Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor


10ur

Öne çıkan mesajlar

Benim horde char ile surekli tek basıma honor kasıyorum ve herhangi bi sorun yaşamadım. Ama bizim BG grubunda AV haric hordeların çok ciddi üstünlüğü var. Hafta sonu 2.5 saate falan toplam 15-20 BG yaptım (wsg ab eos) ve hepsini kazandık, cillop gibi honor geldi. AV konusunda ise yapabileceğim çok şey yok çünkü %95 Ally kazanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abso twinki yapcak adam bu soruları biliodur muhtemelen. Sordugu sorulardan ilk charı oldugu sonucuna vardım o yüzden büyük yanlıs yapmadan vazgeçmesi için sordum soruyu.
Onur , 60da gidip ugrasıp 70k honor kasarsan ki o levellarda çok bg yapılmıo yani lvl 70deki kadar kolay yapamazsın beklersin sıkılırsın. hadi diyelim azmettin kastın aldın ordaki itemların hemen hepsi yalan olacak lvl 70 oldugunda.Sen gene istersen kas honor ama lvl 70 ödüllerini alırsın o honorla daha islevsel olur lvl 60 honor ödüllerini alma bosuna.

Kısaca : lvl 70'e kadar honor kasma eglence için pvp yap istersen , lvl kasmaya instancelara flan younlas 70de zaten bol bol yapar alırsın itemları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 58 ol, outlands'e geç, ordaki pek çok yeşil itemın bile wsg, av, ab gibi yerlerin setlerinden daha iyi olduğunu göreceksin, amacın iyi item, set düzmekse kasma boşa, amaç eğlenceyse takıl, hayatını yaşa.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 00:05 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...