zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Clark Gable'ın meşhur bakışını taklit etmeye deniyormuş. Ayhan Işık, Kadir İnanır gibi ünlüler çok kullanmaktaymış; bu da bakışın kendisi; epey uğraştım ama yapamadım :D nasıl yapılıyor bilen var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bi bakıcan, etrafındakiler ınının diyecek.burda espiri yapmaya çalıştım bunu geç. anlık bakış,gözlerde tatlı bir sempati.2 saniye kalıcak orda,sonra bakmıcan ya da ,uygun pozisyon kollıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 mfönün ali desidero şarkısında da geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 pehh ne kızlar tavladım o bakışla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 çok uğraştım, beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 palamı kıvırdım çok kız yaptım babs yoldan geçerken mendil bile düştü kafama sümüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 saniyelik bi bakış bu . Böyle bi anda kafanı çevirip karşındakinin gözlerine bakıcan sonra hemen gözlerini kaçırıcan. Klasik karşı cins tavlama bakışıda diyebilirz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ahahaha ben tuttum o diziyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: saniyelik bi bakış bu . Böyle bi anda kafanı çevirip karşındakinin gözlerine bakıcan sonra hemen gözlerini kaçırıcan. Klasik karşı cins tavlama bakışıda diyebilirz =) işe yarıyor muymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 calrk gable bu bakisi benden caldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ...ali kıza bir klark çekiyor kahvedikiler ınının diyor ınının ınının ınının ınınının... şeklinde geçerdi mfönün ali desidero parçasında. tabi emrah bakışının yanında solda sıfır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 abi şu bi clark çekeyim geleyim bi saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "clarka gitttim gelicem." lois lane(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Emrah'ın kafasındaki ne öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bıyıklar önemli ama. Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Abi adam direk şaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 olm Emrah diye bi adam var ya, aynı oksijeni soluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: Abi adam direk şaşı. Hayır, aynı anda 2 hatun kestiği için öyleymiş gibi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Clark halt etmiş. Benim bir kuzen var, veletin gözlerin biri saga biri sola kaşların biri asagı biri yukarı bakıyo :) düşünün artık ilerde kız görünce neler yapacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ali desidero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Tutorial isteriz :) Bi de Emrah gibi kaşlarla ikizkenar üçgen yapma tutorialı istiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Clark Gable'ın elmacık kemiklerine sahip olmak lazım tabi önce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar