Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Cahiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Arma'ya katılıyorum. bende hard n heavy den başka tür kolay kolay dınlıyemıyorum. begenmıyorum tahammul edemıyorum. kaldıramıyorum. bu bok atmak degıl kendı capında itiraz etmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 engizisyon lazım. hem konu da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Tek müzik türü her zaman kötü. En güzel şeyi dinlesen bile kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Kulaksızlar dışarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pff hastayım size ama. heavy metal den başka müzik yok zaten. hayır sanarsın, adam diğer türleri yemiş, bitirmiş, sevmememiş. ilginçsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ehehe.. lam bırakın çeşitlilik olsun.. sefgi pıtırcığı girişi yapıcam şincik ama bi sürü farklı tür var dünyada hepsi de güzel eserler veren adamlarla dolu... bırakın bi sürü moda akımı dolsun sokaklara, bırakın her köşe başından farklı müzik yükselsin, bırakın insanlar dilediği gibi takılsın kafasına göre, bırakın rus kızları türkiyeye gelsin, bırakın daş gibi latino hatunlar da bize gelsin, bırakın nordic ülkelerin güzel lepiska saçlı sarışınları da bize gelsin.. e şey.. konudan saptık mı? neyse.. işte çeşitlilik iyidir.. gerek müzik, gerek moda, gerek karı karı değil hayvan herif!! bayan diyeceksin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ultra metalcilere bak sen çok büyük saygı duyuyoruz müzikten o kadar iyi anlıyorsunuz ki heavy metalden başka şey kesmiyor sizi. önünüzdee eğiliyorum ey metalci kralları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hastaysan gecmıs olsun. black metal e tahammul edebıldıgın ıcın kutluyorum bu arada. saglam kulak varmış ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 abartmayın canım dinlemiyosa dinlemiyodur :D ben de türkçe müzikleri hiç sevmiyorum bazı istisnalar dışında d: şimdi bana da gelip yabancı özentisi falan diyecekler sdf sadece şu tür olayını abartmamak lazım. Yani şudurki metalci olmayın, metal dinleyen insan olun pls. En sniri olduğum şeydir o ben gotik metalciyim diyip bunla stil yapmak gurur duymak falan d: tabi bana ne senin sinir olmanda diyebilirisiniz, evet diyin bekliyorum (kanserojen madde atarım üstünüze) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:07 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Vay anam vay. İnsanların zevkine laf at, sonra da pişkin pişkin "gralmışsınız AGA siz" ayağı çek. Bambaşkaymışsınız. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:14 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ardeth'in 15 yaşındaki gotik resimlerini bulup ebay'de satıyorum yarın ilk iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bir çok şey yaptım. ok yedim. ağaçtan insanların üzerine atladım. elimde iki yayla fotoğraf çektirdim. turnuvada uyudum ve parmaklığımı kaybettim. zunu runeda dövdüm de dövdüm. ama gotik olmadım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ya bırak! arcane'le horde'u oluşturup üzdük sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şey de yaptım. türkçe dersinde ahlak felsefesi sunumu yapıp yüzüklerin efendisi ile konu arasında bir alaka kurdum. insanlar bana boş boş baktı. ama o zaman da gotik değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: - Hazır sallandırmaya başlamışken uzun saçlı küpeli ipne kılıklı Türk örf ve adetlerine uymayan yavşakları da sallandıracaksın. senin mesajinin anlasilip anlasilmadigini bilmem, 10 tane sikayet geliyorsa bu mesajin yuzunden silinmesi gayet dogal. yaben silmisimdir ya da dynamick silmistir. o da gorse siler bende gorsem silerim bu tarz bi yaziyi. uslubunu degistirmen gerekiyor demekki bazi yerlerde. hala sorun kaldiysa [email protected] a mail atarsan cozeriz. ha bu arada, agzindan cikani kulagin duysun fedaykin cocugun yok karsinda. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:49 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: İnsanların zevkine laf at, sonra da pişkin pişkin "gralmışsınız AGA siz" ayağı çek. cidden şaka gibi. ayrıyca,aklıma "Bir Metalcinin Yolculuğu" geldi direk topicin ilk mesajını okuyunca.neyse. edit: ha bir de,kendimiz mükemmeliz zaten milletin zevkine vs ye bok atmamız eksikti.görüyorsan ve rahatsız oluyarsan kafanı çevir?çok ses yapıyorlarsa uyar ne var bunda yani?ben de hergün görüyorum,haz etmesem de kafamı çeviriyorum.bu kadar uzayacak bir konu bile değil bu bence.hatta açılması bile komik geldi. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:48 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 gotik olunmaz gotik doğulur metalci olunmaz metalci doğulur nokta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar