kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 şimdi elimde recovery cd si var ancak taktığımda windows xp cd si olarak görüyor burdan anlıyoruz ki bi software cd si olması lazım ancak kayıp bulamıyorum hiç bir yerde notebook 2 senelik yaklaşık olarak bunun nette bütün driverlerinin olduğu bir site bulma ihtimalimiz kaçtır ? model: LG LM50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi yannis bilmiyosam xp cdsi olarak gormesi normal zaten xp yuklucek once cunku ama icinde driverlarda wardir yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ya olabilir de riske atmaya tırsıyorum recovery cd lerin arayüzleri başka oluyordu direk mavi ekran kur çalışmıyordu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Driverlar falan içine entegre edilmiş vaziyettetir o CD lerde. Kormana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 benden günah gitti malibu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 LG'nin web sitesinde vardır driverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 notebook hdd indeki recovery için gerekli olan dosyalar silinmediyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aklınız varsa lg notebook almayın arkadaşlar. nasıl bi recovery cd si bu ya windows kurarken 34 dakka kaldı diyor kitleniyor, arkadaki yazılar devamlı değişiyor bir anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sen bozmuş olmayasın O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 LG'nin LM50 diye bir modelini göremedim. O yüzden şu şekilde veriyorum linki; http://www.lge.com/support/software.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 eger recovery partition i varsa, acılırken F11 e bas, kurtarma konsoluna atmasi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bone ne bozucam 2005 te alınmış bir notebook babam kullanıyordu hoşaf olmuş bi format atiyim fıstık gibi olsun diye düşünürken çektiğimiz çileye bak =) herneyse masaüstüne kurduğum xp nin cdsi ile hallettim sorunu recovery cdsinde problem varmış, yalnız bütün driverleri yükledim kablosuz bağlantı hedesi çıkmadı ? böhü. edit: zopik sağol topladım ordan bütün driver ları zaten, da modele ait 10 adet driver hepsini yükledim kablosuz bağlantı zımbırtısı çıkmadı sapıtıcam. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:22 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 This driver is Intel PRO/Wireless LAN 2100 3B driver for Windows XP only Ver 1.1.6.0 [ Applicable Model ] . LM40 / LM50 installed Intel PRO/Wireless Mini PCI Card . Windows XP installed [ Notice ] - Please do not install this driver on non-applicable product, It may cause error. - Installation procedure may differ on pre-installed driver of customer system. [ How to use ] 1. download file on temporary folder. 2. Extract zip file, then W-Lan folder will be created. 3. At first, run W-LanDriverWinXPSetupWLD.exe 4. While 'Installing and/or uninstalling the drivers for the PRO/Wireless adapters' is displayed, automatically installation proceeded. 5. After wireless network connected, run W-LanPROSetWinXP32PROSet.exe 6. 'Intel PROSet-InstallShield Wizard' window will show up, press next button. 7. Check 'I accept the terms in the license agreement' and press next button on license agreement window. 8. Select 'Typical' on 'Setup Type' window, press next button. 9. Press install button on 'ready to install the program' window. 10. 'Installing Intel PROSet' will be proceeded. After Installshield wizard completed, press finish button. allahım aynen bu şekil yapıyorum bi değişiklik yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar