif götüreceksin. Gelmezlerse büyük bir nezaketle "iyi bir x classı lazımdı, neyse aramaya devam edim ben :D sonra görüşürüz iyi oyunlar" diyerek, elemanın arkadaş listesine gireceksin. Bu sistem bu şekilde level 70 olana kadar devam edecek, seni çağırdıkları hiçbir insance'a 10 dakikalığına girmeyeceksin, hep instancedan son çıkan sen olacaksın. En alakasız instanceda bile pot sizi kurtarakca çekeceksin o potu, instance'ı ciddiye alacak en kötü gününde %75 performans göstereceksin. İnsanlar senin classın lazım olunca ilk sana sorucaklar gelirmisin diye. Seni hep çağıran adama işin bile olsa ard arda 3-4 kere hayır demeyeceksin. İşte o zaman instance için guildinden adam aramazsın, LFG kanallarında sürtmessin. Zaten girmek istediğin her yere defelarca çağrılmış olursun. Yardım lazım olunca başka başka guildlerden 8-10 kişilik arkadaş grubun olur. Sağlam bir tank, sağlam bir healer lazım olunca en az 3 kişiye /w atabiliyor olursun. Ama sen sürekli lfg kanalını gözler, ordaki her gruba atlar. grup senle 5 kişi olmamışsa burun kıvırır "offf daha adam bulacaklar" diye beklersen. Başka bir değişle sürekli kumar oynar, sürekli zar atarsan elbette 6-6 geldiği gibi arada 1-1'de gelir. Hele sen bu sistemle 5-5 ve üzeri beklersen geneldede hayal kırıklığı uğrarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 FreeEmon çok güzel yazmışsın gerçekten katılıyorum eskiler ne derdi.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Yalnız 1-1 kötü bir zar olmayabilirde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 freemon çok dramatik olmuş ama mesela grim batol şartlarında o 50 kişiyi bulmak bile imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bu Grim Batol BL nin ilerki zamanlarında ortaya çıkan türk l33tleri ile mi dolu ya alla alla herkes ağlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 grim batol zamanında 3 ayrı serverin en iyi guildlerinin migrate ettiği, naxx ilk çıktığında nihilum'la aşk atıcak progressi gösteren guildlerin olduğu bir serverdi. iyi guildler migrate etti başka serverlara, ondan sonra da adam arayan türk guildlerinin '' gel ne olursan ol yine gel' diyerek guildsiz yeni 70leri bile servera çağırmasıyla bu hale geldi. nerde bi horde gorsem 80%gb li çıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oyuna hizla 70 olduktan bir sure sonra ara verdim. arada girip sadece av-wsg yaptim. sonra bir ara gaza geldim yine instance kasayim dedim. feral druid`im. tank gear`lar 5 kisilik normal gruplari kaldirir. SV`ye bir gruba cagirdilar. ilk defa SV`ye tank olarak gidiyorum, pull`u bilen birisi yapsin dedim. gruptan ses cikmadi. birisi lol cekti. orada killandim. gittik sagda o dev trash moblarda yattik. neredeyse hic heal alamadim. ucu bir guildden oburude arkadaslari. dalga gecmeye basladilar benimle. sesimi cikartmadim. sonra koseyi donduk, bu defa ben yanlis bir pull yaptim yine yattik. ebay`den aldigin karakteri iade et, noob filan donmeye basladi. oyunu ciktigindan beri casual olarak oynuyorum, hep druid oynadim. 20k uzeri pvp`de oldurdugum adam olmus. girmedigim instance kalmamis, iki uc karakter 60`lamisim. bir tane 70`im var. ilk defa instance`in onuncu dakikasinda hs cektim. yine oyundan sogudugum ile kaldim, iyi oldu bu acidan bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 O tip adamlar için /ignore komutu var. Ben çok az kişide kullandım şimdiye kadar ama gerçekten fark yaratan bir komut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 @Sparkcaster Hayatımda hiç grim batulda oynamadım ama ben bile tanıyorum ordan 10 tane sağlam adam, gerek mealstormdan, gerek xaviustan oraya migrade etmiş yada yeni char kasmış olanlardan. Serverda 50 iyi adam bulamassın diye bişey yok. Ama o 50 adam gelip seni bulmaz bunu bil. Sen arıyacaksın onları tek tek bulacaksın . Ben bugün migrade etsem grim batula sadece /w atarak 4-5 kişi, onlarında arklarını alarak 10 kişi ile 2 saate karazana girecek ekip toplarım. Serverınızın kıymetini bilin, siz doğru yoldan şaşmayın, çok emek sarfetmeniz gerekebilir doğrudur ama emek vermeden olmuyor ne yazık ki. Bu açıdan bakınca zaten online oyunlarda da aynı normal hayattaki gibi oluyor. Argoda bi tabir vardı ya onun gibi işte "Ne kadar ekmek o kadar köfte" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Grim Batol de oynuorum ve hiç olmadıgı kadarda memnunum diye bilirim belkide en seviyeli tr player ları ve oyunu hakkaten oynayan usta oyuncularla dolu alliance yi bilemiorum horde adına böyle ama gurup bulamayan arkadaşlara inanmıorum.. böyle caydırıcı şeyler i böyle forumlarda yazan tiplere de kıl oluorum ayrıca [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 13:39 tarihinde, zepan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bende kraldan cok kralci olanlara kil oluyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla maghteridonda oynuyorum tanıdığım bütün türklerde efendi insanlar servera akın eden nihilum fanboiler dışında kalitesiz adam da görmedim mage i de oraya götürecem ama ordada arkadaşlar var sırf muhabbet için tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nesi var yahu grim batol'un, gayet guzel oyuncularla guzel realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oyundaki en rezil realm. aklı olan buranın horde tarafında oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar