Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 açıldı mı bilmiyorum baktım ama göremedim. dün akşam golden league de bu olay vuku bulmuş. http://www.ntvspor.net/pages/12731.asp video için(öyle ultra gore bi video değil zaten) http://www.youtube.com/watch?v=QT2l100KJe0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 atletin mi onu atıp hngi atleti vuruyo ya bn göremedim atletin o sahada işi ne bn tribünde olmaya korkarım nası atıyo gavur ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 gülle mi daha kötü cirit mi diye düşünmeye itti bu beni birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 gülleden kaçma şansın var ağır gelir ama düşersede düştüğü yere göre 2side aynı tehlikede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 o değil de bir ömür hazırlan sen, dengesizin tekinin attığı cirit bir tarafına saplansın, yarışama.. boğarım olm adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 gülleden nasıl kaçıyosun ya :)) adam öyle bi atıyo ki mübarek kendinden geçiyo yerlere yıkılıyo zor kaçılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Geçtiğimiz senelerde de bi hakeme saplanmıştı. Bu abimizde rüzgarı hesaplayamadı galiba. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:21 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sırtına değilde kafasına gelse o cirit direk parçalardı kafayı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 öyle cirit mi atılır ya insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 iyi ciritical vurmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahaha diablo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yazık yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 önden falan girse direk kalbine.sakat iş valla.o sahayı bos tutarlar artık.spor hayatı bitmesinde. he bide tazminat alma şansı var mı acaba o adamın ? [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:25 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 mutlaka vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 banane =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Vay be adam ölümden dönmüş resmen. Bi de o ısınan atlet neciydi? Rakip falansa belki bilerek atmıştır edepsiz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 uzun atlama [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:04 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 benim bildigim ilk kez olmuyo ya cunku bu sene kadinlar salon olimpiyatlarini izliyodum bi 3 adimcinin mi sirikla atlamacinin mi ne iste virit geldigini omzuna o donemden beri duzgun hazirlanamadigini dunya rekorteni olmasina ragmen bu sene ok kotu performans cikardigini felan solediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 işte bu yüzden önemli bişey yapacaksam banyo yapıyorum öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: huun üye [şikayet et] § 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:53 [ özel msj ] Vay be adam ölümden dönmüş resmen. Bi de o ısınan atlet neciydi? Rakip falansa belki bilerek atmıştır edepsiz herif. o mesafeden, kasıtlı bir şekilde adamın üstüne? O_o geçmiş olsun adama, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 haberlerde izledim saplanan adam şoktan acı ifadesi bile olmuyor suratında bu ne lan şeklinde bakıyor etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Kötü ya .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Feci bişi, harst diye girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bu daha kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar