Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Gotikleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

ehehe.. lam bırakın çeşitlilik olsun..

sefgi pıtırcığı girişi yapıcam şincik ama bi sürü farklı tür var dünyada hepsi de güzel eserler veren adamlarla dolu...

bırakın bi sürü moda akımı dolsun sokaklara, bırakın her köşe başından farklı müzik yükselsin, bırakın insanlar dilediği gibi takılsın kafasına göre, bırakın rus kızları türkiyeye gelsin, bırakın daş gibi latino hatunlar da bize gelsin, bırakın nordic ülkelerin güzel lepiska saçlı sarışınları da bize gelsin.. e şey.. konudan saptık mı? neyse..

işte çeşitlilik iyidir.. gerek müzik, gerek moda, gerek karı

karı değil hayvan herif!! bayan diyeceksin!!
Sosyal ağlarda paylaş

abartmayın canım dinlemiyosa dinlemiyodur :D
ben de türkçe müzikleri hiç sevmiyorum bazı istisnalar dışında d:
şimdi bana da gelip yabancı özentisi falan diyecekler sdf
sadece şu tür olayını abartmamak lazım. Yani şudurki metalci olmayın, metal dinleyen insan olun pls. En sniri olduğum şeydir o ben gotik metalciyim diyip bunla stil yapmak gurur duymak falan d: tabi bana ne senin sinir olmanda diyebilirisiniz, evet diyin bekliyorum (kanserojen madde atarım üstünüze)

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:07 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- Hazır sallandırmaya başlamışken uzun saçlı küpeli ipne kılıklı Türk örf ve adetlerine uymayan yavşakları da sallandıracaksın.

senin mesajinin anlasilip anlasilmadigini bilmem, 10 tane sikayet geliyorsa bu mesajin yuzunden silinmesi gayet dogal. yaben silmisimdir ya da dynamick silmistir. o da gorse siler bende gorsem silerim bu tarz bi yaziyi.
uslubunu degistirmen gerekiyor demekki bazi yerlerde.
hala sorun kaldiysa [email protected] a mail atarsan cozeriz.

ha bu arada, agzindan cikani kulagin duysun fedaykin cocugun yok karsinda.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:49 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İnsanların zevkine laf at, sonra da pişkin pişkin "gralmışsınız AGA siz" ayağı çek.

cidden şaka gibi.

ayrıyca,aklıma "Bir Metalcinin Yolculuğu" geldi direk topicin ilk mesajını okuyunca.neyse.

edit: ha bir de,kendimiz mükemmeliz zaten milletin zevkine vs ye bok atmamız eksikti.görüyorsan ve rahatsız oluyarsan kafanı çevir?çok ses yapıyorlarsa uyar ne var bunda yani?ben de hergün görüyorum,haz etmesem de kafamı çeviriyorum.bu kadar uzayacak bir konu bile değil bu bence.hatta açılması bile komik geldi.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:48 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...