Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bildiğiniz güvenilir bir adres var mı? Domain, 50 MB yer falan (tam emin değilim, daha da az olabilir) + 5 tane email@domainname istiyorum. Tavsiyeleriniz?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 zopik ile irtibata geç bakalım. ben kendisinden aldım, memnunum. maili: [email protected] [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 14:36 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Türk sitesi olursa daha iyi olur düşüncesindeyim, yani herhangi bir sorun olduğunda direk arayıp irtibata geçebilmek için. Yanılıyor muyum?
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Domain için, Yerli: karegen.com Yabancı: aitdomains.com kullanıyorum. Hosting konusunda baltalamayı bilirdim ama Zopik'ten al sen :) Onu daha iyi taciz edebilirsin MSN, GTALK üzerinden..
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Domain için godaddy kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Kontrol paneli ve site biraz karışık gelebilir ama alıştığınızda fazlasızla işlevsel olduğunu görebilirsiniz.
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Domain Register da godaddy'nin üstüne yoktur. Türk firmalar her zaman 2. 3. aracılar oluyorlar. Domain registerda genellikle bir sorun çıkmaz yani kimseyi araman gerekmez. Ama illada türk olsun dersen www.isimtescil.net ' e bekleriz.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Herkesin ingilizcesi yetmiyor GoDaddy kullanmaya. Böylesi durumlarda mecbur yerli firmalar kullanılacak. Turkticaret.net gibi yerlere düşmeyinde.. Karegen.com'un domain hizmeti iyidir. Hosting hizmeti hiç almadım. Domain doğrudan karegen.com bilgisayarı aracılığıyla çalışmadığı için çökmesi gibi bir durum sözkonusu olamaz.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: http://www.nettyservices.com ben gayet memnunum nettyservices'ten.zaten dagger'dan aldım,tanıdık vs. kolay oldu baya.
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yahoo.com birde godady.com u öneririm
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Hala karar veremediysen Domain + 50 mb alan 5gb BW + sınırsız mail + fantastico + cpanel 'i kendi bayiliğimden yıllık 30 YTL 'ye verebilirim.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Hadi biri daha çıksın, o da 15 liraya versin hepsini.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Online domain register yapamıyorsan ki %99 öyledir, milleti kandırmayınız.
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 online domain registerin diğer şekli nasıl oluyor pardon? directi'nin eski bir domain bayisi olmadığımı nereden biliyorsun? çamur at izi kalsın geçiniz bunları.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Yahu sana niye çamur atayım tanımam etmem. Piyasada tonla gidip başka yerden manuel tescil işlemi yapan tip var. Sonra domain ile ilgili bir sorun çıkkınca, veya sorun çıkması bile gerekmez bi dns değişikliğinde bile herifi bulda güncellesin. %1'in içindeyim diyorsan ne güzel. Gerçi bunu görmemişim şimdi dikkat ettim biraz çelişkili gibi? said: -Nae üye § 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:23 Domain Register da godaddy'nin üstüne yoktur. Türk firmalar her zaman 2. 3. aracılar oluyorlar. Domain registerda genellikle bir sorun çıkmaz yani kimseyi araman gerekmez. Ama illada türk olsun dersen www.isimtescil.net ' e bekleriz.
taz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 domain: godaddy.com türkiye içi hatlı webserver istersen arkadaşın sitesi var benim sitelerim de orda barındırılıyor. onun sitesi de: hostmaestro.net oyun sunucuları için gamemaestro.net
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Domain'i GoDaddy'den alsam, Hosting için neresi? :p
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 GoDaddy'den aldım Domain + Hosting.
Öne çıkan mesajlar