Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain Alimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Domain için,
Yerli: karegen.com
Yabancı: aitdomains.com
kullanıyorum.

Hosting konusunda baltalamayı bilirdim ama Zopik'ten al sen :) Onu daha iyi taciz edebilirsin MSN, GTALK üzerinden..
Mesaj tarihi:
Domain için godaddy kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Kontrol paneli ve site biraz karışık gelebilir ama alıştığınızda fazlasızla işlevsel olduğunu görebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Domain Register da godaddy'nin üstüne yoktur. Türk firmalar her zaman 2. 3. aracılar oluyorlar. Domain registerda genellikle bir sorun çıkmaz yani kimseyi araman gerekmez.
Ama illada türk olsun dersen www.isimtescil.net ' e bekleriz.
Mesaj tarihi:
Herkesin ingilizcesi yetmiyor GoDaddy kullanmaya. Böylesi durumlarda mecbur yerli firmalar kullanılacak.
Turkticaret.net gibi yerlere düşmeyinde.. Karegen.com'un domain hizmeti iyidir. Hosting hizmeti hiç almadım. Domain doğrudan karegen.com bilgisayarı aracılığıyla çalışmadığı için çökmesi gibi bir durum sözkonusu olamaz.
Mesaj tarihi:
Hala karar veremediysen
Domain + 50 mb alan 5gb BW + sınırsız mail + fantastico + cpanel 'i kendi bayiliğimden yıllık 30 YTL 'ye verebilirim.
Mesaj tarihi:
online domain registerin diğer şekli nasıl oluyor pardon?
directi'nin eski bir domain bayisi olmadığımı nereden biliyorsun?

çamur at izi kalsın geçiniz bunları.
Mesaj tarihi:
Yahu sana niye çamur atayım tanımam etmem. Piyasada tonla gidip başka yerden manuel tescil işlemi yapan tip var. Sonra domain ile ilgili bir sorun çıkkınca, veya sorun çıkması bile gerekmez bi dns değişikliğinde bile herifi bulda güncellesin.

%1'in içindeyim diyorsan ne güzel.

Gerçi bunu görmemişim şimdi dikkat ettim biraz çelişkili gibi?

said:
-Nae
üye § 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:23

Domain Register da godaddy'nin üstüne yoktur. Türk firmalar her zaman 2. 3. aracılar oluyorlar. Domain registerda genellikle bir sorun çıkmaz yani kimseyi araman gerekmez.
Ama illada türk olsun dersen www.isimtescil.net ' e bekleriz.
Mesaj tarihi:
domain: godaddy.com

türkiye içi hatlı webserver istersen arkadaşın sitesi var benim sitelerim de orda barındırılıyor. onun sitesi de: hostmaestro.net

oyun sunucuları için gamemaestro.net
  • Yeni Oluştur...