_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 eve yeni geldim oh.moonspell için gitmiştim tek günlüğüne baya bi gaz oldum şarkılarla halada öyleyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 UDO müthişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ulan berk kimse yok diye gidemedim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 u.d.o ile moonspell baya güzel idi. pain iptal olmuş onu dinleyemediğim için dert yanıyordum ; içim rahat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Gelsen süper olurdu, ben de bi ara yalnız kalıp sıkıdım hatta. Bu arada Pain'in sitesinde yazana göre adamların parası yatırılmamış. Ve iptal olduğu çok geç söylendi (biz daha öcneden painin sitesinden gördük) Bence bilerek yaptılar, seyirci çekmek için, adamların niyeti hiç yoktu paini getirmeye.. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 13:02 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Allahtan gitmemişim, gitsem Pain'e gidecektim çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 madball nasıldı? neden kimse bahsetmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 madball kim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 udo kelimelerle anlatamıyacağım kadar müthişti evet ucanadam kendinden geçti. girince kendi anlatır artık organizasyon rezaletti, parasız yapılan barışarock bu festivalden 10 kat daha organizasyon sahibiydi. ayrıca aktiftablet bi ara seni gördüm sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Hadi ya? Nerde, ne zaman? Gelseydin yanma keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar