nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yok buff değil eski haline gelse süper olur. gerçi pvp olsun pve olsun şikayetim yok ama herkes bufflanıyo hep nerf yiyoz anlamıyom nasıl iş, warrior oynayandan az para alsınlar, ilk çıktığının yarısı kadar olan bi class oynuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: gerçi pvp olsun pve olsun şikayetim yok ama herkes bufflanıyo hep nerf yiyoz anlamıyom nasıl iş Neyini anlamıyorsun işte şikayetin yok ondan yiyorsun ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sam bi patch de de paladin nerflendi demesen kendimi yakcam taksimde illumination nerfinden sora millet ağlıyordu siliyoruz paladinleri diye ee niye hala paladin en iyi healer? şu oyunda shaman gibi fakir bir class varken diğer classların ağlamasına hiç anlam veremiyorum ayrıca süper olmuş yine rogue lar bufflanmış^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Blind duration'ın düşmesi ve sap'in 10 saniye olması oyun stilini çok değiştirecektir çünkü restealthden önce bandaj basacak pek vakit kalmıyor. Zaten artık trinket blind'a da çalışmaya başlayınca etkisini iyicene kaybetmişti. Artık blind sap'in ardından gelecektir. Ama ben de katılıyorum o cooldown ile rogue baya bir güçlenmiş oluyor. Camo da iyicene yalan oldu Dirty Tricks + blind change ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: sam bi patch de de paladin nerflendi demesen kendimi yakcam taksimde çünkü şaka gibi ama her yamada kallavi nerf geliyor kaç aydır, aç patch notes'u oku. said: illumination nerfinden sora millet ağlıyordu siliyoruz paladinleri diye ee niye hala paladin en iyi healer? değil. kim diyor? priest en iyi healerdı ve hala en iyi healer. said: şu oyunda shaman gibi fakir bir class varken diğer classların ağlamasına hiç anlam veremiyorum sorma canım çok fakir, adamlar paladinin pvp healerlığıyla ilgili ne varsa yokettiler ve priestler de ağır assist yediğinden (druidler 2vs2-3vs3 harici zaten birşey yapamıyor fazla) resto şamanlar en iyi pvp healer olacaklar yamadan sonra. enhancement desen iyi, elemental desen müthiş zaten daha ne? her spec hem raidlerde hem pvp'de çalışıyor en azından. (enhancement pvp zayıf sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 pvpde durum ne bilmiyorum ama en iyi pve healer paladin>druid,shaman>priest su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Priest neden en sonda nasıl bu karara vardın fin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 @adem: arada virgül var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ya blind fazla imba olmuş, abartı yani. Bütün rogue oynayış stili değişir. Zırt pırt bandaj oynayacak abi bunlar. Bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 @Phyx Ne farkederki abi sonuçta gene en sonda :D @MasterHaplo Hiç paladin olmadanda kesilirki maiden repentance olayında tank bi tur attırsa yeterli önemli olan çember şeklinde dizilmek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: pvpde durum ne bilmiyorum ama en iyi pve healer paladin>druid,shaman>priest su anda wow değil herhalde bu, hangi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 cc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o sıralama kişisel görüşümdür whinadin dolu oldugu için ortalık bilmiyorum nesini zayıf buluyorsun sam ? pom dısında cok iyi spell yok healing için,son patch notlara bakarsanız poh,lolwell,circle of laughter bufflandı ilerde bunları babystep olarak improve edeceklermişki bu spelleri PVE de kullanan varsa kendisini burdan tebrik eder saygılarımı gönderirim.low tier talentların bi kısmı son derece gereksiz kalıyor hayır adam gibi bi healing tree olsun ondan alalım ama olmuyor boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 30sn CD si olan hunter traplerinin duration in 10 saniyeye cekilmesi GG olmus bence allahtan pvp yapmiyorum fazla yapicagimida sanmiyorum bu saatten sonra pvp yapicaksan lock yada rogue acican lolcoil vs cloak of skillz bide blind cikti basimiza [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 20:33 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Harbiden Cloak of Skillz, o meret çok güçlü olsa da zamanlama açısından skillz gerektiren birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Priest en kötü healer derken şaka yapan arkadaş: Gülmedim. Patch baya ilginç olmuş, artık arenada illallah dedirtir blind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Poh nasıl kullanılmaz ya daha iyi tüm gruba etki eden bir heal varda bizmi bilmiyoruz? Innerfocus + Poh çok kez hayatlar kurtarır. Onun dışında bütün healerlarda bulunan heal türleri mevcut (aoe,direct,jump,grup,hot vs) ve yanında shield var. Kötü derken çekmeye çalıştığın konu mana reserve ise bu priestin profesyonelliğine/gearına bakar kullandığı ranklere falan bakar. Öte yandan coh (Zaten dünyanın en yalan 41 puan talenti) ve lightwell gerçekten gereksiz heal türleri fix edilecek denmişti milattan önce hala beklemekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Lightwell artık heal bonusdan etkilenicekmiş, vay canına gözlerim yaşardı. Bu arada ad3m'in de söylediği gibi, manam bitiyor diye ağlayan priest varsa gear ve kullandığı skilleri ve oyundaki regen ve 5 sec gap gibi mekanikleri gözden geçirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Gördüm onuda önemli olan ne kadar etkileneceği sorusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 blind hakkında; said: This change is not implemented on the PTR and the note was removed. In short, the change was reverted at this point in time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 zaten priestleri nerf ata ata nası duzeltecekelr bilemediler anca holy i fixlerler shadow a yaptıkları nerf in hatti hesabı yok zaten hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 holy dede bişey yokki kurtulamadık şu lolwell ve CoH den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hah selamlar herkese forumlar dönmüş anca gördüm :P Herneyse bir paladin olarak raid buff olayının bir nebze düzeltilmesi geçte olsa iyi oldu ama diğer yönden bazı saçma sapan nerflerın yapılması (bknz. Freedom zımbırtısına) komik olmuş sıkılmışlar paladinlerde birşeyler değiştirelim demişler yapmışlar kutlamak lazım zaten oyunu yavaş yavaş öldürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 priest cok kötü healer boktandır demek istemedim ordaki sıralamada eşit gear/performans olarak diğerlerine göre daha kötüdür dedim.priest oynuyorum druid shaman resto talentlarıyla kıyaslayınca cok berbat geliyor açıkcası holy/disc tree benzer abilityler tabikide var ama high tierda bulunuyor talent point yetmiyor,kötü healer derken holy kısmını yetersiz buluyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 PvPde en kılı paladinler kesene kadar anam ağlıyor oda 2. biri varsa yoksa ben damage paladin heal çok zaman alıyor. Rogueların blind olayı kesinleşti mi? [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:51 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar