khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @EarS : konuşmalara gülüp geçmeliyim yani eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 mesaj silinmiş galiba da aynı mesajın tamamını okuyarakta bu kanıya varabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya siz sadece gotik olanlara kızıyorsunuz, bir gotik lolita modası var ki japonlarda, aman aman.. berbat bişi. hristiyan bir akımın depresyona girip siyahlaşması ve sonra animeyle mor-beyaz renklere boyanması. depresik-mutlu nasıl oluyorsa böyle tuhaf bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 amma çok takılıyosunuz insanların nasıl göründüüne ya. boşverin. 2 senedir barlar sokağında yaşıyorum. inanın ki her gün yüzlercesini görüyorum. ama işe iyi tarafından bakıp, kürdoları göreceğime yolda emoları, gotikleri görmeyi tercih ediyorum. ha bir de lütfen eski harbi metalcilerle şimdinin 90 doğumlu gotik emo-core kızlarını falan karıştırmayın. haksızlık etmiş olursunuz eskilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @Mumu : kesinlikle katılıyorum benim ifade etmeye çalıştığımı sinirsiz bir halde ifade etmişsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya kim nasılsa nasıldır ne bu yani herkes her tipten nefret eder bu sonuçta ne kadar saçma ya ne sokuyorlar insanlar birbirini kalıplara.... Kalıplarmı sizi yaşatan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sağol khalad. ya hayır yani şöyle bakalım olaya. siz nasıl giyiniyorsunuz? sensible mesela seni ele alalım sen açmışsın bu konuyu. kendin için ben şöyle giyiniyorum diyebiliyor musun? ben kendim için diyebiliyorum. ama 13 yaşımdan beri böyle giyindiğim gerçeği var elimde. ben hep hardcore müzik dinledim, hala dinlerim(ha herşeyi dinlerim ayrım falan kalmadı artık tabi müzik konusunda) giyinişim de hardcore'a yakındır. seviyorum çünkü böyle giyinmeyi. kendime yakıştırıyorum ve giyiyorum. şimdi emocore, gothic metal falan moda oldu. insanlar öyle giyiniyor. emokidleri ben de pek sevmem de batmıyorlar yani. zararları yok ki. en azından sokaklarda alkol aldıklarında bile tartışma dahi çıkarmıyorlar. efendi efendi takılıyor hepsi. kadiköy gangsta dediğim rapçi tayfası ise tam barzo. onlara istediğinizi söyleyin ama giyinişlerine değil, insanlıklarına ya da insan olamayışlarına laf söyleyin. yani bence takılmamız gereken konu insanların nasıl giyindiği değil, nasıl saç şekline sahip olduğu değil. nası insan oldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 önemli değil mumu ben biraz asabi bir şekilde giriştim konuya şöyle bir göz gezdirince ama ne biliyim özenti olanlarla olmayanlara aynı muamele yapılınca tuaf geldi ve bir anlık tepki verdim sende anlatmak istediklerimi anlatmışsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 don't cry for me argentina [emo mix] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=W7IxliAPjAk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eğer burayı okuyup bütün bu yazılanlardan ya da yazılcaklardan ders çıkarcak; ders çıkarmakla da kalmayıp bunu kadıköy gotikleri denen kategoride bulunan tüm insanlara yayıcak bi kadıköy gotiği olsaydı har vurup harman savururdum. ek: şimdi sadece ise beni intressee etmez diyorum. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 00:37 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Aslinda Metalci diye gecinenlerin hangisinin özenti olduğunu anlamak hiç de zor değil. bi kere insan bu özentilik durumunu belli bir süre götürebiliyor. sonra sıkılıp başka bir tarza yöneliyorlar yada pes ediyorlar. mesela Üniversite yaşları ve üstü gurubundan ya hiç böyle özenti diğebileceğim bir tanıdığım yok )yada hatırlayamıyorum).Fakat özellikle büyük şehirlerdeki lise gençliğine baktığım zaman zevk için değil , çevresine birşeyler kanıtlamak için değişik tarz seçen gençleri görüyorum.bence bu yaşlarda bu durumlar biraz olsada normal bence. bunun en büyük etkenide çevre şartları.ayrıyetten bu özenti gençlik durumu sadece ülkemize mahsus değil. Bu arada uzun saçlılara laf edenleri hala çözebilmiş değilim. açıkcası kim saçıma laf ederse ona cevap olarak peygamberimizinde saçının uzun olduğunu söylüyorum susup kalıyorlar tabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Fedaykin'in mesajındaki adı geçen herkesi sallandırırsak Türkiye'de adam kalmaz, onun da anlatmaya çalıştığı bu. Çok iyi yakalamış bence :D . Madem emosun mazo olcan, madem mazosun; ver kırbacı elime veriyim beline beline. Di mi ama? Yaşasın sado-mazo hareket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 1-2 ay önce akşam 10-11 gibi midye yerken barlar sokağında, taksiden bir kadın kafasını çıkarıp "repçiler nereye takılıyor burda?" diye sordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Nedenki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kadıköy belediyesinin "herkesi rapçi yapıyoruz" kampanyasından yararlanıyordu belki de kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 her dönemde belirli bi tarz insanlar çıkar dünyada. bu tarz insanları eleştiren bi kesim , begenen begenmeyen bi kesim de olur. işte 70 lerde x ler 80 lerde y'ler vs. güzel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: 1-2 ay önce akşam 10-11 gibi midye yerken barlar sokağında, taksiden bir kadın kafasını çıkarıp "repçiler nereye takılıyor burda?" diye sordu bana. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 senin evin orası hatta mumucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 tahmin ettim midye dolma diyince haehaeha. abii böyle bişey olmamalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XEJDGLF-e18&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 walla bende 5 sene oncesine kadar ustumde metal tshrti altimda resmen ilerde kisirlik sebebi dar iyah kotla geziyodum 95 kilo adam olmama ragmen genclik hvesidir isteyen stedigini giysin birak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Emo FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bunlardan az çekmedim ben, hala da çekiyorum ''HEY JNMS OT TAQILIRMISINNN?'' ''Abi bir milyonun varmı ben buraları hiç bilmiormmmmm eve dönjeem'' ''AAA HIIIM , VİLLE VALLO HASTASIYIMDIIARRR'' birde bunların modunda olup akıllıyım ben kültürlüyüm ayağında davranan kızlar var, ki daha gıcık olduklarımdandır. Kadıköy sucks oldu artık, heryerde bu göttiriklerden görebilirsiniz, Edit : oldschool abilerimize selamlar, en kısa zamanda buraları temizlemenizi istiyoruz. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 02:59 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 arkama 2 healer verin dagitiyim ortaligi nioahah *alt tab yapip wowa geri doner" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar