Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 http://www.se7en-x.com/yarhump/ hehehehe...ne denir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bu rp oyuncularını anlamıyorum bazen çok uçuyorlar löl birde hiç acımadan direk ignore OOC dicek zaman vermıyorlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bende rp oyuncusuyum bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 eheh dwarf gayet kralından RPsini yapmış. Malmış NE'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bu avrupa serverları ilk cıktığında olmuş bi olaydı. bi kalsiktir herhalde wow tarihinde, o değil sanmıyorumki hiç bi night lef kendisini seviglisiyleyken izleyip mastır ceken bi cüceye hala "sir mör" desin direk girer kafa göz vellasam vaşşi canlılardır NE ler. niyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 cok eski bisi ya ama ilk gordugumde yarilmistim gercekten cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ehaeua, eski harbidende, Deeprun tram'da olmaz öyle şeyler. IF'de bi sürü boş ev dolu, ohoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 of dwarven hand cannon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 OF AHAHAHAHAH dwarven hand cannon hasta ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Lind3r0th,rp serverndaysen,rp yapacaksın,anlamıosan,olur abi sevmessin,anlmassın,rerroll yada transfer.çok zor değil. o itemın peişnden koş bu seti kas bu repi kas derken oyun boş,daha ilk yeşilini gördüğün an ilk ungeonu yaptığın an sıkılmaya başlıyorsun rp ise..klaaaaaas...hayal gücünü kullanıyorsun,kendini bir tiyatroda hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 lol evet bu rp serverları ilk çıktığı zamanlarda yazılmıştı, efsane. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hahah süper ahahahah gg hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Rp realm'lerinde her role-player'ım diye geçinen role-player değil. Yıllardır sadece rp realmlerinde oynuyorum, ne power-emoterlar var. İki dakika konuşuyorsun: -I'm possessed by Sargeras. -*Ice barrier+HS* (( For the love of god.)) Neler neler var. Mesele düz karakter oynatmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: mastır ceken abow =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ben de RP realmine oynuorum RPPVP olsa da RP sonuçta =) Kimse RP yapmıyor. ehe herkes hala aynen ASDASDASD die devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ben de rp/pvp'deyim. Benimkinde gayet var. Eskiden Defias brotherhood'taydım, rp'nin kralı vardı. Sonra migrate etti 10 ooc guild birden, serverın yarısı gitti sporeggar'da oynuyor benim gibi. Heryer rp ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Rp realm'lerinde her role-player'ım diye geçinen role-player değil. Yıllardır sadece rp realmlerinde oynuyorum, ne power-emoterlar var. İki dakika konuşuyorsun: -I'm possessed by Sargeras. -*Ice barrier+HS* (( For the love of god.)) Neler neler var. Mesele düz karakter oynatmakta. onları ezmek çok eğlecenli oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Fact: WoW'da kimseyle ego tartışmasına girmeyecceksin. Kazanamazsın, derdini anlatamazsın. Hele inan role-player'lar bazen rp'lerine kusurlu dediğin zaman acayip çirkefleşiyorlar. Karşı oldugum şey, emote-duel yapmak. lvl 4 adam gelip bana backstab atamaz yani /e yapıp. Rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 HAHAHAHA süper ya dwarven hand cannon, dwarf süper de laf koymuş. Rp serverleri hep böylese bende hemen bir tane açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar