Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Turkcell Super Lig ekiplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftar topluluğu olan ÇARŞI grubunun Sosaria toprakları üzerindeki temsilciliğini kurduğumuz C -A- R S 1 isimli loncamızla devralmış bulunmaktayız. Loncamızın lideri an itibariyle sn. Anezka'dır. Şu an loncayı tek başına kontrol etmektedir. PvP yapabilecek özelliklere sahip bir karakter yarattığımda ben de loncaya dahil olacağım. Şu an mümkün olduğunca yakından tanıdığımız 3-5 kişiyle iskelet yapıyı oluşturacağız. Üye alımı yapmayacağımız gibi gelen savaş ve barış tekliflerini değerlendirmeyeceğiz. Herhangi bir şekilde asarız keseriz iddaamız yok. PvP konusunda çok yetenekli olduğumuzuda(en azından kendi adıma konuşayım) iddaa etmiyoruz. Bizi kestiğinizde yerde siyah beyaz kanlar görürseniz şaşırmayınız. Sonuç olarak işçilerin vatanı yoktur. Tüm ulusların işçileri birleşin. Alakasız not: Mare satıyorum bir tane jet black ikişer tane de yeleli,yelesiz olmak üzere mora yakın rengi olan mare var. Mor gibi olan 25 K, Jet olan 40K almak isteyen varsa öptüm her türlü iletişime geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Guild duyurularında Marxist söylemlere hayır . dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 emperyalist nox gültü yutar sizi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Farketmez midenize otururuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 e savaş yok falan diyosun olmadıki ama "bu alemde çarşı, alayına karşı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 çarşı yağsız güreşe de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Anezka eski bir Unholy uyesidir basarilarinda devamini dileriz baska guildlerde.. (en yakın zamanda actiona cikalim gene) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Çarşı savaşa da karşı :) Ama oyun için karakterlerimiz oturduğunda, karakterlerimizin yeteneklerini en iyi şekilde kullanacağız :) Sonuçta amacımız eğlence. Ben guilde girdiğimde 2 kişi olucaz sanırım o zaman savaş tekliflerini kabul edebiliriz. Dosta düşmana karşı, KRAL ÇARŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 guiltim belli oldu öpüyorum hepinizi kartallarım benim [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:12 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 adı çarşı olup peace takılan guild mi olur yahu? herkese karşı savaş açmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yok agresifler yeterince merak etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 geliyorum valla beni almazsanız çok küserim. ( türkçeye dikkat ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 uLan bana nubi dediler almadılar savaş açıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 black seninle bizde kartalizma kurarız üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kim nubi demiş ? Nubiler giremiyomu gülte benide almayacaklar o zaman off! Ben de sizleyim savaş açalım bunlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 anerazka mıydı neydi ismini hatırlayamadım için çok so sori. Ama çok yardım etti benim gibi nubiye leather set falan verdi öpüyorum burdan gözlerinden kocamaan kocaaman. belki açarım savaş belki açmam düşünelim biraz. iyi çocuklar ama gençlik ateşlerine vermek lazım.Bilmiyolar ki nası güçlü olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 "Şimdi konuştum bana da kız ayarlayacakmış anelka. Ondan savaş işinden ben de soğudum sanırım. Ama ayarlayacam dedi ayarlamazsa hrr serverdaki bütün dire wolfleri toplar üzerine salarım." Şakaydı bu tabi :P İskelet kadro oturana kadar alım yapmıyoruz sanırım. Bi ben eksiğim :P Ben de kasıp voltranı aman pardon iskelet kadroyu oluşturunca hepinizi alcaz guilde hepinizi.... [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 19:56 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 feandru sen voltranın aman iskelet kadronun arka alt tarafı dışarı bakan kısmı ol :) sonunda üyelik bulup bi cevap yazabilidim :) öncelikle isim Anezka hatalar üst üste gelmiş ama önemli degil nasıl istiyorsanız yazın :) peace takılan bi guilde olmuyacaz Unholy'e başarılar diliyorz bizde guilde alıcaz tabi tüm kanı siyah beyaz akanları ben noob demedim kimseye dememde :) sadece biraz daha sonra aliyim dedim alırızda Son Olarak resist 80 oldu geliyoz char dana gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar