Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard working on a 3rd title

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya da ya da belki....

WORLD OF DIABLO

bu arada forumda lost vikingsi gördüm bittim heheh
teey teey o da blizırdındı di mi helal olsun adamlara

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 14:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
40 kişiyle world of x oyunu çıkmaz, ama bu blizzard her türlü yalanı söyler. 400 kişi de olabilir bu yeni proje üstünde çalışanların sayısı. O zaman galaxy of x bile olabilir.
Mesaj tarihi:
Blizzard'ın MMORPG'sini oynamış bir adam, eğer firma başka bir mmorpg çıkarırsa mutlaka onuda denemek ister, kısa vade de karlı gibi görünse de uzun vade de wow'u tamamen bitireceği için, mmorpg olması olanaksız imo. wow'a 2. bir exp die düşünüyorum, konusunu bilmiyorum uzatılacak bir ortam varsa muhtemel..
Ama kalbimde tabiki Diablo III var, en sevdiğim seri :)
Mesaj tarihi:
wow'a 2010'a kadar içerik sağlayacağız dememiş miydi blzz? İşte şimdi sc2, d3 çıkartacaklar; millet 2010'a kadar bunları kasar sonra bi world of x daha gelir.
Mesaj tarihi:
eger bi mmo ise zaten hemen çıkcak die bişi yokki.

en az 3 sene yani 2010 da biter yapımı. wow u 3-4 sene beklemedik mi ehe? ufak bi ekiple başlar adamlar dier projeler bittikçe transfer ederler personeli nedir ki. hepsi kendi adamı sonuçta zaten paso personel değişio blizzardda. :p

ama d3 olsun da bi bitsin şu diablo artık keselim komple kafasını. sökelim yokedeim şu kristali die istemekteyim ben. (yada hikaye devam eder meger diablonun meşru bi cocuu varmış... dındırı dındırı...onu atlamışınız die. ki bu sux olur).
Mesaj tarihi:
eet 3 kardes öldü ++ soulstonelar gg oldu yanlız öldürmedigimiz2 lesser evil vardır, sonra bide tyrael corrupted olduysa belki o. Ama tyrael corrupted olarak karşımıza gelirse tyrael ı degil,i onu corrupted yapan ibnelerin soulstonunu onları dizayn eden tasarımcının anüsüne geri sokarım.

ps: mesaj anlamanız gerek, Tyrael pwnz, got it noob?
  • Yeni Oluştur...