Jorman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 İzleyin biz çektik :) http://www.youtube.com/watch?v=yY6Alm2E8cM [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 01:12 tarihinde, Jorman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 nerde ninja olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Gözümden yaşlar geldi izlerken gülmekten. Helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 aeuha güzel olmuş helal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hey allahım ölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 haha vidyo ayri müzikler ayri güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 çok gülmesemde , dükkana girip mal aşırdığı sahnede yarıldım cidden. iyi cesaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 sonlarındaki kapışma güzeldi ya. harbiden iyi çalışma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 puhahaha efsane olmus [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 02:20 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 süper beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hani olmuş da, bırakın Türkiye'de ninja olmayı, ninja olmakla bile alakası olmamış. b.k atmayın şimdi durup dururkene, gayet adam akıllı nincalardık biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Açıkçası ben gülmedim ne bileyim. Muhtemelen siz videoyu yaparken çok eğlenmişsinizdir de, komik gelmedi izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 banada gelmedi bende gülmedim ama yapmasaı eglencelidir bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 cok eglendim izlerken acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Valla son güreşme sahneleri dışında eğlendirmedi fakat müzikler öldürdü. emeğe respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ahah, insanlarin o dustugu durum komik olmus. Iyi deli diye goturmediler sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bu arada diğer videolarını da izledim jorman. hiç biri de bu ninja olayının binde biri olacak kadar değil. sil diğerlerini derim. çoğu çöp zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Axe linlkledi(oh suçu da attım) başka bir video'yu, ne bileyim bir hoş. Yorum sizin gençler. http://www.youtube.com/watch?v=FtDK8uO4xQw&mode=related&search= Ben sevindim ergenligimde böyle şeyler yaşamadıgıma. Dingin miyim neyim. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 03:26 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Gören de ergenlikten çıktın sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 iste nincaliktan bihaber ulkem gencleri, adam sabahin korunde sokagin ortasinda ustunu degistirip sokakta bagirarak kosuyo, bu adam en yakin sirke basvursun. bi gece bogazi kesik bulursaniz bu adami sasirmayin, nincalara bulasmayin. sarki iyiymis ehuhe. dipnot: kizlar nincalara vermiyo, kasmayin. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 05:14 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Kimse kusura bakmasin, tokatlamak istiyorum o kizi, delicesine hem de. Ulan anlarim kulagini deldirirsin, anlarim piercing yaptirirsin bi bilene. Be guzel kizim, kendi dudagini delmek nedir, cengelli igne nedir ya eline meline??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yeniçeri olun yeniçeri. edit: güldüm izlerken. oyum güldümden yana [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 05:21 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ekleme: PELIN ALLAH BELANI VERSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ninjalar flip ede ede götürüyomuş kızları diye duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 1. Ninjas are mammals. 2. Ninjas fight ALL the time. 3. The purpose of the ninja is to flip out and kill people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar