ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yarın mı? iki gündemi doğdun sen? gmt konuşalım. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:23 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yani akşam işte 11 temmuzu 12 temmuza bağlan geceye doğru olan zaman zarfı aslında bir ay sürmeli kutlamalar ama su sıkıntısı var şimdi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 doum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: ivy üye § 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:20 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ayrıca reddogski güzel msjın için saol ilk defa böyle pislik şeklinde bi msj alıyorum o mesajın senin için olmadığını ve senin hakkındaki duygu ve düşüncelerimi biliyosundur diye tahmin ediyorum jnms.. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:55 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pasta varmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pasta yok sınırsız dondurma var yarın evde akşama da sınırlı içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nice senelere gizo hediyen bende gelince veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kutlu olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 mutlu yıllar tekrardandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kutlu ossun doum günün. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:15 tarihinde, circirbocugu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kimin doğum günüyse kutlu olsun hadi bakalım... Not 1:Tebriklerden zarar gelmez. Not 2: Doğum günü kutlamak; "Bravo bir sene daha yaşamayı/yaşlanmayı başardın!" demek değil mi aynı zamanda? Not 3: Yaşlanıyoruz ne tekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sınırlı içki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 eralp sen de burda olsaydın sen de davetliydin süper my sweet 16 partime ya az önce izledim mtv de kızlar 16 yaşına giriyor (my sweet 16) mekan kapatılıyor ünlü çağırılıyor doğum günü hediyesi araba falan ben 18 oldum ne araba var ne de ünlü peehh anca bi akşam eğlencesi ahh ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 arabada olur ünlüde olur. aceleye getirmemek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 heppi pörtlek cicim=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 obaa... mutlu yıllar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 iyiki doğdun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Adin gizem olmasa da Paris Hilton felan olsa, lümizin neyim de alirdin 18 oldun diye : ) :tebrikz: Ps : Bu sembol cikmiyacak kesin ama, herkes anladi canim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kutlamadan geldim hayatımın en güzel gecelerinden biriydi içtik hop hop oynadık sonra iyiki doğdun gizem dedik süslü pasta geldi böle ışıl ışıl millet alkışladı doğum günü çocuuu dediler bıcak kesmiyormuş kestirdik pastamızı yedik oynadık içtik zıpladık hophop çuppa çupappa 300 500 eller havaya yaptık bengü nün şarkısını 48574685 kere söyledik kıvırdık çıkışta rober hatemo geldi cücük gibi bişeymiş fotomuzu çekti salata yuhii yuhii diye bağırdık (yok yalan oldu bu) süperdi tek kelime mtvnin my sweet 16 leri halt etmiş o derece yani kutlayan herkese çok teşekkür ederim iyiki varız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mutlu yıllar huzurlu vakitler insan ve insancıklarla dilediğin hayatı yaşamanı isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 üzüldüm bak şimdi olamadık yanında, iyi ki doğdun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Hepi pörtlek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 iyi ki doğdun :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mutlu yillar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kutlu doğum haftası oldu bu irtica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar