Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4+1 sesi veren 2+1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet var mıdır böyle bi ses sistemi? Elimde Creative'in 4.1'i, 4400 modeli var ama çok yer kapladığı için daha az yer kaplayan ama ondan daha iyi ses veren bi ses sistemi arıyorum. 4+1 olan farklı amaçlarla kullanacam da.
Tabi fiyatı da çok uçuk olmasın, 400-500YTL falan gibi (vardır böyle azman sistemler tabi de). Önerilerinizi bekliyorum pls.
Mesaj tarihi:
ses şiddeti olarak diyorsan vardır ama 4.1 deki ses kalitesini alamazsın :D bi kere 2.1 de en fazla stereo duyarsın, diğerinde dolby digital'in sunduğu seslerden daha fazla yararlanırsın :D
Mesaj tarihi:
4+1 sesi derken ses kalitesini kastetmiştim onu yazmamışım, karışık olmuş anlatım.
Mesela normal hoparlörde duymadığın sesleri duyarsın kulaklık takınca genelde. Hatta bazen o kadar bariz olur ki aynı şarkıyı ilk defa dinliyomuş gibi hissedersin. Onun gibi, olabildiğince fazla ses ayırt edebileyim istiyorum. Bası tizi dengeli olsun, vs.

Bi de bilgisayar masam çok saçma ve kullanışsız. Kullanılabilir alan kimi yerlerde 10-15cmye düşüyo yani, o derece. O yüzden 4 tane hoparlör felaket yer işgal ediyo.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Frekans Cevabı: 40Hz-24kHz

üzeride bu değerler olursa kulağının duyabileceği her şeyi duyarsın.

M-Audio'nun Studiophile serisi mükemmeldir ama sanırım sen böyle bir şey istemiyorsun. Philips önerebilirim o zaman.
Mesaj tarihi:
ses karti? anfi?

tamam iyi bir ses karti belki daha az cizirtili ses verir ama bi limiti var verdigi cikis en fazla bi kulaklik kadar kaliteli olan hoparlorlere yarar.

sana tavsiyem kesinlikle 2.1 den vazgecmemen. 4.1 ler hem cok kalitesiz olabiliyor o fiyat seviyesinde hemde sadece kablo karisikligi yapiyorlar.

Creative Itrigue serisi cok yuksek kalitede uretiliyor. onlara bakabilirsin. yoksa ayni seviyenin 20-30 dolar uzerindeki logitechlerde cok basarili. modeli tam hatirlamiyorum ama thx destekli bir 2.1 ses sistemleri vardi ki dillere destandi.
Mesaj tarihi:
eheh adam uçmayın demiş di mi :)
Bu arada philipslerin 2+1'ini bilmem ama şimdiye kadar kullandığım kulaklıkları olsu, 5+1lleri olsun, ses kalitesi bakımından çok müthiş değillerdi. Özellikle sesi açtığında çabuk bozuluyo tiz sesler... Bi de Philipslerin ömrü kısa oluyo...
Mesaj tarihi:
Neyse cevaplar için teşekkürler. Vazgeçtim sayılır. İyisi pahalı, kötüsü gereksiz şu an.

Ama ondan önce Logitech'in Z2300 diye bi modelini buldum. UrZa'nın dediği gibi, bu da THX sertifikalıymış. Çok iyi ses veriyomuş. Fiyat da tuzlu tabii, 300YTL cviarııymış.
Mesaj tarihi:
evet bu da doğru :) creative X-fi midir ne karın ağrısıysa 7+1 kart yine creative 7+1 bi ses sistemiyle kullanan bi arkadaş var. o denilen "parçayı yeniden dinleme" olayı her türlü seste oluyo resmen ehhe :P
  • Yeni Oluştur...