Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue ve Irk Seçimi Hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere bir şey danışmak ve oynayan varsa birebir o kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Horde tarafında bir rogue karakteri açmayı düşünüyorum. Undead ve Blood Elf ırkları arasında kaldım.

Özellikle bu iki ırktan rogue oynayan arkadaşların karakterleri ile memnun oldukları ve memnun olmadıkları alanları öğrenmek isterim.

Sonuçta kişisel zevk ve karakterlerle uyum önemli olsa da, ana amacım ırksal özelliklerin (Will of the Forsaken vs Mana Tab/Arcane torrent)kullanım açılarından nasıl bir etkisi olmakta bunu öğrenmek isterim.

Sizden ricam, boşver onları orc yada troll aç vs gibi cevapları değerli zamanınızı harcayarak vermemenizdir.

Not: Buarada sadece son 7 gündür yazılan konulara baktım ama buna benzer bir konu bulamadım şimdiden aramaya inanmak konusunda affola.

İyi günler

Kumadam
Liche
Mesaj tarihi:
Ben undead derim. Modelleme öyle güzel ki eline o kadar yakışıyor ki undead rogun bıçaklar falan :) kambur olması da pekiştiriyor male açarsan :)
salla elf neymiş ya, gay blod elfler :P
Mesaj tarihi:
Ne üstüne yoğunlaşacaksın o önemli.

Troll istemiyorsun mesela ama, istemediğin Troll'un racial özelliği Berserking, gayet iyi PvE için.

Undead Rogue ise PvP için idealdir. WotF + CoS gayet iyi bir ikili.
Ayrıca Cannibalize da gayet iyidir, levellarken veya raidlerde başarılıdır yani.

BE dersen, üç dakikada bir 30 (sanırım) energy gain (2 saniye silence) bence o kadar başarılı değil. Ve L70 olmuş casterlarda, 10k yakın mana olabiliyor, sen gidip 30 saniyede, 120 mana çalmak, bilemiyorum bence yeterli değil BE açmak için.
Mesaj tarihi:
Bende undead rogueyim acmamın sebebi forsaken olması özelikle pvp yapcak birisi icin cok büyük avantaj. bunun yanında hemde gorunusleri güzel. ama Blood Elf'de olabilir özelikle mana calabiliyorsun pvp'de avantajlı olursun.

pve yapcaksan troll rogue acmanı tafsiye ederim berserker ile atack speed saglarsın.
Mesaj tarihi:
bloodelf aç Arcane torrent/kick comboları herzaman iş yapıyor özellikle cos geldiğinden beri...

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 13:51 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence racialları düşünmeden önce görünüşü düşün, çok zaman geçireceksin karakterinle aşırı güçlü olsada tipi gay oldugu zaman zevk alamassın :P

bu nedenle oyum undeade,

ki zaten racial olarakta üstün bence
Mesaj tarihi:
Öncelikle hızlı ve değerli cevaplar için teşekkürler.

BE için "gay" denmiş ama ben zaten eğer BE açacak olursam female açacağım, o zaman tek sorunum evdeki eşim olacaktır. En büyük problemde oğlumu alıp evi terk etmesi olur ama o kadar abartacağını sanmıyorum.

Bu nedenle estetik açısından bir sorunum yok aslında. Benim en büyük merakım level 70 olduğunuzda en efektif hangi ırksal özellik ortaya çıkmakta bunu öğrenmek.
Mesaj tarihi:
BE female için eşin evi terketmez çünkü karakter hiçbir şekilde görünmüyor :)

Cidden BE femaleler ööle bir dizayn edilmiş ki, yani ekranda (hele bir de kamera açısı uzaktaysa) hiçbirşey görünmüyor gibi.
Mesaj tarihi:
ikisinin özelliklerini yanyana koy, bu özelliklere karizma, seksilik(dalga geçmeyin erkek oyuncularla ticaret yaparken çok işe yarıyor :P), kullandıkları binekleri, başlangıç alanlarını falanda ekle,

sonra 10 üzerinden puan ver hepsine, yüksek çıkanı seçersin :)

ben bu yöntemi kullanmıştım vaktinde, iş yapar :d
Mesaj tarihi:
bende undead rogue yum
bundan oncekı ılk charım night elf rogue idi. iyiydi fakat undead rogue ye geçınce zamanla alıştım gorunumune, Will of the forsaken ve cannibalize gerçekten çok işe yarayan racial skiller.

su altında da denız altı gıbı gıdıyorum masallah. hiç nefes almaya gerek yok eheh
Mesaj tarihi:
Kumadam
bence tipine göre seç,undead ve bloodelfin racialları daha çok pvp,amah ala pvede işe yarıyabiliyor,trollde çok sağlam,bence git hocam,bak tiplerine,en çok beğendiğini seç,undead de ols trollda olsa,be de olsa,hatun seç,oyun oynarken bi hatun sesi duy.heh.
Mesaj tarihi:
ud=rogue
üstüne varmı ya

diger sınıflar rogue olamaz gay onlar
dagılın lan artizlik yapmayın bana bide ambushlarım alayınızı
UD dedik o kadar.

kes

kes lan :)

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 17:07 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
rogue ve warlock dedigin undead olur, bunun otesi yok. wotf pvp icin muthis, cannibalize lvling ve farmda felan cok cok iyi (zaten rogue sun food yiyecegine bandage basiyorsun).
Mesaj tarihi:
Blood elf'ler daha karizma. Undead'lerin animasyonlarını fazla hızlı buluyorum. Çok fazla paytak. Daha süzülür gibi hareket etmeleri gerekir. Stealth duruşları çok komik. Arcane Torrent süperdir pvp'de, hatta drain mana olayı casterlardan daha çok yarar işine. Zaten kick'i döner tekme oldugu için zarafet akıyor race'ten. Thanks.
  • Yeni Oluştur...