Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 biri nası yaptıysa şifremi kırmış ingotlarımı çalmış bi de karaktere etek giydirip(karakter erkek) bırakmış. Kınadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 O kişiye laflar hazırlamanı beklerdim :( Şaka bi yana ayıp valla. Yazık değil mi, ne istediniz adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 zühe bizim arkadaşın acc hacklenmişti, girdik baktık bankası bomboş bitek karpuz vardı bitane, o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yaratıcı hırsızlığın hastasıyım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ben de hazır hack konusu açılmışken sorayım yazdığım gibi kafeden giriyoruz oyuna şifremizin elden ele dolaşma ihtimali var. Şifre değiştirme komutu, sistemi vs. birşey eklenecek mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 o değil etek giydirmek nedir. güldüm yahu kusura bakma. kötü şey tabi hack olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 pati dışından oyuncu yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 , [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:53 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 aklıam şey gedi zamanında snn de calıp calıp, cantalarına isnanların bi tane "öpüldünüz" diye kitap koyardık cok zibidiymişiz, bide şey vardır kalsik adamın goldunu calarsın ama hepisni değil 1 veya 5 tane bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ihtiyacı oldugu kadar alıyormuş. İyi kalpli hırsızmış helal olsun tüm ingotlar ona [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 09:32 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bankada sadece 600 gold bırakmış. Bi de kazma bırakmış elime. Ben bi daha oynamam bu hesapla şifremi nasıl değiştirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bide ölüp gelip gmmiş gibi şifre isteyip ve verenler vardı ne günler ne ameleler off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar