Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ya tam 12 de evde olamıcam işim var biraz.. bu topiği açamazsam da kafayı yerim heralde.. seni seviyorum bidenem,böcüüğüm.. doğum günün kutlu olsun ouzum,nice sağlıklı mutlu yaşlara işallah.. gel artık şu istanbuldan da dağıtalım kordonu.. özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 wtf gay alert! doğum günü kutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aaa oğlanın doğum günü aşkım iyiki doğdun lan. adi herif istanbuldaymış aramıyo beni utanmaz.alemlerden alemlere sürükleyecektim halbusi. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 23:28 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben acicaktim! BEN ACICAKTIM BEN .... neyse. Nice mutlu yillara pyro the maL, hersey gönlünce olsun cicim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ehe 5 gün içinde ikinciyi kaybedersem krize girerdim 1 saat öncesi için sorry sfdsfd. ps: o değil de nası yazmışım evde değilim falan of fdssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 oha be utanmasan 5 gün önceden accaktin yani ? anladim artik, doomgünü topigi olunca is rekabete biniyo. neyse baska topiklere artik. eki. ne asigi varmis bu cemcük herifin de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 5 gün değil canım,ivynin vardı ona yetişemedim dombilik selün hanım sağolsun bunu da kaybetçem gibi bi his vardı.. evet rekabet.. ve savaşta herşey mübahtır vanilya hanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hp. kısa ve öz yazarım, karizmayım ya ondan. saolun. öpme, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 lan adamı 1.5 saat önce kadıköyde gördüm, haberim yoktu. eytere beah. mutlu yıllar kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mutlu yıllar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Niye söylemezsin kadın. Mutlu yıllar da ayrıca kutlarız, hele bi dön mestivıldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 gereksiz yaa gereksiz bi insan... Nie doğdun ki yaa??? nie dooduun payroooo nie doooduuun payrooo?!??! Şaka bi yana ii ki doodun cnm abim benim (L) izmirin gülü =) Seviom la seni... İi ki doodun ii ki abim oldun cnm bnm ii ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Nice mutlu yıllara aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hoş o sıfatla hala yaşamayı nasıl hazmedebiliyorsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o değil de pyro, bu metket seni bugün anılın arabasının vites kolu, el freni ve gothicle aldattı. buna rağmen, iyi ki doğdun d: :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahahaha el freni bi ara kayboldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 iyiki doğdun oğuz efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mutlu yıllar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hahua el frenin bende kalmış anıl asdjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahahaha bigün alıyım onu senden :D. neyse konuyu dağıtmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 nice senelere kenke cicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 öperim yanaklarından. :) 19 gelsin sana makrodalga ' dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 mutlu yillar, antremanda pasta kesicez artik hehe xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 mutlu yıllar pyro her ne kadar uyuz bir insan evladı olsan dahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar