Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Merhaba Arkadaşlar, Sizlere bir şey danışmak ve oynayan varsa birebir o kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Horde tarafında bir rogue karakteri açmayı düşünüyorum. Undead ve Blood Elf ırkları arasında kaldım. Özellikle bu iki ırktan rogue oynayan arkadaşların karakterleri ile memnun oldukları ve memnun olmadıkları alanları öğrenmek isterim. Sonuçta kişisel zevk ve karakterlerle uyum önemli olsa da, ana amacım ırksal özelliklerin (Will of the Forsaken vs Mana Tab/Arcane torrent)kullanım açılarından nasıl bir etkisi olmakta bunu öğrenmek isterim. Sizden ricam, boşver onları orc yada troll aç vs gibi cevapları değerli zamanınızı harcayarak vermemenizdir. Not: Buarada sadece son 7 gündür yazılan konulara baktım ama buna benzer bir konu bulamadım şimdiden aramaya inanmak konusunda affola. İyi günler Kumadam Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben undead derim. Modelleme öyle güzel ki eline o kadar yakışıyor ki undead rogun bıçaklar falan :) kambur olması da pekiştiriyor male açarsan :) salla elf neymiş ya, gay blod elfler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ne üstüne yoğunlaşacaksın o önemli. Troll istemiyorsun mesela ama, istemediğin Troll'un racial özelliği Berserking, gayet iyi PvE için. Undead Rogue ise PvP için idealdir. WotF + CoS gayet iyi bir ikili. Ayrıca Cannibalize da gayet iyidir, levellarken veya raidlerde başarılıdır yani. BE dersen, üç dakikada bir 30 (sanırım) energy gain (2 saniye silence) bence o kadar başarılı değil. Ve L70 olmuş casterlarda, 10k yakın mana olabiliyor, sen gidip 30 saniyede, 120 mana çalmak, bilemiyorum bence yeterli değil BE açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bende undead rogueyim acmamın sebebi forsaken olması özelikle pvp yapcak birisi icin cok büyük avantaj. bunun yanında hemde gorunusleri güzel. ama Blood Elf'de olabilir özelikle mana calabiliyorsun pvp'de avantajlı olursun. pve yapcaksan troll rogue acmanı tafsiye ederim berserker ile atack speed saglarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bloodelf aç Arcane torrent/kick comboları herzaman iş yapıyor özellikle cos geldiğinden beri... [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 13:51 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bence racialları düşünmeden önce görünüşü düşün, çok zaman geçireceksin karakterinle aşırı güçlü olsada tipi gay oldugu zaman zevk alamassın :P bu nedenle oyum undeade, ki zaten racial olarakta üstün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Öncelikle hızlı ve değerli cevaplar için teşekkürler. BE için "gay" denmiş ama ben zaten eğer BE açacak olursam female açacağım, o zaman tek sorunum evdeki eşim olacaktır. En büyük problemde oğlumu alıp evi terk etmesi olur ama o kadar abartacağını sanmıyorum. Bu nedenle estetik açısından bir sorunum yok aslında. Benim en büyük merakım level 70 olduğunuzda en efektif hangi ırksal özellik ortaya çıkmakta bunu öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kumadam acikcasi bence wotf pve de daha efektif gibi fear durdurdugu icin 2 saniye silence ne kadar ise yarar urasirmisin o manalari tplamaya asil soru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 BE female için eşin evi terketmez çünkü karakter hiçbir şekilde görünmüyor :) Cidden BE femaleler ööle bir dizayn edilmiş ki, yani ekranda (hele bir de kamera açısı uzaktaysa) hiçbirşey görünmüyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ikisinin özelliklerini yanyana koy, bu özelliklere karizma, seksilik(dalga geçmeyin erkek oyuncularla ticaret yaparken çok işe yarıyor :P), kullandıkları binekleri, başlangıç alanlarını falanda ekle, sonra 10 üzerinden puan ver hepsine, yüksek çıkanı seçersin :) ben bu yöntemi kullanmıştım vaktinde, iş yapar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 o zaman blood elf direk kaybeder abi o harip kusmudur ordek midir mountla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sende troll yok muydu Quell :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yoo hiç trollüm olmadı =o cockatris miydi neydi o hayvan :P [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 14:29 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Boşver mountu, gider kendine bi keçi alırsın nagrand'dan süper karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bende undead rogue yum bundan oncekı ılk charım night elf rogue idi. iyiydi fakat undead rogue ye geçınce zamanla alıştım gorunumune, Will of the forsaken ve cannibalize gerçekten çok işe yarayan racial skiller. su altında da denız altı gıbı gıdıyorum masallah. hiç nefes almaya gerek yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kumadam bence tipine göre seç,undead ve bloodelfin racialları daha çok pvp,amah ala pvede işe yarıyabiliyor,trollde çok sağlam,bence git hocam,bak tiplerine,en çok beğendiğini seç,undead de ols trollda olsa,be de olsa,hatun seç,oyun oynarken bi hatun sesi duy.heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bu karizma ancak ud de olur :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Emin ol uzun bir süre sonrasında sürekli kemik görmek hiç karizma deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ud=rogue üstüne varmı ya diger sınıflar rogue olamaz gay onlar dagılın lan artizlik yapmayın bana bide ambushlarım alayınızı UD dedik o kadar. kes kes lan :) [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 17:07 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 rogue ve warlock dedigin undead olur, bunun otesi yok. wotf pvp icin muthis, cannibalize lvling ve farmda felan cok cok iyi (zaten rogue sun food yiyecegine bandage basiyorsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 /kiss ve /dance yeter ud'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Blood elf'ler daha karizma. Undead'lerin animasyonlarını fazla hızlı buluyorum. Çok fazla paytak. Daha süzülür gibi hareket etmeleri gerekir. Stealth duruşları çok komik. Arcane Torrent süperdir pvp'de, hatta drain mana olayı casterlardan daha çok yarar işine. Zaten kick'i döner tekme oldugu için zarafet akıyor race'ten. Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 undead ac bence. Belese trinket demek wotf. Char adini esinin adi veya benzeri yapinca fmale chara laf etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Tauren rogue üstüne tanımam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bence bloodelf iyi olabilir tipini hiç sevmesem de raciali kalite.eh ama kendim karakter açacak olsam şöle diyim betadan beri 1 adet orc dışında undeadden şaşmadım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar