Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 En alt katta ölmeyin, cesediniz ona koşana kadar çürüyor.. lol... Edit: "Shame'e" olacaktı heh yazdığım gibi okumuşum :P [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 16:24 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 neden kimse it's a shame yazmami$ acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Shame en alt kata yalnız başınıza gitmeyin daha iyi bir öneri olur bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 nie ki ne var orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 @Hergonan Başlığın doğru abiciğim türkçe konuşurken aslen öyle yazmak lazımmış.Garip geliyor ama aslı böyle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 shame neyse, her gördüğünüz deliğe girmeyin diye bi öneri veriyim :D geçende teleport olup biyere geçtim, orda bi mağraya girdim. pek uzun sürmedi hayatımdaki renklerin sayısı :D işin kötüsü teleport olamadığımdan tekrar çıkış yoktu. ankh, wandering healer hak getire zaten.. neyseki stuck hakkım vardı da stuck ile gidip geri dönüp ceseti alabildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar