Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Valla önce kendi olgunluğunu kendi kararlarını verecek düzeyde olduğunu ve bunun kendi seçimin olduğunu söz ve hareketlerinle göstermelisin. Bir de "Madem bıraktırcan o zaman sen de bırak beraber bırakalım, ben içmiceksem sen de içme." diyerek onu zor durumda bırakabilir "Kendiniz içerek bana kötü örnek oldunuz." diyerek savını güçlendirebilir savunmada kalmaktansa karşı saldırıya geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benimki biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 serçe gagası kadar özgüven yeter. oldu mu? pelikanınki kadar varsa daha da güzel olur. nasıl? bu oldu mu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 güzel oldu. nihan adlı yarışmacımıza başarılar diliyoruz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bir de bilgelik taslayayım: hayat bir seçimler silsilesi... ilerde en azından pişman olsanız bile ben yapmıştım bunu hey gidi diyebileceğiniz seçimler yaparsanız mutluluk katsayınız artar, daha az depresif bir insan olursunuz. "en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir" demişler bir de... kotorda da vardı bu muhabbet... apathy is death gibi bişidi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: Valla önce kendi olgunluğunu kendi kararlarını verecek düzeyde olduğunu ve bunun kendi seçimin olduğunu söz ve hareketlerinle göstermelisin. Bir de "Madem bıraktırcan o zaman sen de bırak beraber bırakalım, ben içmiceksem sen de içme." diyerek onu zor durumda bırakabilir "Kendiniz içerek bana kötü örnek oldunuz." diyerek savını güçlendirebilir savunmada kalmaktansa karşı saldırıya geçebilirsin O dedigin hareketlerin ve sözlerin, ilk etapta yalan soylememek, konusmak paylasmak gibi şeylerden olustugunu unutma.. Annene challange yapmana gerek yok, ters teper, ne yani kendi dogrularin yok mu ? Onlar içiyor, bende.. Hopla hep beraber atliyoruz şelale orada, kara koyun nerede ? ? ? ? Sav hazirlamana gerek yok, savunman gereken tek konu, yalan soylediginden dolayi pişman oldugun bu sorun bence, sigara içmek içmemek, tez gerektirmez bence. Sadece anlatmalisin. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu konuyu sen acmalisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 fear leads to anger anger leads to hatred hatred leads to dark side mı ne bi de öyle bi geyik vardı. hiç anlamam bilim kurgudan. orta çağ ftw d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ilkokuldayken yeşilay haftasında propaganda nasıl başarılı olduysa her söylemeye çalışan gergin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bak bu hiç aklıma gelmemişti löl sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ardeth üzüm çekirdeğini çiğneyip yemek gibi başka faideli yan bilgiler varsa istemekteyim. =p Genetikçi olunca daha bi etkileyici oluyo ehe. Üzüm varmıki ya evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben olsam, gizli içmeye devam eder, ne annemi üzerdim, ne de annem üzülür diye kendimi üzerdim. söylemesi basit. nolucak git, ben sigara içiyorum biliyorum zararlı ama canım istiyo, karışmazsanız sevinirim dedin mi olay biter. önemli olan annenin üzülmemesi.sigara içmek bi marifet, gizli içmek daha bi marifet.lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 öyle yapınca insanları daha çok üzmüş oluyorsun işte 1- yalan söylüyorsun 2- sigara içiyorsun direk söylediğinde içtiğini en azından tek maddeye indirgeniyor: Ø- sigara içmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sigara içmek tabi ki düşünürsen bilmese bile anneyi üzer. yalan sölemekte kötü bişey ama bu zamana kadar söylenmiş yalanlar. içmiyorum içmiyorum diyip anne böle böle içiyorum ben demekte daha beter. sigara mı içiyosun? sorusuna yuvarlak cevaplar verilebilirdi yalan sölemek yerine. sanane? :P falan gibi. euhe. bence de içmemek en iyisi. new yorkta ciks abiler sigara içenlere maymun gözüyle bakıp arkadaşlıktan red ediyor, aynı eyalette sigara satışı yasak vs. artisnikle başlanıyor bagımlılıkla devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 domatesle brokoliyi birlikte ye (bunu da yara iyileştirici etkisi olan bitkisel kimyasal bileşiklerle ilgili birşeyler araştırırken bir makalede görmüştümi, prostat kanserine karşı etkiliydi sanırım) [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mükemmel karışım gibi bir şey olmuş.. domates ve brokoli O_o (severim..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 içme be ablajım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sigara icmek parkinson riskinia zaltiyoms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 suratına üfle, sonra alnında söndür. böylece zamanla değil birden alışır. instant alış [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 06:24 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ''Birak evladim tazecik cigerlerin var'' gibi teyze nasihati vermicem ama cidden birak. 4 yildir iciyorum.Son 1.5 yildir gunde 2.5 paket oldu..Babam 35 yildir iciyor.Amcam, ki burasi komik doktor olmasina ragmen akciger kanserinden vefat etti. Ama ben hala ayni hizda devam ediyorum.Birakmam lazim.Ki cesaretim olsa profesyonel yardim alicam. Birak, cidden birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Sonuçlarını biliyorum kendi seçimim diyeceksin..susuyor öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Eh be güzel kızım. Manyakmısın?"Yok, nası alıştırıcam?","Yok, nası sölicem?" gibi salak salak şeylerle uğraşacağına bırak şunu. Kaç kere söyledim sana "Sigara sağlığa zararlı. Bırak şunu, saçma sapan iş yapma." diye. Hala daha inatla içiyorsun. bırak deyince de "yok, bırakmam" diyorsun. Hayır, yok yani salak veya gerizekalı da değilsin. Ama işte gözle görülmeyen bi salaklık varmış kusura bakma. Kim kendi vücuduna bilerek ve isteyerek saçma sapan bişi için zarar verirki ya =) Benim gibi ol bak. Cillop, tertemiz ciğerler, mükemmel sağlıklı vücut =) Emi güzel kızım =) Ha yok, "Saçmalama Sezer. İçicem işte, sanane." diyorsan orası ayrı. O zaman da git açık açık söyle derim. Annen mutfakta iş yaparken laf arasında kaynatman daha güzel olur. Nacizhane tavsiyelerimi dinlediniz anacım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Şimdi şöyle bir şey var, senin annene sigara içtiğini söylemen sana ne kazandıracak? Eğer sırf "istediğim yerde istediğim zamanda sigara içme özgürlüğü" diyorsan, inan bana yanlarında her sigara yakışında rahatsız olacaksın, kendimden biliyorum. Ama karşılığında annen fazlasıyla üzülecek -ki benimki hâlâ her sigara yakışımda içini çeker, kesin bir iki çift laf eder-. Ettiği laflar incitici şeyler değil "Senin gibi çocuk doğurmaz olsaydım" =P falan değil yani. Ama onun yerine kadın ciddi ciddi üzüldüğünü belli ediyor, senin de için acıyor sonra onu üzdüğün için. Yoksa ne var ki annene babana sigara içtiğini söylemekte? Ben babam balkonda sigara içerken kendim de bir tane yakmış, gelmiş suratına üflemiştim. (Sonrasını anlatmak istemiyorum, o ayrı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 asteroth senin ki çok bi yo madafaka olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Çok zor. Anne bu yada baba olsun fark etmez kendine zarar veriyorsun eninde sonunda içmeye devam edersen hastalanıcaksın buna nasıl gönülleri el versin yada hangi kelimeleri seçip kandırabilirsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar