Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben birşey mi kaçırdım?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

bu arada lucifel bacı olayını kendi başlattı. ilk yazdığı mesajda sözde espri yaparak bacı lafını karıştırdı ortaya. olay ondan sonra çıktı. yoksa benim, bana yazılan onca mesajın hiç birinde küfür kullanmadığımı görebilirsiniz. rahatsız oluyorsanız, cevap yazmayın. görmezden gelin.

tutup da bacım macım türü mesajlar atmayın.

said:
5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum. 6. oldu dilek. kader mi şans mı şanssızlık mı. dışardan bakınca herkes özeniyor adın sarıcıya çıkıyor fln ama içten bilince hatunların ne tuhaf kaprisli filan olduklarını için bunalıyor. allah'tan hayatımın aşkı dilek var artık. umarım herkes bir gün bulur ama bu kafayla zor. çıkın osn'den biraz dolaşın sağda solda. hadi bakalım gençler. jöle kafa olup dolaşmayın ama iki tane çakasım geliyor jöle kafalara. ayıp lan o kadar jöle sürülür mü ? o kafayla bulamazsınız tabi. dışarı adam gibi çıkılsın, saçlar adam gibi yapılsın.

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 07:32 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uzun süren araştırmalarım sonucunda bu kanıya varmış bulunmaktayım. osn paralı üyelerle parasız üyeleri ayırıyor onur kırıcı küçümseyici hakaretvari aşşağılayıcı bir tutum içerisine giriyor. yönetim desen kendini kredi kartlı üyeler için harcamış, parasız üyeler desen dönen dolaplara alışmış koyun misali sürü psikolojisi içerisinde. paralı üyeler desen mor, pembe gibi tuhaf tuhaf renklerle nicklerini renklendirmeye başlamış kimlik bunalımı içerisine girmiş benim param var ben zenginim özel üyeyim siz fakirsiniz gibi bir hava içerisine girmiş. evet gün bugündür arkadaşlar. sınıf ayrımına dur deme vakti gelmiştir. sunucuları özel üyelerden ve adminlerden alıp asıl sahibi olan normal üyelere verme vaktidir. devrim yapılmalıdır.

http://www.oynasana.com/forum/g2882615#go
Sosyal ağlarda paylaş

said:
5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum. 6. oldu dilek. kader mi şans mı şanssızlık mı. dışardan bakınca herkes özeniyor adın sarıcıya çıkıyor fln ama içten bilince hatunların ne tuhaf kaprisli filan olduklarını için bunalıyor. allah'tan hayatımın aşkı dilek var artık. umarım herkes bir gün bulur ama bu kafayla zor. çıkın osn'den biraz dolaşın sağda solda. hadi bakalım gençler. jöle kafa olup dolaşmayın ama iki tane çakasım geliyor jöle kafalara. ayıp lan o kadar jöle sürülür mü ? o kafayla bulamazsınız tabi. dışarı adam gibi çıkılsın, saçlar adam gibi yapılsın.

@zarek ironi mi yaptığını zannediyorsun bence düp e düz sıkıyorsun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
o değil de adam prawler ın evil fake i gibi asdfsg.
Ahahahahahaha öldüm artıbir

Ghost doğru demiş, zarek sosyal deney tadında takılan bi adam. Forumları germek hoşuna gidiyo heh. Böyle attention bitch dediklerimizden değil ama, cidden deneysel takılıyo merak ediyo adam tepkileri. Yazdıklarına inandığını da sanmıyorum bi iki konu dışında. Maksat muhabbet olsun onun için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sende olsan su paragrafa inanmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeLi futbol bölümünden dolayı sevmesemde okudugum kadarı ile haklı konuşmalarında. olaya bırde kız kardeş durumu sokulmuşsa, zarek çok ayıp etmiştir benim gözümde.

burası sanal ortam, rahat olun, arkadaş gibi davranın, yapamıyorsanız da birbirinize laf sokmayın, ayar etmeyin adamı xD
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik forumlarının eşsiz yüklenmeleridir bunlar. Celallenip insanlara laf sokmaya çalışmak iyi bir davranış değildir. Zira Paticik'te bu iş için bulunanlar vardır. Laf sokanları ezmek ilk gayeleridir. Konuyu kilitlendikten sonra takip ediniz, üstüne konu açmayınız...

Plx.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw arkadaslar bi relax..

oncelikle birisi hatali sekilde yazmissa ve sizde ona ayni "hata" ile cevap veriyorsaniz mesajlarinizin silinmesi normal.

bos yere mahalle kavgasi yapmaya gerek yok.

ikinci olarak lucifel, bahsedilen kufur hangi mesajda ve sikayet edildimi? cunku eger o mesaj gorulseydi direk silinirdi dedigin sekildeyse.

ucuncu olarak zarek, mumkunse yorma artik bizide sansini da cok fazla zorlama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...