Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Evet. Yeter dedim artik, bulusmaliyim ben de insanlarla.. Başlik acik. Ses verenler diger topikten listeliyom.. Dod mADmaXimus Laraken GERGE Bone Zerokull aksam 8 ve sonrasi Katilimin buyuk olmasi taraftariyim istanbul'a taş cikarmaliyiz.. : ) Hadin bakalim kimler geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 suna bir bulusma yeri ve saatte ekleyelim dimi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 işte o olayi bir başkasina birakiyorum abi 2 senedir yurtdisindayim her yer degismis yeni mekanlar felan acilmis bir ankarali belirlesin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yenidoğan yada çinçine gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 çinçin de 7 sene okudum iyi olur nostalji yapariz : ) Dipnot : Yildirim Beyazid Anadolu Lisesi mezunu.. : ) Bu işi daha iyi fikirli bir ankaraliya biraksak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Dipnot : Yildirim Beyazid Anadolu Lisesi mezunu.. : ) aaaa bendeee osman çehrimisin yada ne biliyim eşref sağlıkmısın kimsin :))) [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:18 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yok lan ne alaka : ) Esref olamam sacim var osman olamam inceyim : ) Kac mezunusun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 2001 sen ? ayrıca bizim ybal mezunları sitemiz var, haberin yoksa öm ile atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 2004 mezunuyum bende : ) ybal.k12.tr die bişi biliyom ben baska adres mi var ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 öm ile gönderdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 eywallah uye oldum.. Hallesiriz oradan sonra : ) Simdi konuya gelelim.. : ) Gelcen mi sen : =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 malesef :( cuma-cumartesi-pazar malüm k.arkadaşımla gesıoz işkence gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Onu da getir : ) Ataerkil ol azicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 demesi kolay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 içkisiz bir meran olmaz. Nedjima kalabalık için çok uygun değil - gürültü çok. Şarabı iyi olan bir yer şeçin - nedjima'da köpeköldüren var. ama oranında vodkası çok iyi. Gerçi Nefes'de de İstanblue veriyorlar - o da iyidir. Nefes olsun diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nefes de pahalı sanki bira biraz. öyle hatırlıyorum ama farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Nefes nerdedir ki : ) Adini bile duymamisim.. Ehe harbi ankara cok degismis : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 18 yasindna kucuklerin girebildigi bir yere gidelim ickisi de olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 uLan Amerika'da yasasan ne yapacaktin ki ? 21 i beklemek.. Hmmm.. Cok kötü yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben amerikadan geldim 1 ay once :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 E daha ne ağliyorsun o zaman : ) Zaten içmedigin şey : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tamamda orda 21 yasindan buyuk cok arkadasim vardi bana icki alan heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu sefer gelicem valla.. bekleiin benii tey tey tey =P (uyanabilirsem tabii =) ) edik: insuluya gidelim ;) içki de var 18 yasa da bakmıolar =p [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:38 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cık cık cık ayıp. gencliğin haline bak ayyaşlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Valla pis pis içilicekse Kocatepe civarlarında Nedjimadan tutun kızılay taraflarına şamana kadar yolumuz var bissürü ucuz alkol bol öğrenci ortamı var zira. içki içmiyelim falan diyosanız ben bilmem ben 8de işten çıkıp geliyorum. yorgun argın olucam iyi bi organizasyon olması dileğiyle efenim Organizasyon rakamı çok fazla olursa gidip bi yerle konuşulup önden rezervasyon yapılması daha iyi olur kanımca... Hatta gerekirse gidip konuşurum ben :D Sayı olarak birileri kesin rakam versin ben iş dolayısıyla pek giremiyorum çünküm internete... Sayı belli olursa gerekli olduğu takdirde gidip konuşmaya seve seve varım. Efenim Umarım eskiden olduğu gibin kalabalık olur. -18 +18 farketmez bi şekilde ayarlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar