10ur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 suanda 3170 honor bulunmakta ve 56.levelım 70k honora ihtiyacım var level 60 da en kolay honor nasıl kasılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Hafta sonları hangi bg'nin haftas onu ise orayı farmlayabilirsin çok güzel honor veriyorlar ya da karşı faction'ın şehirlerindeki liderleri farm'a bağlayabilirsin onlarda yanılmıyorsam kişi başı 15k gibi bir honor veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 haa bide tek başıma oynuyorum onuda söyleyeyim :D thunderhorn serverinde bi garip horde um...tek başıma yapabileceğim birşeyler pilis :D [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:52 tarihinde, 10ur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Benim horde char ile surekli tek basıma honor kasıyorum ve herhangi bi sorun yaşamadım. Ama bizim BG grubunda AV haric hordeların çok ciddi üstünlüğü var. Hafta sonu 2.5 saate falan toplam 15-20 BG yaptım (wsg ab eos) ve hepsini kazandık, cillop gibi honor geldi. AV konusunda ise yapabileceğim çok şey yok çünkü %95 Ally kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 absolut peki yanlız nasıl kasıyorsun nerelere gidiyosun vs vs biraz açıklarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ya bu arada ciddi WSG farm mı yoksa EOS farm mı daha çok honor veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Açıkcası bizin bg grubunda EOS daha çok honor veriyor cunku kazanma hızı ve yuzdesi daha yuksek. Sonra Ab en sonda da WSG apıyorum cunku WSGde zaman beeli olmuyor bazen 45 dakka tek oyun suruyor takımlar yakın ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 çook nubi olcak ama EOS nedir ? yenir mi? kaçıncı levelda gidilir? bide arada sorum kaynamış...bakarsanız sevinirim. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:47 tarihinde, 10ur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Eye Of Storm. En son eklenen BG, L70 gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 level 57 için nasıl yanlız kasılır honor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 honoru bosver level kas bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 level 56da nie honor kasıosun? eglenmek için yap battle groundları 60. levelda honor lazım dedin neden lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 59 twink yapıcaktır charı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 60 da hall of legendsdaki setlerden almayı düşünüyodumda o yüzden almıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abso twinki yapcak adam bu soruları biliodur muhtemelen. Sordugu sorulardan ilk charı oldugu sonucuna vardım o yüzden büyük yanlıs yapmadan vazgeçmesi için sordum soruyu. Onur , 60da gidip ugrasıp 70k honor kasarsan ki o levellarda çok bg yapılmıo yani lvl 70deki kadar kolay yapamazsın beklersin sıkılırsın. hadi diyelim azmettin kastın aldın ordaki itemların hemen hepsi yalan olacak lvl 70 oldugunda.Sen gene istersen kas honor ama lvl 70 ödüllerini alırsın o honorla daha islevsel olur lvl 60 honor ödüllerini alma bosuna. Kısaca : lvl 70'e kadar honor kasma eglence için pvp yap istersen , lvl kasmaya instancelara flan younlas 70de zaten bol bol yapar alırsın itemları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bari AV weekend de alliance ile gir Abso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 60 ta item falan alma 70 e kadar sadece level kas ondan sonra honor kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Evet zaten o lvllerde cok fazla honor gelmez de. Uğraş didin 1 haftada 70 yaparsın, sonra ver elini bg arena vs. Ha bir de 60 lvlde alacağın BG seti 61 lvlde çöp oluyor ^^. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 lvl 58 ol, outlands'e geç, ordaki pek çok yeşil itemın bile wsg, av, ab gibi yerlerin setlerinden daha iyi olduğunu göreceksin, amacın iyi item, set düzmekse kasma boşa, amaç eğlenceyse takıl, hayatını yaşa. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 00:05 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar