Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk de Navarro bitti!!!


LucifeL

Öne çıkan mesajlar

İspanyol yıldız için Sevilla geri adım atmadı ve transfer rafa kalktı Başa dönen Beşiktaş, yeni stoperini kampa yetiştirmeye çalışacak ..
Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Navarro'nun transferinin hüsranla sonuçlandığı öğrenildi. Kartal, İspanyol futbolcuyla yıllığı 1 milyon 800 bin euroya anlaşmasına rağmen Sevilla'nın işi yokuşa sürmesi nedeniyle bu transfer yattı. Siyah beyazlı yöneticileri arayan 33 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyordum. Fakat Sevilla bonservisim için bana yardımcı olmuyor. Üzgünüm" dedi. Beşiktaş, Navarro'nun bonservisi için 1.5 milyon euro verirken, İspanyol takımı 2.5 milyon euro istiyordu. Bu durumda siyah beyazlı ekibin elinde somut olarak bir isim kaldı: Mario Yepes. Fakat teknik direktör Ertuğrul Sağlam da PSG'li futbolcuya soğuk bakıyor. Juventus'lu Boumsong da Fransa basınına "Bir sezon daha Juventus'ta kalacağım" demişti. Stoper transferinde başa dönen siyah beyazlı kulüp, Avusturya kampında bu işi bitirmeye çalışacak.

MERT NOBRE FRENLEDİ!
Bu arada menajer Ali Gültiken, Nobre'nin sakatlığının iyileşmemesi halinde forvet almayı düşündüklerini fakat bundan vazgeçtiklerini söyledi. Gültiken, "Nobre'den iyi haberler geldi. Bu futbolcunun durumu nedeniyle transferi beklemeye almıştık. Yeniden stoper transferi konusunda yoğunlaşacağız. Sezon başlamadan iyi bir yabancı alacağız. Taraftarımız merak etmesin" diye konuştu.

edik:awake bak nasıl başlık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baki iyidir tabi feneri mahveden tek kişi. ne müthiş çalımlardı ama ya adam coşmuştu kupa finalinde. bacak kırıp geçti milleti :)
ama bir beşiktaşlı olarak allahtan tek isteğim baki yerine başka birisi

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 13:02 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Futbola 1992’de Valencia’nın altyapısında başlayan Francisco Javier Vicente Navarro, 8 yıl bu kulüpte top koşturdu. Sadece 1994-95 sezonunda 1 yıllığına Logrones’e kiralık verilen 33 yaşındaki deneyimli yıldız, 2000 yılında ikinci lig temsilcisi Elche’nin yolunu tuttu. Bir sezon sonra kariyerinin en parlak dönemlerini geçireceği Sevilla’ya transfer olan 1,82 boyundaki Navarro, burada oynadığı 5 sezonda iki UEFA Kupası’yla birlikte İspanya Kral Kupası’nı kazandı."


hiçde parlak bi geçmişi yok yani. o kadar paraya yazık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...