Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bacak sallama

Sacros

Öne çıkan mesajlar

ben bacağımla gayet mutlu yaşıyorum, benden ayrı bi dünyası var. ben arkadaşlarla karşılıklı yer içerken o aşağıda kendi halinde sallanıp duruyo. bakıyorum arasıra bacağıma dönüp, ancak o zaman farkına varıyorum. bana bi zararı yok, kimse "bacağı sallanıyo, almayın bunu içeriye" gibi sorunlar da çıkarmadı.

çok gaza gelmedikçe takmaya gerek yok kafaya. ama bazılarında aşırı oluyo. adamın kucağına tepsi koyuyosun, diziyle sektiriyo istemdışı olarak. onlarda belki ila. tedavisi gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sallıyorum. Uyarıyolar. Tamam diyip duruyorum, 10 sn geçmeden yine sallıyorum. La yapma diyolar. Duruyorum. 10 sn geçmeden yine sallıyorum. Bu sefer la yapmasana inadına mı yapıyon diyorlar. Ne inat yapacam istemeden oluyo diyorum. Bu kadar oluyor bazen. Farketmiyor insan yani. Sonra kendi kendine duruyor. Tabi her zaman bu kadar abartı olmuyor ama bazen o derece yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sıkıldığımda sallarım hep
Ayağım sabit değilken bi burnu bi topuğu yere çarpıcak şekilde sallarım sürekli, topuğu sabitlesem bu sefer burnuyla sürekli seri bi şekilde çarparım, tamamıyla sabitlesem bu sefer dizim sağa sola sallanıyo
Genelde burnu yerde sabit oluyo, topukla yere, dizimle de önümdeki masaya vuruyorum, ne zaman sıkılsam böyle. Sıkıntımın şiddetine göre masayı dizle sallayıp durduğum da oluyo mesela

Yalnız dikkatimi çekti, tek bi durumda sallamıyorum: Salak bi şarkı çalmaya başladığı zaman. Millet ona tempo tuttuğumu sanmasın diye kesiyorum hemen
(başka zaman kesmeye çalıştığımda istemsiz de olsa arada sallamaya devam ediyorum ama son durumda hiç sallamadan durabiliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...