Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 o değil de adam prawler ın evil fake i gibi asdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bu arada lucifel bacı olayını kendi başlattı. ilk yazdığı mesajda sözde espri yaparak bacı lafını karıştırdı ortaya. olay ondan sonra çıktı. yoksa benim, bana yazılan onca mesajın hiç birinde küfür kullanmadığımı görebilirsiniz. rahatsız oluyorsanız, cevap yazmayın. görmezden gelin. tutup da bacım macım türü mesajlar atmayın. said: 5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum. 6. oldu dilek. kader mi şans mı şanssızlık mı. dışardan bakınca herkes özeniyor adın sarıcıya çıkıyor fln ama içten bilince hatunların ne tuhaf kaprisli filan olduklarını için bunalıyor. allah'tan hayatımın aşkı dilek var artık. umarım herkes bir gün bulur ama bu kafayla zor. çıkın osn'den biraz dolaşın sağda solda. hadi bakalım gençler. jöle kafa olup dolaşmayın ama iki tane çakasım geliyor jöle kafalara. ayıp lan o kadar jöle sürülür mü ? o kafayla bulamazsınız tabi. dışarı adam gibi çıkılsın, saçlar adam gibi yapılsın. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 07:32 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Boyle buyurdu berdus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: uzun süren araştırmalarım sonucunda bu kanıya varmış bulunmaktayım. osn paralı üyelerle parasız üyeleri ayırıyor onur kırıcı küçümseyici hakaretvari aşşağılayıcı bir tutum içerisine giriyor. yönetim desen kendini kredi kartlı üyeler için harcamış, parasız üyeler desen dönen dolaplara alışmış koyun misali sürü psikolojisi içerisinde. paralı üyeler desen mor, pembe gibi tuhaf tuhaf renklerle nicklerini renklendirmeye başlamış kimlik bunalımı içerisine girmiş benim param var ben zenginim özel üyeyim siz fakirsiniz gibi bir hava içerisine girmiş. evet gün bugündür arkadaşlar. sınıf ayrımına dur deme vakti gelmiştir. sunucuları özel üyelerden ve adminlerden alıp asıl sahibi olan normal üyelere verme vaktidir. devrim yapılmalıdır. http://www.oynasana.com/forum/g2882615#go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: valla cafe frepen arenaya çağıran oydu..gel de ciddiye alma Ciddiye alıyorsunuz derken haklıymışım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ghost ben şunu anlamadım ya adama gel msnde konusalım diyorum bana diyoki gel cafede konusalım neden msn değil de cafe msn özelim benim diyo neden sokayım seni özelime diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 İstermisiniz üye alımı açılsın ve Usta_Ash buraya gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Direk yörünge dışı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: 5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum. 6. oldu dilek. kader mi şans mı şanssızlık mı. dışardan bakınca herkes özeniyor adın sarıcıya çıkıyor fln ama içten bilince hatunların ne tuhaf kaprisli filan olduklarını için bunalıyor. allah'tan hayatımın aşkı dilek var artık. umarım herkes bir gün bulur ama bu kafayla zor. çıkın osn'den biraz dolaşın sağda solda. hadi bakalım gençler. jöle kafa olup dolaşmayın ama iki tane çakasım geliyor jöle kafalara. ayıp lan o kadar jöle sürülür mü ? o kafayla bulamazsınız tabi. dışarı adam gibi çıkılsın, saçlar adam gibi yapılsın. @zarek ironi mi yaptığını zannediyorsun bence düp e düz sıkıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sorma ya adam kız kardeşime haraket etti uyarı aldım :( ama yönetim seviyoruz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: o değil de adam prawler ın evil fake i gibi asdfsg.Ahahahahahaha öldüm artıbir Ghost doğru demiş, zarek sosyal deney tadında takılan bi adam. Forumları germek hoşuna gidiyo heh. Böyle attention bitch dediklerimizden değil ama, cidden deneysel takılıyo merak ediyo adam tepkileri. Yazdıklarına inandığını da sanmıyorum bi iki konu dışında. Maksat muhabbet olsun onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: 5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum. 6. oldu dilek. kader mi şans mı şanssızlık mı. dışardan bakınca herkes özeniyor adın sarıcıya çıkıyor fln ama içten bilince hatunların ne tuhaf kaprisli filan olduklarını için bunalıyor. allah'tan hayatımın aşkı dilek var artık. umarım herkes bir gün bulur ama bu kafayla zor. çıkın osn'den biraz dolaşın sağda solda. hadi bakalım gençler. jöle kafa olup dolaşmayın ama iki tane çakasım geliyor jöle kafalara. ayıp lan o kadar jöle sürülür mü ? o kafayla bulamazsınız tabi. dışarı adam gibi çıkılsın, saçlar adam gibi yapılsın.sende olsan su paragrafa inanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 LucifeLi futbol bölümünden dolayı sevmesemde okudugum kadarı ile haklı konuşmalarında. olaya bırde kız kardeş durumu sokulmuşsa, zarek çok ayıp etmiştir benim gözümde. burası sanal ortam, rahat olun, arkadaş gibi davranın, yapamıyorsanız da birbirinize laf sokmayın, ayar etmeyin adamı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 nocom aksine futbol bölümünden dolayı sana karşı sevmiyorum diye bir düşüncem yok ama bi insana bacım nedir bu dediğin zaman bacısına laf mı edersin güler gecer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 tabiki de hayır, bana göre çok yanlış yapmış zarek. umarım sorunu halledersiniz diycem ama soylenen laflardan sonra bu sorunu çözebileceğinizi düşünmüyorum. kötü olmuş .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi ben o adam ile konusmam bi daha eğerde bi yaptırım uygulanacaksa yönetime kalmış ama gönlüm yörünge dışı olmasından yana. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:49 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 zarek kim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 nocom, mesajlar silindiği için şimdi pek bir anlamı kalmadı ama bacı olayını başlatan ilk kişi lucifel'di. sapla samanı karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paticik forumlarının eşsiz yüklenmeleridir bunlar. Celallenip insanlara laf sokmaya çalışmak iyi bir davranış değildir. Zira Paticik'te bu iş için bulunanlar vardır. Laf sokanları ezmek ilk gayeleridir. Konuyu kilitlendikten sonra takip ediniz, üstüne konu açmayınız... Plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yaw arkadaslar bi relax.. oncelikle birisi hatali sekilde yazmissa ve sizde ona ayni "hata" ile cevap veriyorsaniz mesajlarinizin silinmesi normal. bos yere mahalle kavgasi yapmaya gerek yok. ikinci olarak lucifel, bahsedilen kufur hangi mesajda ve sikayet edildimi? cunku eger o mesaj gorulseydi direk silinirdi dedigin sekildeyse. ucuncu olarak zarek, mumkunse yorma artik bizide sansini da cok fazla zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar