Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 reklam güzel gerçekten. tamamen yaratıcı zekayla çekilmiş, sempatik vs.. lafım yok ona. ...da "bre bi git" derim arkasından. radikal'in de ne olduğunu bilmesem. seçim öncesi herkes bir telaşta tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 haha. süper reklam olmuş cidden. türkiye nin gerçekliklerin çok güzel ti ye almış. elbette radikali ben de ciddiye almıyorum birçok konuda. asla bir sol gazete değil. hele ki bu işten çıkarmalardan sonra iyice kıl kapmaya başladığımı da söyleyebilirim. fakat reklam yansıttığı gerçekler açısından çok hoş. mesela bir de zaman reklamı vardı "biz ne zaman ayrı düştük" falan diye. zamanı okumadığım için yorum yapamam, gazetenin yayın politikasının yansıtıp yansıtmadığı konusunda fakat reklam cidden çok güzeldi. linkini de vereyim de tam olsun. ahanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Reklamı çok zekice hazırlanmış, fakat Radikal'in son yaptığı "işlerle" kaybettiği konumunu kazandıracak mucize değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 abi ben kaçırmışım o arayı, radikal ne yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 solcuyum ama akp rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 AKP nin CHP ye oranla daha solcu oldugunu rajatlikla soyleyebiliriz zaten. Hatta soldan saga AKP DP CHP GP MHP diye siralanir bence. Bu AKP nin basarisi mi? CHP nin ayibi mi? Nereden nereye geldi parti. 301 in kaldirilmasine her turlu demokratiklesmeye ve azinlik haklarina karsi cikan, Hrant Dink in cenazesine katilmaktan cekinen bir lider ile Turkiye demokratiklesemez. Turkiye nin demokratiklesmesi icin CHP nin demokratiklesmesi lazim. AKP ile demokratiklesme yurumez takunyalilar bir yere kadar gidebilir oradan sonrasina Devrimci irade lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ÖDP Forever =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hala sağ sol.. patide bile. açıklayan beri gelsin, hangisi kaldı aceb. 1950de mi yaşıyorsunuz be kardeşim openmarket softauthority rullaz hearts of iron gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 aha süper olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ne demokrasisi bu ülkede be! Patates, kömür demokrasisimi? Yoksa bir tane aşiret ağasının ağzından cıkan bir lafa göre oy veren binlerce insanın olduğu bir demokrasimi? şu ülkede demokrasi arkasına sığınıp "damat ferit" hükümetine destek verenlere yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 AKEPE sol olayi da beni benden aliyor ne zamandan beri populizm in adina solculuk diyorlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 popülizm ile solculuğu bağdaştıramayan insanların oy verebileceği bir sol parti yok malesef. bi kaç tane öyle samimi ve önemli insan var amma, onların da bu partilere girmesi, veya bağımsız olarak seçilebilme ihtimalleri çok düşük. solun yeniden yapılanmaya çok ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 şimdi reklamın en salakça kısmını yazıyorum; "oy hakkınızı kullanın" nasıl? şaka gibi di mi? oy hakkınızı kullanın, demokraside söz sahibi olun... falan, havalı laflar esasında. Lanet olsum dostum oraya gelirsem kara kıçını tekmelerim, gibi. Huh? anlamadınız mı? tamam o zaman açayım biraz. Sen oy veriyorsun di mi canım, demokrasi için.. oy verdin peki. sen kimi seçtin? parti liderinin istediği adayları.. bunlar kim? bilir misin? tanır mısın? bu adamların seni temsil etmeye hakkı var mıdır? Yahu Amerika'da yaşayan kadın İstanbuldan aday oluyor (salih memecan'ın eşi) Herhal remote admin kuracak istanbula; "internetten boğaz trafiğini kontrol ediyordum geçenlerde.. çok sıkışık" TBMM'ye de online bağlanır! Şİmdi kadın gazetelerde falan yer aldı diye yazdım, elbette İstanbul'a gelecek ve TBMM'de yer alacak. Ama uzaktan bakmış bunca sene istanbul'a şimdi seni beni temsil edecek. GÜYA! İşin kötüsü, basında yer aldı diye üstüne üstüne gittiğim ve yazmadığımı bırakmadığım bu kadın gibi tonla milletvekili adayı var! Parti başkanının tanıdığı olduğu için aday olan amcalar, başkanın dostunun tavsiyesi ile aday olan amcalar , para babası amcalar, üç kağıtçı ama dokunulmazlık zırhını giymek isteyen amcalar, medyanın gözünde yıldız olan ve oy getireceğine inanılan amcalar vs. örnekler arttırılabilir.. Çok basit.. bi oy verin yeter! siz demokrasinin işlemeyen çarklarına bakıp da moralinizi bozmayın sakın. Kendinizi işe yarayan biri olarak görün! Oy verin ve sizin hiç anlamadığınız, görmediğiniz, bilmediğiniz seviyelerde dönen çarklar işlesin, parti başkanlarının karar verdiği adamlar, seni-beni tanımayan, senin benim tanımadığımız adamlar seçilsin! gitsin beni temsil etsin.. oldu canım, öptüm.. hadi bye, kib diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bügün gördüm bende çok yaratıcı gerçekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @dasaa soruna işaret etmek oldukça kolay da bir de çözüm önerisi sunsan ne kadar da güzel olur değil mi? (hayır benim kafamda net bir çözüm yolu var. fakat seninkini öğrenmek istedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 geçtiğimiz günlerde 41 çalışanını işten çıkartmış bir gazeteden çok da beklemezdim açıkçası. güzel reklam ama hala yadırgıyorum o açıdan bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 calısanı ısten cıkarmakla-demokrası reklamının ılıskısı nedır. suylamı yuruo radıkal gazetesı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dusunceleri yuzunden insanalri isinden atiyorsa evet cok iliskisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar