Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"C -A- R S 1" - Manifesto

Feandreu

Öne çıkan mesajlar

Turkcell Super Lig ekiplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftar topluluğu olan ÇARŞI grubunun Sosaria toprakları üzerindeki temsilciliğini kurduğumuz C -A- R S 1 isimli loncamızla devralmış bulunmaktayız.

Loncamızın lideri an itibariyle sn. Anezka'dır. Şu an loncayı tek başına kontrol etmektedir. PvP yapabilecek özelliklere sahip bir karakter yarattığımda ben de loncaya dahil olacağım. Şu an mümkün olduğunca yakından tanıdığımız 3-5 kişiyle iskelet yapıyı oluşturacağız. Üye alımı yapmayacağımız gibi gelen savaş ve barış tekliflerini değerlendirmeyeceğiz.

Herhangi bir şekilde asarız keseriz iddaamız yok. PvP konusunda çok yetenekli olduğumuzuda(en azından kendi adıma konuşayım) iddaa etmiyoruz. Bizi kestiğinizde yerde siyah beyaz kanlar görürseniz şaşırmayınız.

Sonuç olarak işçilerin vatanı yoktur. Tüm ulusların işçileri birleşin.

Alakasız not: Mare satıyorum bir tane jet black ikişer tane de yeleli,yelesiz olmak üzere mora yakın rengi olan mare var. Mor gibi olan 25 K, Jet olan 40K almak isteyen varsa öptüm her türlü iletişime geçebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşı savaşa da karşı :) Ama oyun için karakterlerimiz oturduğunda, karakterlerimizin yeteneklerini en iyi şekilde kullanacağız :) Sonuçta amacımız eğlence. Ben guilde girdiğimde 2 kişi olucaz sanırım o zaman savaş tekliflerini kabul edebiliriz.

Dosta düşmana karşı, KRAL ÇARŞI
Sosyal ağlarda paylaş

anerazka mıydı neydi ismini hatırlayamadım için çok so sori.

Ama çok yardım etti benim gibi nubiye leather set falan verdi öpüyorum burdan gözlerinden kocamaan kocaaman.

belki açarım savaş belki açmam düşünelim biraz.
iyi çocuklar ama gençlik ateşlerine vermek lazım.Bilmiyolar ki nası güçlü olucam.
Sosyal ağlarda paylaş

"Şimdi konuştum bana da kız ayarlayacakmış anelka.

Ondan savaş işinden ben de soğudum sanırım. Ama ayarlayacam dedi ayarlamazsa hrr serverdaki bütün dire wolfleri toplar üzerine salarım."

Şakaydı bu tabi :P

İskelet kadro oturana kadar alım yapmıyoruz sanırım. Bi ben eksiğim :P Ben de kasıp voltranı aman pardon iskelet kadroyu oluşturunca hepinizi alcaz guilde hepinizi....

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 19:56 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

feandru sen voltranın aman iskelet kadronun arka alt tarafı dışarı bakan kısmı ol :) sonunda üyelik bulup bi cevap yazabilidim :) öncelikle isim Anezka hatalar üst üste gelmiş ama önemli degil nasıl istiyorsanız yazın :)
peace takılan bi guilde olmuyacaz
Unholy'e başarılar diliyorz bizde
guilde alıcaz tabi tüm kanı siyah beyaz akanları
ben noob demedim kimseye dememde :) sadece biraz daha sonra aliyim dedim alırızda

Son Olarak resist 80 oldu geliyoz char dana gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...