ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ayreon bir progresive grup...Bende The Human Equation albümünden incelemeye başlıyorum.. Vokaller ; Arjen Lucassen Devin Townsend Devon Graves Eric Clayton Heather Findlay James LaBrie Irene Jansen Magnus Ekwall Marcela Bovio Mikael Åkerfeldt Mike Baker Ve çalanlar ; Arjen Lucassen Ed Warby John McManus Jeroen Goossens Joost van den Broek Ken Hensley Martin Orford Oliver Wakeman Robert Baba Albümün hikayesi.. Bir adam araba kazası sonucu hastaneye kaldırılıyor ve komaya giriyor. Araba kazası çok garip :Araba boş bir yolda başka hiçbir araba olmadan kaza yapıyor. Karısı ve en yakın arkadaşı sürekli başında duruyor , neler olduğunu anlamaya çalışıyor ve uyanmasını bekliyorlar.. Normal dünyanın dışında , adam kendini kendi duygularıyla başbaşa başka bir mekanda buluyor ve hayatında yaptığı seçimleri gözönünden geçiriyor.. Bir anıdan diğer anıya geçerken yavaş yavaş hayatında neler olduğunu anlamaya başlıyor ve bu hapishaneden -komadan- çıkmaya çalışıyor.. Disc 1 1. Day One: Vigil 2. Day Two: Isolation 3. Day Three: Pain 4. Day Four: Mystery 5. Day Five: Voices 6. Day Six: Childhood 7. Day Seven: Hope 8. Day Eight: School 9. Day Nine: Playground 10. Day Ten: Memories 11. Day Eleven: Love Disc 2 12. Day Twelve: Trauma 13. Day Thirteen: Sign 14. Day Fourteen: Pride 15. Day Fifteen: Betrayal 16. Day Sixteen: Loser 17. Day Seventeen: Accident? 18. Day Eighteen: Realization 19. Day Nineteen: Disclosure 20. Day Twenty: Confrontation Diğer albümleri de yazarım bir ara... [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:44 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Vokaller mükemmeldir bunda. Day Ten favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 grubun adı aeon olsa çok secevektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ayreon loser klip http://www.youtube.com/watch?v=qtAhlPcdh9c ayreon hope klip http://www.youtube.com/watch?v=a_O6QtwFtkk ayreon love klip http://www.youtube.com/watch?v=YTSt58Xelz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 16. Day Sixteen: Loser => çok hoşuma gidiyor :)) edit2: beceremedim.. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:02 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 o benim de favorim... bir de day two : isolation var ... orada love'ın girdiği bölüm ve ardından gelen solo inanılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 kapak übermiş. şarkıları da dinlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Day Seven: Hope süperdir. Klavye melodilerine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Love ile Isolation süperdir, Isodaki solo özellikle, nefis. Bi de sertab erener sesli biri var arada, sanırım love'du. İlk duyduğumda o.O olmuştumda, Heather ablamızmış. Saygı duydum sesine. sdf. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:40 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 benimde favorim Day Twenty: Confrontation kesinlikle super bi calisma tavsiye ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Love ve Pain cok sevdigim parcalardır.Loser ve Confrontation'da güzel.Ama bu albümde Eric Clayton(albümde Reason)'ın sesine her parcada hayran kalıyorum onu da belirtmeden gecemicem :). Bide bu albümlerinden sonra gordugum kadariyla en cok Universal Migrator albümleri ve Into The Electric Castle albümünden bahsedildigini gordum.Dinlemis olan arkadaslarin bu albümler hakkındaki yorumlarını da alsak güzel olurdu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 arjen sırf konsept için 2 yıl kafa patlattığını söylemişti bi roportajında. benimde gerçekten en beğendiğim konsept albümlerden biri. dolu dolu ve çok özenilmiş bir albüm. karakterler de mükemmel uyum sağlamış. performanslar üst düzeyde heh. ama nedense arjen diğer hiç bir projesinde bu kimyayı tutturamadı. Into The Electric Castle'da dahil olmak üzere dinlediğim bütün albümleri vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu albümü rapide falan atabilecek olan var mıdır? gerge? ya da herangi bir link.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Upload ediyorum. 7z'nin son betasıyla sıkıştırıyorum, sizde onu indirin açamazsanız. 139 MB, uzun sürer upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 7z çok mu pis sıkıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bunda pis sıkıştırmadı ama normalde öyle. Ebook falan sıkıştırırken coşuyor. 3,5 saat sonra sendspace'den indirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 seni aziz ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Albüm tek kelimeyle mükemmel. Konsepti falan çok iyi bir de şarkılarda kendisiyle yüzleşmesi duygularıyla yüzleşmesi çok hoş bir hava katıyor albüme. Bence tüm albümü baştan sonra dinleyin şahsen 1 yıla yakın bir süredir hiç durmadan dinliyorum. Bir de favori parçam (Gerçi hepsi süper) Day 16: Loser'dır hem sözleri güzeldir hem de sonunda Devin Townseed insalık dışı bir vokale baş vurmuştur. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 12:20 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://www.sendspace.com/file/8pvx85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çok teşekkürler gerge. iniyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gerge tapıyoz sana xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu albümün konser divx'i fln varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 eheh ayrion filan diye okunuyodur heralde ama çok pis ayran çağrışımı yaptı bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @slider: yok, ama arjen'in diger grubu olan(ama sonradan ayrilmis) Stream Of Passion'un cikan dvd sinde bu albümden bildigim kadariyla bikac sarki caliyolar simdi kontrol ettim dvdnin adi Live in the Real World, Human Equation'dan calinan sarkilar ise Vigil, Pain ve Love. Computer Eyes, Valley of the Queens ve The Castle Hall adli yine Ayreon albümlerinde bulunan sarkilarida calmislar(ki kendi albümlerinden 7 sarki calmislar, bikac tane daha Ayreon sarkisi var). Human Equation veya diger albümlerde bulunan vokaller yok ama Damian Wilson varmis. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:37 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Elan_Morin msjı azcık geç gördüm =) youtube da baktım o konser videolarına pek sarmadı ya vokaller olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar