horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tsshahhahaahha çok komik çok.. niye komik anlamadım gerçi ama... hakkaten 18 yaşından küçükler için zararlıymış yalnız.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 iğrençsiniz ne diyim iğrençsiniz..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
smerten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben begenmedım, oyle komıkte bulmadım...[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu ne şimdi.hl2 mi başka bişeymi.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Görüntüler çok hoş olacak HL2de.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 cık cık :yapma:[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yakışmaz bize. :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bence işin komik tarafı hl2'nin daha çıkmadan bu denli akıllarda kalan karakterlere sahip olması, çok az oyuna nasip olur bu olay.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 -aga oyun fragmanındaki askerlerin kamuflajlarının üzerinde ATi yazıyodu... -yaniii.... -yani ben oynayamayacaaaaaaaam....[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 UAA gelmeyin gelmeyin. Geliyolar kacın paticike de gelcekler uaaaa. Noluyo bunlar ne uaaaa O KADINNN!!!!.......[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Oh my god!!![hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Üea Gittiler mi?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
Öne çıkan mesajlar