Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

haklısın, fakat DX10 desteklese bile o kartın performansı kötü. ve DX10 şu anda tamamen ileriye dönük bir yatırım. büyük ihtimalle 6 ay falan boyunca hiç ihtiyaç olmayacak. bu kadar zaman geçtikten sonra da oyunlar çok sağlam sistem gerektirecek. DX10 desteklese bile bu kart olduktan sonra oyunlarda ne özellikler adam gibi açılır ne de yüksek çözünürlükte çalışır.

DX10 almayı düşünüyosanız 8600GTS'ten düşük almak mantıksız bence. aslında tabi en sağlamı 8800GTS almak, ama o da ancak bütçe uygunsa oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ii de dx10 oyunları falan dolduğunda ortalık, tam performans almak için 8800 de yetersiz kalmaya başlıycak zate. Adam bu zamana kadar celeronla idare etmiş, dx10 oyunları çıktığında 8 serisi bi kartı olursa, yine rahat idare eder bence. İleriye yatırım bi nevi tamam da, 7900den çok mu düşük olur bunun performansı? (bilmiyorum tam değerini ondan sordum) +bi de büyük ihtimalle ufak bi overclockla daha ii performans alır gerektiğinde eşşek gibi soğutucu da var hazır :P
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir şey toplamış arkadaş, ne dersiniz ki siz acep?

said:
SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 X2 4600+ AM2 128.0000 USD 1 128 USD + KDV
SOKET AM2 EPOX-MF4 ULTRA3 98.0000 USD 1 98 USD + KDV
DDR2 SDRAM KINGSTON-1 GB DDR2 667 46.0000 USD 1 46 USD + KDV
PCIE MSI-RX1650PRO-T2D256E 90.0000 USD 1 90 USD + KDV
SATA2 SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 73.5000 USD 1 73.5 USD + KDV
CD YAZICILAR LG-CD-RWB 20.0000 USD 1 20 USD + KDV
KASA CODEGEN-3327-CA 32.0000 USD 1 32 USD + KDV
TOPLAM : 487.5 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 575,25 USD
Sosyal ağlarda paylaş

Abi alternatif yazın allah aşkına.

Kime göstersem "Şu olmaz, bu alınmaz" diyor da, alternatif sunmuyorlar.

Arada 2 kişi farklı alternatifler sunuyor, o zaman da "Senin söylediğinin şu kötü yanı var " "Seninki de dombili" falan muhabbetine dönüyor, ben yine kalıyorum ortada.

Şöyle herkesin orta paydada birleştiği bir bilgisayar çıkarsanız, siz sağ ben selamet...
Sosyal ağlarda paylaş

ben şöyle bi sistem toplamayı planlıyorum

board : ASUS M2N NF430 DDR2 SES+GLAN+RAID+SATA2+16X 940pin
81.00 USD + KDV

cpu : AMD CPU ATHLON 64 X2 5200+ (2.6GHz) 940 Pin D.Core - 155.00 USD + KDV

ram : 2gb kingston ram kullanıyorum şu anda.

gpu : ATI X1650PRO 512 MB 128Bit DDR2 16X
98.00 USD + KDV

KASA: FEEL MIO 733 550w
92.00 USD + KDV
[spo][/spo]

ses : CREATIVE X-FI XTREME MUSIC -
105.00 USD + KDV

harddiskim 200gb zaten ama ide. yanına bir tane daha 200gblik sata2 almayı planlıyorum seagate.

benim şahsi fikrim ortalama bir paraya gayet iyi bir sistem olduğu yönünde. ekran kartım shader model 3.0 dx10 destekli. o da 1 yıl falan götürür 1 yıl sonra değiştiririm.

Sosyal ağlarda paylaş

Asun EPOX'an farkı yok, nedense Türkiye'de bi itibarı var, anlamış değilim. En iyi anakart üreticileri şüpheiz DFI ve Abit'tir. Üst seviye anakart alıcaksan bunlardan birisini tercih et. Yok daha ucuz anakrt alınacaksa Msi, Asus alınaiblir. Bir de Ati ekran kartı üreten firma anakart işine girmişti, adını unuttum ona da iyi diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Amd tavsiye etmiyorum artık.Senelerdir amd kullanırdım ama 2 gündür zerre uyku uyuyamadım.Gittim iyi olsun diye 5200+ x2 aldım.Önceki sistemim Athlon 3000 64 bit idi.Arada okadar az performans farkı varki.Render ettiğim mp3lerin zamanı bile aynı..Değmezmiş yazıklar olsun.Dual dual başına taş düşsün amd,sınıfta kaldın benden.Hele asus,onuda sildim.3 gün olmadı alalı satıcam parçalarımı :( gidip intel alıcam 10 güne.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni çıkan oyunların bir çoğunda (bioshock, enemy territory:q wars vs.) ati ekran kartları sorun çıkartıyor, yani çalıştırmıyor değil ama texture'lar, lightning vs. hatalı oluyor.

1 hafta sonra patch çıkartıyorlar falan baya sinir bozucu özellikle high-end kartlarında bu problem var ati'nin.

bilmiyorum belki nvidia destekli oyunlarda sadece böyle bir problem var? ha bu arada hala Ati Crossfire desteklemiyo oyunların %99'u...

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 05:46 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...