Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WC III Dota Pvpgn Sunucu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. Paticik serverı zaten genelde paticik üyelerinin girdigi bi server bi cogumuz birbinirimiz tanıyorum yada tanıdık oyunları oluyor patide yaptırım olmaması dogal bizim için acılmıs bir server 50 kisi gören oldumu hic aynı anda serverda yanii daha bisi demeye gerek yok

2. Yeni bi server herzaman iyidir waxxi belki kendini toparlar tabi eger yeni server waxxi gibi olmazsa yöneticiler bile arkadaslarını kayııyor oyunlarda foruma adamı vermek bile zahmetli bir hal almıs vermeye üseniyosunuz belki waxxi bu yeni olusum için kendini biraz olsun düzeltir
herzaman bi rakibin olması iyidir
Mesaj tarihi:
şikayet ettim. şikayet ettiğimi de buraya yazarım ki herkes görsün. ondan sonra "kim nerde söyledi, şikayet et" vs. demesin kimse.. zira şikayetlere yaptırımlar da yalan oldu. denyo menyo diyen adamlarla uğraşamam ben.
Mesaj tarihi:
iyide noob dedik bisi dedikse bi sebebi wardir
karsi tarafta hic bisi demeden ciktiysa demek ki
bizim tayfadan brileri gelmis rmk e gitmisizdir
normalde surkeli ayni tayfa 10 kisi oynadigimizdanda size yer kalmamistir
cok sasrilcak bisi deil
yane azmo cons fistan gelince elbet cikcia zyeni oyun kurcaz
ben dota oynamak icin girsem gider eurobattle da oynarim
ben delaya cakmak fistandan kill calmak azmoyu harasslamak icin oynuyorum su oynu
Mesaj tarihi:
said:
işte fistan demiş, tanıdıkları toplayıp oynuyoruz diye.. öyleyse keşke yöneticiler belirtse, arkadaş arkadaş oynayın siz de..

bunu demiştim zaten bone, öğrendim. girmiyorum daha da.

yaptığınızı tasvip ediyor muyum? hayır.
neden? çünkü pati public bir server.
ama bilsem zaten bunu dert etmezdim dedim.. ki artık biliyorum ve etmiyorum.
Mesaj tarihi:
eee public bi server ne demek ki
public iste giriyosunuz oyun oynayabilyosunuz
ben zorunda deilim ki seni oynuma almaya
ya da aldiktan sonra senle oynamaya
sen ve 2 kenkin geldiniz oyna girdiniz bizim arkadaslarimiz geldi
biz ciktik yeni oyun kurduk
mecburmuyum ben senne oynamaya be ala ala
public servermis once argumanini duzgun kur sonra gel bana
Mesaj tarihi:
said:
iyide noob dedik bisi dedikse bi sebebi wardir

sebebi de burda:
said:
yane azmo cons fistan gelince elbet cikcia zyeni oyun kurcaz

yani, "arkadaşlarımız geldi, çıkmak lazımdı, sana noob dedik. hemi de 4. levelda. şimdi de delikanlı ayağına yatıyoruz ama oyuda delikanlı gibi 'ya arkadaşlarımız geldi, kusura bakmayın' diyemiyoruz."

said:
mecburmuyum ben senne oynamaya be ala ala

mecbursun canım, oyuna beraber başladığın her adamla oyunun sonunu getirmeye mecbursun. kaypaklık yapıp arkadaşın gelince çıkıp sonra "küstüm bana ne bana ne"cilik yok.

said:
denyo gibi oynayan adamla vakit kaybedemem, kankalarima lafim yok onlara serbest nubluk.

lol. eğer bu mantıkla hareket ediyorsan public servera girmezsin. burası "delanın arka bahçesi" değil, public paticik serverı. k3nklerinle gider hamachi kurarsın landan oynarsın ya da private game açarsın.

said:
ben dota oynamak icin girsem gider eurobattle da oynarim
ben delaya cakmak fistandan kill calmak azmoyu harasslamak icin oynuyorum su oynu

he bunu diyorsan oyuna başlamadan diyeceksin. ya da server yetkilisi çıkıp "kural filan yok, kafanıza göre takılın, biz saldık burayı" diyecek. hem arkadaşın olmadığında milletle güzel güzel oyuna girmek hem de "ya ben arkadaşlarım için oynuyorum" ayağı çekmek yok.
Mesaj tarihi:
şimdi de biriniz tartışma adabı ile noobluğun alakasını kurarken diğeriniz de konunun aslında oyuna alınmak ya da alınmamakla alakası olmadığını anlamaya çalışsın.

hadi şurda, kendi aranızda.
Mesaj tarihi:
asfasgasga
ciddi ciddi herhangi bi server girdigi oyunu bitirmedi diye ban olayi mi
walla euro battleda bi suru oyna girdim
hepsinde yarisinda cikan bi suru oyuncu ldu (dota deil) bi yetilide gelip tamam cezasini verdik demedi

ayrica ben kimseye noob diyip oyun biraktigimi hatirlamiyorum
oyundan ciktiysak gayet arkadasalr geldi remake yapicaz diyip cikmisizdir bunnar noob diye cikan bi yapimiz yok

ve evet kimseyle oynamak zorunda deilim
public server olmasida bisi deistirmez
sonucta host benim
istedigimle oynar istedigimde kaparim
bu kadar bait
Mesaj tarihi:
yahu ne demek delanin arka bahcesi degil?

istedigim oyunu bitiririm istemedigimi bitirmem, hostlar benim arkadasim oynayanlar benim arkadasim. yabancilari sevmiyoruz biz oyunlarimizda.

server bizim degil, oyunlar bizim. acin oynayin bi tayfanin yaptigi gibi.

ps: msnden summonlandin galiba hic gormedik seni serverda sanki?
Mesaj tarihi:
he şimdi olay bir tarafta:
- zaten public serverda da quiterlık suç değil,
- ben kimseye noob diyip çıkmam ki zaten,
- ben hostsam oyunu istediğim yerde bırakırım, host=gr@l

ve bir tarafta da:
- ben yabancıları sevmiyorum ama oynuma alırım ama istemediğim zaman da bırakırım
- oyunu benim k3nklerimden biri açtı, ben istediğim zaman çıkarım
- arkadaşının yazdığı bir konuya yazı yazıyorsan, söylediklerinin mantıklı ya da mantıksız oluşu önemli değil, bizim gibi "osman kılıç, osman kılıç, biz uo oynadık, ekiekiplekplek" geyiği çevirmesen de "msnden mi çağrıldın" geyiği çeviririz

mi oldu?

ağalarım beylerim, bilmedik, kusurumuza bakmayın. hükmünüze, hürmetinize, krallığınıza nasıl dil uzattık. affedin paşalarım. ben ettim siz etmeyin..
Mesaj tarihi:
acikcasi olay su, tramvay gibi gidip gelmekten baska ise kafasi basmayan adamla oynamam. zekaya hakaret etmek istemedim acikca ama, kusura bakmayin.

arkadasini al rayli tren oynayin. posta koyma girisimlerin de gozumden kacmadi. postum silinmesin diye cons'un kombosunu kullanamiyorum ama okuyanlar anladi. hadi veled go.
Mesaj tarihi:
haklisin mum
adam senne 1 sattir tartisiyo
tartisilmayacak bi adam olmadigini hala anamadi
yazik dela sana yazik

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:45 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...