Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Çalışmalarımdan bazıları. Bir kısmı eski. Şimdi yeni kamerayla biraz daha rahat ve güzel çalışıyorum. Ayrıca ;http://w3c.deviantart.comhttp://www.fotokritik.com/kullanici/wendigoBuzzz [spo] [/spo]Trip [spo] [/spo]Sertab Goes to the Club [spo] [/spo]Shades III [spo] [/spo]Ready to Fly! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ready to Fly! çok hoşuma gitti gerçekten. Tebrikler güzel olmuş. Sertab fotosu , sadece sertab olduğu için ilginç olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Buzz'u çok beğendim ben de. Shades III'ü de görmüştüm sanırım daha önce, o da değişik güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Çatışma [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 trip hoşmuş. tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 basarili, tebrikler ilk ve 3. cok hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 süper hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 süper hepsi ama trip bi harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Yapma Be! [spo][/spo]Aşk ve Sevgi [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yeni alet nedir? çatışmayla buzu beğendim. makro slr falan mı aldın yoksa normal çekim mi buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Çatışma kralmış eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yeni kamera Samsung Pro815 . Ustunde Schneider-Kreuznach 28-420mm objektif var. Ama az önce bir makina daha aldim. Nikon D70 S ve Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro ve Nikon Nikkor AF-S DX 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED. Nikon lu çekimleri birkaç günde koyarım umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 şimdi yeni makinanın üstüne bi tane daha mı aldım nikon d70 diyosun? objektiflerin bolluğu güzelmiş de.. ben bi canon 400d ya da nikon d80 falan almayı düşünüyorum da. objektif sonraya kalacak muhtemelen öyle makro falan yalan olur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yani bu sayfadakileri samsung la mı çektin ? ve neden böyle 2 tane benzer kamera aldın diye sorasım geldi.. ve yeni alacak birine hangisini neden tavsiye edersin. buyrun can bey :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ikisini toplayıp bir d200 alsaydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Samsung hediye geldi öncelikle. Ama tam bir SLR değil. objektif değişmiyor bir de. Yoksa super kamera. Hatta satılık şu an itibari ile. D70s uzun süredir istediğim birşeydi. Denk geldi aldım. Ama D80 daha iyi tabiki. Ortağımda da o var. Ama Samsung Çılgın macro çekiyor. Zaten Schneider-Kreuznach 28-420mm objektif üzerinde Samsung un. Yeni başlayana tavsiyem D70s-D80 ya da Eos400 olur. Bütçeye göre herhangi biri alınabilir. Hepsi güzel çocuklar. @Chiptech: D200 düşünmüyorum. Daha üst birşeye geçeceğim ileride umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 lan zurnaci insan bide selini ceker be ole otu boku cekip koymak kolay doganin 8 inci harikasi tadinda kardesim dururken aglayan cocuk cek balondan asagiyi vek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Çekmezmiyim. En büyük modelim o benim. Çekerim ama paylaşmam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 trip çok hoşuma gitti, sanki fotoğraf değil de sürreal bi tablo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Shiny Disco Ball [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 şu hipnotize edici etkisiyle çok yuva yıktı bu disko top mereti. aman diyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 heheh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Gerçekten çok hoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bende yeni aldım d70s:P ilk kullanısım yarı prof bir makineyi Umarım bende önümüzdeki günlerde ufak bikaç deneme yaparım^^ yanlız d70s üretimden kalkmış Zor bulduk bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar