Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Gördünüz mü bilmiyorum, ben demin izledim ve çok güzel olmuş. Çok ypun bir iş yapıyor olmam rağmen kafamı çevirdim. İnşallah yutupa düşer.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kafanı mı çevirdin? İşine bakarken mi, izlerken mi?
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 işime bakıyodumi reklam çıkınca televizyona çevirdim kafamı.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 tv ne taraftaydı ki kafanı cevirdin?
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ____[PC]____ ____[ben]___ ___________ T__________ V__________ ___________ Güneybatıdaydı.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Forumda komik insanlar çoğalmış ne kadar hoş. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 20:39 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
helena Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bence çok hoş bir reklam olmuş. özellikle herkesin ortamı germek için bu kadar çabaladığı bir dönemde yapılması, kesinlikle takdire şayan.
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=x9A9WJNGY-Q
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok güzelmiş, ben beğendim.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 reklam güzel ama ben demokrasiye kılım. demokrasi bana (çok klasik bir laf olabilir) çoğunluğun bütüne diktatörlük yapmasından başka birşey değil gibi geliyor. Ama düşününce başka bir yolu da yok gibi bu işin zaten.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sansürsüz? Sansürlüsü mü var bir de bu reklamın? Ayrıca inanılmaz bir reklam, saygı duydum çekene.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 son zamanlarda izledigim en guzel reklamlardan.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 son zamanlarda bi de cumhuriyetçi - demokrat diye bi ayrım çıkmaya başladı başımıza yalnız. o da enteresan bi durum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 izledim sonra bi 15 saniye düşündüm ve karar verdim eee? videoyu çeken hasan celal güzele benziyor onun veya ahmet hakanın yazılarındaki lezzeti aldım
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 darbe şakşakçılığını ya da mantıken türban yasağını bence de kimse tasvip etmek istemezde. cumadan sonra toplananaların 37 kişiyi yaktığı bir ülkeden değil de amerika'nın kıyı şehirlerinden birinden bahsediyorlar sanki.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 e... o kadar kolay di mi? biz bunu neden düşünemedik? vah vah kahvede her gün ülkeyi kurtaran amcaların elinde kamera, vitrin mankeni ve peruk olan versiyonu... ha ayrıca "radikal ve 41 gazeteciyi işten çıkarması" diye bir reklam daha yapsalar bak ne güzel olur! ha onda da "bakıııın ofislerimiz ağzına kadar dolu " diyip yine plastik vitrin mankenlerini göstermelirinden korkuyorum ya, neyse.. Ülkeyi kurtaran entel! başrolde cüneyt arkın
Öne çıkan mesajlar