ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Şimdi.. Ben pianomu alalı bir 10 sene oluyor yaklaşık.. yani 6 yaşımdan beri evde piano duruyor..Ancak bu sene Fransaya taşınıyorum ve pianom annemle ve ablamla türkiyede kalıyor..(çünkü evde tek çalan da ben değilim) Dolayısıyla Fransada yeni bir elektronik piyano almayı düşünüyorum..Ancak hangi markalar hangi modeller var , hangi serileri iyidir.. Fiyatları falan o konularda çok bilgisizim zaten benim piyano da normal duvar piyanosu yani elektronik falan da değil.. Eğer tavsiye edeceğiniz bir marka model vs varsa paylaşabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Eğer fiyat diyorsan M-Audio'nun Pro Keys'ini ya da Casio'dan birşeyler alabilirsin. Senin İngitere'den satış yapan bir site bulup kurcalayayim biraz. Fiyat sınırlaman var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Fiyatları duymadan bir sınırlama koyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hohner ile kurzweil önereceğim. hohner ve kurzweil avrupadan çıkmış iyi markalardır. hatta bence en iyi markalardır. ikiside çok gerçekçi sesler verirler. http://www.kurzweilmusicsystems.com/products.html?id=290 http://www.hohner.eu/index.php?654 edit: fiyatları fransada sorman lazım. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 18:41 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 3000-4000 dolara kadar çıkabilirim diyorsan (ABD fiyatı bu, Fransa fiyatı hakkında bir bilgim yok) Korg'un C serisine bir bakabilirsin (örneğin C720). Ama ben korg'un ya da yamaha'nın stand'li workstationlarına, synthesizerlarına bir bak derim. Dijital piyano yerine bunları almaya karar verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Eğer workstation alacaksan Alesis'de alabilirsin. http://www.alesis.com/product.php?id=11 http://www.alesis.com/product.php?id=86 Bu ikisi mükemmel bir ikili oluşturur senin için. 3 tane pedal da takılabiliyor buna. Ama eğer gerçeğe çok çok yakın - hata çoğu gerçeğinden daha iyisini istiyorsan önce 88 tuşlu bir midi klavye alacaksın, sonra bunu bilgisayarına bağlayacaksın, sonra bilgisayarına Synthogy Ivory'i yükleyeceksin. Burada da örnekler var. Bunu özellikle dinlemen lazım. Midi klavye olarak bunu öneririm. Ama tuş hassasiyetinden tam emin değilim. Sen iyice bir araştırırsın. Bu da ucuz bir stage piano - denediğim kadarıyla iyi olduğunu söyleyebilirim ama tuşları biraz kararsız hissettiriyor çalarken. Fiyatına göre çok iyi ama. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:20 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Çok teşekkürler arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kawai MP8, tahta tuşelidir, duvar piyanonu aratmaz, rhodes, hammond vb diğer sesler de mevcut ama portatif değildir, ev tipi demek daha uygun düşer. 2500 3000 dolar arası bir fiyatı var. Daha uygun olan MP4 de var. Bir de Nord Stage öneririm, piyano, rhodes ve hammond (ayarlanabilir) sesleri çok güzeldir. Ama normal çekiç mekanizması var. 3000 Euro civarıdır tuzlu kaçabilir. Ama iki sene en iyi sahne piyanosu ödülünü almış bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Zaten hemen almıcam belli bir para biriktirip alıcam... 3000 euro biriktirilir yani zor da olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 3000€ biriktirim diyorsan eğer ya iyi bir workstation ya da duvar tipi piyano al zaten. Yamaha'lar var 3000€ civarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 2 yıldır Yamaha p-120 kullanıyorum. (artık p-140lar var) Bi piyanist olarak acaip memnunum. Bas, rhodes ve hammond sampleları da çok kalitlei. Tavsiye ederim. 1400 eu cıvarıdır fiyatı sanırım en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 3000 euro'ya kadar çıkabileceksen senin için tek bir seçim var bence: Yamaha Tyros 2 http://aux.music.yamaha.com/tyros2/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Yamaha'nın CLP serisi de iyidir. 2000-5000 eura arası değişir fiyatları - ben hala Hohner diyorum ama bunlara da bir bakabilirsin. edit: drawbar organ tonları olan bir workstation alırsan sonra piyano çalmak istemeyebilirsin. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:29 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Biraz önce youtube'de böyle bir piyanoya rastladım. Huşu içindeyim u anda. Ben de istiyorum bundan!!!! Kıymetlimisss!!!! [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:10 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 piyano mu piano mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 eet bu konuyu açıklığa kavuşturalım arkadaş meraktan diriltmiş başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 piano diye biliyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 herkesin piyano kullandığı bi aile, of hep hayal ettiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ah elitler. piano nedir ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ne kadar elit bi topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 piyano bi alet tuşları var basıyosun çalıyo benim arkadaşımda da var o da çocukluğundan beri çalıyo deli matematikçi aynı zamanda. hatta dünyanın en çok tanınmış nörolog/matematikçisi de çok iyi bir piyanist (ver coşkuyu). [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 22:00 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 piyano piyano bacaksız vardı bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oh ja, rutkay aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 piano piano bacaksız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 piano italyancada yavaş demek. ondan piano piano bacaksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar