utopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İYİ Kİ DOĞDUN IVY!!! çiçeem, yaban börülcem, dağ keçim. büyümüş de reşit oluyor. hayırlısı olsun. vatana millete. iyi ki varsın valla. sen olmasan kiminle dedikodu yapar, kiminle ortalığın canına okurudum? itz parti taym for yu beybi. kamoon :p CIPTISCIPTISCIPTISCIPTIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 aboov mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Doğum günün kutlu olsun Ivy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 salaksın sen salak.(selin) pörtlek ivi nickim böyle kalcak bütün gün: Metket Tracena...| Heppi pörtüleeeek gzmmmmmmmmmmm SELİN DOPSUN DOOOP [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:10 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 elini çabuk tutaydın barış. aynen iade ettiğin küfürler olum. edit: benden dop sen varsın, anıl var. bana düşmez. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:12 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 @selin:pislik [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:08 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 mutlu yillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 mutlu y1lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hepiii börtleeeekkk ehereeyyy ii kiii dooduuun gizeeem ii kii dooduuun gizeeeemmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 enem çok heycanlı 18 oldum artık ben de bir reşideyim çok teşekkürler kutlayan herkese yuhiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 anam aşkito? moskito? haşikio? reşit de olurmuşş =) doğum günün kutlu olsun bebitoo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sinirim azıcık geçti.. adam gibi kutlıyim :D doğum günün kutlu olsuuuuun ivvvvyyyyyyyyyyyyyy nice mutlu,sağlıklı,patili yıllara inşallah :D ii ki varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 çok saol barış =) enem meğer ben 18 yıldır bu anı bekliyormuşum da haberim yokmuş süper bi mutluluk ya umarım herkesin doğum günü böyle geçer ayrıca reddogski güzel msjın için saol ilk defa böyle pislik şeklinde bi msj alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nice mutlu senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 doğum günün kutlu olsun shermin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 iiki doğdun gizem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hepi portlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 18 lan, vay! oy verebilion mu sen, olmuyor sanırım? her neyse, hepi pörtlekler efenim, hayatta dilediğin her şey seninle olsun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ve ayrıca! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 mutlu yıllar hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nice yıllaaarraaaa gizem =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 mutlu yıllar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 lan böyle başlık mı olur. sdfsdf. kutlamıom küstüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 başlık rezalet yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hehe valla ben de baya bi zorlandım bunun doğum günü topiğim olduğunu çok teşekkürederim herkese dünyanın en mutlu insanı benim ankarada olup yarın akşam d.günüme gelmek isteyenleri de beklerim ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar