Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Gördünüz mü bilmiyorum, ben demin izledim ve çok güzel olmuş. Çok ypun bir iş yapıyor olmam rağmen kafamı çevirdim. İnşallah yutupa düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kafanı mı çevirdin? İşine bakarken mi, izlerken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 işime bakıyodumi reklam çıkınca televizyona çevirdim kafamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 tv ne taraftaydı ki kafanı cevirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ____[PC]____ ____[ben]___ ___________ T__________ V__________ ___________ Güneybatıdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 oha cevap süper gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ne yapıodun o sırada pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 fansub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 peki neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 nasıl yapıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Forumda komik insanlar çoğalmış ne kadar hoş. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 20:39 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bence çok hoş bir reklam olmuş. özellikle herkesin ortamı germek için bu kadar çabaladığı bir dönemde yapılması, kesinlikle takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=x9A9WJNGY-Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok güzelmiş, ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 reklam güzel ama ben demokrasiye kılım. demokrasi bana (çok klasik bir laf olabilir) çoğunluğun bütüne diktatörlük yapmasından başka birşey değil gibi geliyor. Ama düşününce başka bir yolu da yok gibi bu işin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sansürsüz? Sansürlüsü mü var bir de bu reklamın? Ayrıca inanılmaz bir reklam, saygı duydum çekene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 son zamanlarda izledigim en guzel reklamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 son zamanlarda bi de cumhuriyetçi - demokrat diye bi ayrım çıkmaya başladı başımıza yalnız. o da enteresan bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 küçük amerika edecekler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ehueh hoş olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 sevdim ben güzel yapmıs adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 izledim sonra bi 15 saniye düşündüm ve karar verdim eee? videoyu çeken hasan celal güzele benziyor onun veya ahmet hakanın yazılarındaki lezzeti aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 darbe şakşakçılığını ya da mantıken türban yasağını bence de kimse tasvip etmek istemezde. cumadan sonra toplananaların 37 kişiyi yaktığı bir ülkeden değil de amerika'nın kıyı şehirlerinden birinden bahsediyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hhaha çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 e... o kadar kolay di mi? biz bunu neden düşünemedik? vah vah kahvede her gün ülkeyi kurtaran amcaların elinde kamera, vitrin mankeni ve peruk olan versiyonu... ha ayrıca "radikal ve 41 gazeteciyi işten çıkarması" diye bir reklam daha yapsalar bak ne güzel olur! ha onda da "bakıııın ofislerimiz ağzına kadar dolu " diyip yine plastik vitrin mankenlerini göstermelirinden korkuyorum ya, neyse.. Ülkeyi kurtaran entel! başrolde cüneyt arkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar