Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sana Fotoğraflar hazırladım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni kamera Samsung Pro815 . Ustunde Schneider-Kreuznach 28-420mm objektif var.

Ama az önce bir makina daha aldim. Nikon D70 S ve Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro ve Nikon Nikkor AF-S DX 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED.

Nikon lu çekimleri birkaç günde koyarım umarım.
Mesaj tarihi:
şimdi yeni makinanın üstüne bi tane daha mı aldım nikon d70 diyosun?
objektiflerin bolluğu güzelmiş de.. ben bi canon 400d ya da nikon d80 falan almayı düşünüyorum da. objektif sonraya kalacak muhtemelen öyle makro falan yalan olur hehe.
Mesaj tarihi:
yani bu sayfadakileri samsung la mı çektin ?
ve neden böyle 2 tane benzer kamera aldın diye sorasım geldi.. ve yeni alacak birine hangisini neden tavsiye edersin. buyrun can bey :o
Mesaj tarihi:
Samsung hediye geldi öncelikle. Ama tam bir SLR değil. objektif değişmiyor bir de. Yoksa super kamera. Hatta satılık şu an itibari ile.

D70s uzun süredir istediğim birşeydi. Denk geldi aldım. Ama D80 daha iyi tabiki. Ortağımda da o var.

Ama Samsung Çılgın macro çekiyor. Zaten Schneider-Kreuznach 28-420mm objektif üzerinde Samsung un.

Yeni başlayana tavsiyem D70s-D80 ya da Eos400 olur. Bütçeye göre herhangi biri alınabilir. Hepsi güzel çocuklar.

@Chiptech: D200 düşünmüyorum. Daha üst birşeye geçeceğim ileride umarım.
Mesaj tarihi:
bende yeni aldım d70s:P ilk kullanısım yarı prof bir makineyi Umarım bende önümüzdeki günlerde ufak bikaç deneme yaparım^^
yanlız d70s üretimden kalkmış Zor bulduk bizde
  • Yeni Oluştur...