Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaşlık görevini yapmak suç mu?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ek taşıt vergisi kaldırılmış. Vatandaşlık görevini yapıp erkenden ödeyenler kazık yedi. Ama ödemeyenler, ek taşıt vergisi kaldırıldığından ödemesine gerek kalmamış.
Bu nedir anlamadım?
İnsan "bir sonraki taşıt vergileri kaldırılacak" felan der. Ama bunlar işin ortasında kesmişler. "Aldığımız yeter diğerleri ödemesin" gibi bir düşünceyle mi yola çıktılar ki?
Şimdi biz 450-500 milyon ödediğimiz için enayi mi oluyoruz. Oh ne güzel.[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu parayı verenlerden seneye alınmayacak gibi bir şey telaffuz ettiler. Ama bu parayı geri vermemek için seneye olan vergi oranını %45 oranında arttırılması tartısılıyor. Boyle olursa bu parayı bu sene verenlere para verilmeyecek, aksine biraz daha para istenecek. Böyle de bir soru işareti var yani.

Kaynak: Gazeteler
Sosyal ağlarda paylaş

Bir başkadır benim memleketim :)
Dava açarak parayı geri almak içn parayı yatırıken itiraz bilmemnesi gibi birşey yapman gerekiyormuş yoksa alamazmışsın.Demekki neymiş?Vatandaşlık görevini yapan enayi yapmayan uyanık. Hey gidi hey.Bakalım daah neler görücez.[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?"
Herkese şaka yaparım şakacıyım ben.
(bu şarkı beni anlatıyordu:))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 09 October 2003 09:39 tarihinde demiş ki:
Şimdi ödeyenler gelecek yılki taşıt vergisini ödemeyecekler,ödemeyenlerde paşa paşa verecekler.Ne oldu gene devlet zarar etti.

onu da yapamaz yeni kanun çıkarması lazım, sadece dava açarak (ki maliyeti 50-60 milyon TL arasıdır) paralarını geri alabilirler
ve beyannamede "itiraz" kısmını dolduranların dava açmaya hakları var, bu seçeneği işaretlemeyenler "devlet domaltsın benim gıkım çıkmaz" mantalitesinde olduğu var sayıldığından dava açmaya hakları olmuyor.

şimdi kaynak olarak TCK dan yazacam bişiler ama uzun iş, hem oralarda yazanlar türkçe de değil ehueh[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yatırmadım. daha dogrusu olay şöyle oldu.
babam parayı son gün verdi git yatır diye baktım sıra cok televizyondada diyodu yatırmazsanız iptal olmazsa %7 gecikme faizi ödersiniz demişti bende amaan dedim nasıl olsa iptal olacak chp li biri yatırmayın falan demişti dava açmışlar heralde elimde kaldı para ehehe..[hline]youth only zone!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 09 October 2003 09:30 tarihinde demiş ki:
politik olcak ama
muhalefet diye bişi war mı ya
harbi merak ettim yane ben deniz baykalı gormeyeli asırlar oldu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa.
BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma.

Deniz Baykal muhalefet yapmasın lütfen. Görmeyeli demişsin ama her gün TV de adam bir şeyleri eleştiriyor. Durmadan yaptığı şey bu. Yalan yanlış doğru eğri demeden hükümetin yaptığı her şeye bok atıyor adam. Hükümet Baykal' a bakılırsa şu ana kadar hiç doğru bir şey yapmadı. Zaten Deniz Baykal hep böyleydi o yüzden de CHP de adam kalmadı. Her şeye itiraz edersen gerçekten itiraz edilmesi gereken yerlerde kimse seni dinlemez.
Türkiye' de politika her zaman böyle olmuştur zaten. Kendileri iktidarda iken muhalefet yapılmasın der. Sonra muhalefet iktidara geçince aynı şeyi yapmak ister ama bu sefer gecen sefer iktidar olan muhalefet ona hayır der.
Neyse sadece BonePARTa cevap olsun diye yazdım uzatmayım yasağa daha fazla dalmayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz Baykal herşeye itiraz etmiyor siz öyle algılıyorsunuz.
Medya gücü diye bişey var adam muhalefet yapıyor ama medya muhalefet zayıf diye durmadan konuşmalar yapılınca haliyle adam bıkıyor.
ne zmn medyaya destek olursun ozmn iktidarsın.misal : doğan grubu kimin yanındaysa o iktidarda.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Sosyal ağlarda paylaş

Hem iktidar ne yaptıda deniz baykal iyi yada kötü eleştirsin?
önceki hükümetin ekonomik programını uygulamaya devam ediyor. o programı kim yaptı kemal derviş.

tayyip kökten dinci bi adam ne yapıyosa kendileri için yapıyo ve yapacaktır ama az, ve sessiz bi şekilde...[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen döneyim ben bari konu daha fazla dağılmadan.

Yanlışım varsa düzeltin ama benim duydugum kadarıyla eğer dava açarsanız daha önce kazanılmış dava örnek teşkil ettiğinden ek taşıt vergisini ödemiyormuşuz. Fakat dava açmadığımız takdirde bu verginin ödenmesi gerekiyormuş diye duydum. Davadan dolayı olay genelleşmemiş diye duydum yani. Öyle değil mi? Artık kimse ödemeyebiliyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 09 October 2003 14:14 tarihinde demiş ki:
said:
BonePART, 09 October 2003 09:30 tarihinde demiş ki:
politik olcak ama
muhalefet diye bişi war mı ya
harbi merak ettim yane ben deniz baykalı gormeyeli asırlar oldu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa.
BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma.

Penguenin kapak resmi :
Deniz Baykal Ortalarda yok
Bi balkon deniz baykal dışarıya bakıyo bi kapı var CHP yazıyo bi adam daha var orada içeriden yeni çıkmış
-Ne o sizde partiden sıkıldınız galiba[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte)
BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
sıkma canını okşa patlıcanını

Tam bende onu örnek verecektim.Çok iyi karikatürdü o yaa(bu arada bu temayı amma çok kulanıyorlar.Selçuk Erdem'de harem kızlarından brinde kulanmştı çok sağlamdı.)Bu arada o kapağı tarayıp buraa koyayımmı görsün millet? :)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?"
Herkese şaka yaparım şakacıyım ben.
(bu şarkı beni anlatıyordu:))
Sosyal ağlarda paylaş

Ghald ve fistaniçin hemen bi pişmanlık yasası çıkartalım..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 09 October 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...