Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 tuvaletle alakası yok, ritmik bir şekilde, gittikçe hızlanarak sallıyorum. oturduğum zaman. ayrıca bende de kırıkları yolma alışkanlığı var.. garip :O çok stresliysem gider saçımdan bikaç tel keserim... bu da garip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 2 ders boyunca kafasını kaldırmadan saç kırıklarını yolan bir arkadaşım var sdfdfsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 senelerdir birçok kişi durdurmaya çalıştı ama başaramadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bende sallarım ama cok seviyorum yani bi şikayetim yok=) yemek masasında yemek beklerken, sinemada film arasında falan , bi şeyleri beklerken sallarım. Bi kere yemek masasında yüksek şiddetde sallayınca babam deprem oluyo sanmıştı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Universite'de benim dısında herkes şikayetci sallama sunu diyip duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben bacağımla gayet mutlu yaşıyorum, benden ayrı bi dünyası var. ben arkadaşlarla karşılıklı yer içerken o aşağıda kendi halinde sallanıp duruyo. bakıyorum arasıra bacağıma dönüp, ancak o zaman farkına varıyorum. bana bi zararı yok, kimse "bacağı sallanıyo, almayın bunu içeriye" gibi sorunlar da çıkarmadı. çok gaza gelmedikçe takmaya gerek yok kafaya. ama bazılarında aşırı oluyo. adamın kucağına tepsi koyuyosun, diziyle sektiriyo istemdışı olarak. onlarda belki ila. tedavisi gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 benim de istem dışı oluyo.surekli sag bacagım.annem falan uyarıyo genelde sallama su bacagını falan diye aynı koltukta oturunca falan.psikolojik heralde.yada enerji fazlasımı var nedir (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben monitör titreyince anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sallıyorum. Uyarıyolar. Tamam diyip duruyorum, 10 sn geçmeden yine sallıyorum. La yapma diyolar. Duruyorum. 10 sn geçmeden yine sallıyorum. Bu sefer la yapmasana inadına mı yapıyon diyorlar. Ne inat yapacam istemeden oluyo diyorum. Bu kadar oluyor bazen. Farketmiyor insan yani. Sonra kendi kendine duruyor. Tabi her zaman bu kadar abartı olmuyor ama bazen o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ben sıkıldığımda sallarım hep Ayağım sabit değilken bi burnu bi topuğu yere çarpıcak şekilde sallarım sürekli, topuğu sabitlesem bu sefer burnuyla sürekli seri bi şekilde çarparım, tamamıyla sabitlesem bu sefer dizim sağa sola sallanıyo Genelde burnu yerde sabit oluyo, topukla yere, dizimle de önümdeki masaya vuruyorum, ne zaman sıkılsam böyle. Sıkıntımın şiddetine göre masayı dizle sallayıp durduğum da oluyo mesela Yalnız dikkatimi çekti, tek bi durumda sallamıyorum: Salak bi şarkı çalmaya başladığı zaman. Millet ona tempo tuttuğumu sanmasın diye kesiyorum hemen (başka zaman kesmeye çalıştığımda istemsiz de olsa arada sallamaya devam ediyorum ama son durumda hiç sallamadan durabiliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 össde önümdeki,yanımdaki sallıcak diye çok korkmustum. dayanamam direk çakarım sallayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kunteper çıktı herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar