Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aşk degişik birşey.ama bu seninki ulaşılamamazlık,elde edememezliğin getirdiği bir duygu. istemeden bağlanmışın. kızla şuan birlikte olsan.eminim belki 1 ay enfazla 2 ay güzel geçicektir.sora sıkılırsın. sen zaten aşkını kendi kendine yaşamışın.onunla yaşıcak birşeyin kaldıgını sanmıyorum bu duygu insanın başına fazla gelmez.bunu atlattıktan sora bütün ilişkilerine cinsel birşey yaşamak,eğlenmek için bakıcaksın ben 4 sene önce 7 ay süren bir aşk yaşamıştım.yani bu askerlik gibi birşey.bu duyguyu yaşıosun ve bitio.bir daha aynısı asla olmuo.ne kadar erken yaşanırsa ve kısa sürerse o kadariyi bonepart a katılıyorum.yaşamış oldugum aşktan öncesinde ve sonrasında bir kızdan hoşlanmadım.gerçekten sayısız ilişkim oldu.hiçbirine duygusal olarak bağlanmadım.olay sırf vakit geçirmek eğlenmek ve cinsellik üzerine kurulu.evleniceğim insana kadarda böyle olucaktır.çünkü genciz.bi tane kıza hayat adamaya göre bişi yok o kızla beraber olsan bile.senin hayalini kurdugun ilişki olamicak.istediğin aşkı yaşayamicaksın.acı ama böyle. ne kadar uzatırsan bu işi o kadar zarar görürsün eminim [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:57 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yeni msn ini buldum, telefonunuda bulmak üzereyim. canımı sıkıcak birşey olmaz inşallah. mail atsammı bu arada, belki kabul etmez msn i ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Önce mail at sonra msn.Haklısın kabul etmeyebilir msn i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Adam aşık olmuş siz psikiyatri diyorsunuz . Siz bir görünün bence ondan önce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Obsession sanmıştım ben de olayı, cahilliğime vurun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yaş 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben 23 yaşındayım. Llama sen kaç yaşındasın? Bence de önce mail atman daha iyi. Bide biliyosun ilk defa konuşurken yok ben sen kaç yıldır arıyorum şudur budur bodoslama girip ürkütme kızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mecnun gibi olma sakın... Sana tavsiyem kızı degilde aşkı kafanda bu kadar buyutmemen.Biraz 2 gunluk asklar falan yaşa.Gercek aşk diye birsey olmadıgını kafana sok. Unutursun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Adam modda :) Ne desek boş. Kendin gördügün zaman anlayacaksın.Bence kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle ulaş kıza. Gerisi şekillenecek kendiliginden.Kolay gelsin,bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: ben de geçen ortaokulda sevdiğim kızı gördüm durakta tesadüfen. meraba dedim. beni mi takip ediyosun sen sapıkmısın dedi? fatal error verdim.bu efsaneymiş harbiden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 açmadı msn, bekliyorum bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ıhh bugünde açmadı msn i , yine sinirlenmeye başladım. ulan bin türlü şey geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hayırlısı /cute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi kasma hiç.. osbir iidir.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 maile cevap geldi, nsıl canım sıkıldı anlatamam. yazamıyorum bile. alkole abanıyım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Sevgilisi var . Ya da nickini beğenmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi resimlerimi gönderdim i yani kendimi övmek gibi olmasın hiç sevmem ama , kızın hoşlanmama ihtimali çok düşük. onu geçtim ters ters cevap veriyor şu an msndeki sözlüsüyüm diyen kişi. ulan bu 3-4 kişiyi öldürüp sonrada kendini öldürenleri şimdi anlıyorum. benim gibi deli ancak bunu yapar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi sen boşver bunları sana "Minik Serçeler , Eurovisionlar , Unkapanı'ndaki bütün kasetçiler" kurban olsunlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: ben de geçen ortaokulda sevdiğim kızı gördüm durakta tesadüfen. meraba dedim. beni mi takip ediyosun sen sapıkmısın dedi? fatal error verdim. ahahah süpermiş fede ben de error verdim burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kızın msn ine sözlüsü girdi, beni bir güzel kalayladı, ters konuşmak istemedim, kaçamak cevaplar verdim, onuda kıllandırdım hafiften. ölüm kararlarından şu an için vazgeçtim. ne olursa olsun, bu kızla YÜZ YÜZE görüşmek zorundayım, eğer olurda o an canımı daha çok sıkarlarsa o zaman bunu tekrar düşüneceğim. saat 11 de beni ara , seni kızla gorusturucem onun ağzından duy sözlü olduğumuzu dedi. (sözlüsü bunu diyen) acıkcası yemedi gtum aramaya. niye yemedi? kızdan hayır vesaire duymak istedim. saat 11 de bunların bir arada olmaları beni çıldırtıcka bir durum, bu anı yaşamak istemedim, yaşamaya gtum yemedi. niye yemedi, onları yada kendimi öldürebilirim, şu anki psikolojim başka bir çözüm yolu bılamıyor. ne olursa olsun, şu an yatabileceğimi hissediyorum , ama tabiki iyi şeyler düşünerek. lanet olsun öyle bir kafa yapım varki, vazgeçmiyor asla, kızla çıktıktan 1 saat sonra onu bırakacakta olsam, bu lanet beynim bu davayı sonlandırmıyor. şu an saat 23:09 aramam lazımdı aslında, ama dilimin bile varmayacağı şeyler var, onun için öyle sinirleniyorumki, şu an aramıycam, en ufak şeylerden bile moral bulur haldeyim, kötü şeyler düşünmek istemiyorum. yarın bir doktor bulmaya çalışıcam, yalvar yakar tedaviye başlıycam. insanın ruh sağlığı çok önemli, 5 sene önce ben bu kızla cıkıcam diye aklıma gelmişti, 5 sene sonra ben bu kızla çıkarım diye aklıma geldi. inandığım herşeye çok yaklaştım, yada yaptım. şu an da aklıma öldürmek geliyor, umrumda değil, ama bu yanlış birşey. inşallah doktorda çareyi bulurum sağlıklı şekilde. güçlü olmam lazım, olamıyorum. paranoyak birisiyim . aklıma çeşit çeşit senaryo geliyor, yazsak film olur. ama iyi şeyler düşünmek zorundayım, umut insanın yaşama kaynağı. umutsuz insan yaşayabilirmi? düşünün. yaşamak için umut ediyorum. güzel bile sayılmayacak bir kız için, normalde karşıma çıksa yüzüne bile bakmayacağım birisi için şu an ne durumdayım, kendime inanamıyorum, çokta kızıyorum, etrafıma bakıyorum benim gibi hiç kimse yok, benimkine benzer yaşayan hiç kimse yok, kendimi deli, manyak sanıyorum iyice bunalıyorum. yok arkadaş halledicem bu işi kafamın rahat edeceği şekilde, ama o sürede kötü şeyler yapmamalıyım, kendime yada başkasına. neymiş efendim sözlüymüş. neyse efendim. ciddi anlamda psikolog şart şart şart, en kısa zamanda koşup gitmem lazım. kendimi toparlayıp olaya tekrar bakmam lazım. çok bunaldım, iyiki diyorum elimde fırsat ( adres + silah) yoktu ve kötü şeyler yapmadım. sadece aklımdan geçti. ne yapim, ne ediiym, özellikle şu önümzdeki 1 haftalık süreç için kararsızım, öncelikle şu anki umudum doktor, inşallah 1 çare bulabilir. diğer umudumda yine aynı. öyle aptalca bir hırs ve azim varki içimde, ben mi mazoşistim, Allah'mı anlayamadım. nasıl paranoyak olmuşum ya, nasıl ya, neler geliyor aklıma, yazmaya utanıyorum. yarın çabucak bir doktor bulurum inşallah. sizdende cidden şunu istiyorum, bu deliye, bu spastiğe biraz moral verin. ama kendi yaşamlarınızdan örnek vermeyin, çünkü ben böyle salakça ( evet aşırı salağım) bir aşkı kimsede görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya her insann bunaldıgı belli şeylere taktıgı zamanlar oluyor inan. Herkez hayatının her döneminde bunalmlar yaşıyor. önemli olan bunları en az hasarla atlatmak. Takıntı olmuş durumda sende. Ben olsam mumkun oldugunca dostlarımla takılmaya calısırdım. Başkalarının da dediği gibi Hobilerin varsa onları yapmaya calıs. yoksa da hobi edinmeye çalış. Kendine hakim ol. Yanlış anlama ama başka bi kızın koynuna girmek de belki bi cozum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Fransız Hastanesine gitmiştim ben, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi bana aders, doktor ismi verin ya, yarın gitmek zorundayım, psikolojik yardım şart oldu. eleman 1 ters kelime daha etse moda girip öldürcem hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Abi ne dicem Ankara'da isen önce beraber içelim sonra öldürürüz kim gerekiyorsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar