Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 http://strangleholdgame.com/ Cikmasina bu kadar az sure kalmisken John Woo'nun yapiminda payi bulunan bu guzel oyun hakkinda bugune kadar topic acilmamasi beni sasirtti. Oyunun konusundan bahsetmek gerekirse kisaca Dedektif "Tequila" Yuen'in esini kaciran cin ve rus mafyasina karsi intikam alma hikayesini konu aliyor. Trailer'larindan anladigim kadariyla yilin en iyi aksiyon oyunu olmaya aday, max payne'in yoklugunu giderecek bir oyun ortaya cikmis. Uzun suredir bir oyunu bu kadar beklemiyordum, bir mass effect bir de bu. Stranglehold cok buyuk bir ihtimalle temmuz ile agustos arasi cikacak. Oyunun trailer'larini muhakkak izleyin gercekten isin icinde John Woo'nun parmagi oldugu anlasiliyor. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:59 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ekran kartı olarak ekstra bir bilgisayar daha isteyecek heralde, bu nasıl bir sapıklıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 şaka gibi,benim pc kaldırmazsa toptan kaldıracağım direk pc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 evet ben de geçen hafta baktım ama başlık göremeyince kendim açmaya üşendim doğrusu. hevesle bekliyorum, keşke bir ay önce çıksaydı. max payne 2'den beri normal shooterlar pek keyif alamaz oldum ama trailerlara bakılırsa stranglehold o boşluğu fazlasıyla doldurabilir. :) ekleme: zaten chow yun fat'i birebir oyunda canlandırıp karakteri de bizzat kendisinin seslendirmesi bile oyunun atmosferini bambaşka yapacak! :) [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:11 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bu oyuna kıl oldum. Çünkü benim pc'de çalışmayacak bu oyun, sırf ondan kıl oldum. Salyalarım göl oldu be, ayıptır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu haftaiçi çıkıomuş merlinin kazanına göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Xbox'a cikali 1 gun oldu bile =) adamlar bir sekilde internete sizdirmislar, su an indiriyorum 3.5gb kaldi en kisa zamanda yorumlarimi yazacagim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pc için 5 eylül sanırım, heyecanla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hm xboxa çıktıysa indiriim hemen bende bakalım nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hmmm güzel oyuna benziyor.Bende bir indirip bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Evet en sonunda oynadim, oyunu acar acmaz ilk dikkatimi ceken sey menusu oldu, genelde secenekleri yavas acilan oyun menulerinden nefret ederim fakat stranglehold olayi gayet guzel bir sekilde halletmis (Spoiler vermiyorum gidin kendiniz bakin =P). Mekan grafikleri gercekten harika, grafikler Gears of War ile rahatlikla yarisir yanliz mekanlar cok gercekci oldugundan dolayi karakterler biraz siritiyor. Kontroller gayet kolay ve rahat kullanilabilir olmus yanliz bazi aksiyonlari Tequila abimiz kendi kafasina gore yapiyor mesela masanin yanina yaklastiginiz zaman Tequila kicini masaya koyup otomatik olarak ustunden kayiyor bu biraz sorunlu olmus yine de ciddi anlamda sinir bozucu bir sey degil. Dikkatimi ceken baska bir sey ise oyunda aksiyonun hic durmamasiydi, surekli dusmanlari olduruyorsunuz hatta sunu diyebilirim ki aksiyon konusunda ilk iki max payne oyunlarindan cok daha doyurucu. Su ana kadar buldugum tek eksi level'larin cok kisa olmasi belki de zevk alarak oynadigim icin bana oyle gelmistir. Ha bir de kursunlardan kactiginiz ufak bir mini oyun var keske hic koymasalarmis oyuna hic yakismamis... Neyse bence cok basarili bir oyun olmus, Assassin's Creed bu sene mi cikar bilmiyorum fakat halihazirda Stranglehold bu senenin en iyi aksiyon oyunu. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:35 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sisteminide yazarmisin senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 xbox a cıktı oyun sırf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Oeh oyun sandigimdan kisa cikti yaklasik 7 saat icinde oyunu bitirdim, kursunlardan kactigimiz mini oyun hakkinda fikrim biraz degisti oyunun son bolumunde cok guzel uygulanmis bu mini oyun fakat nedense diger bolumlerde yeterince basarili degil. Senaryo olarak Hard Boiled'in kat kat daha gerisinde 3. sinif bir hollywood filmini andiriyor gereginden fazla klise olan sahneler var... Stranglehold kat kat daha guzel bir oyun olabilirmis yine de cok eglendim fakat beni bioshock kadar etkilemeyi basaramadi 8.5/10 veriyorum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 pc release date e gamespy 18 eylül diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Oyun torrent networke düştü. Size 12.46 GB (13,384,120,194 bytes) Type Games/PC ISO Oha diyorum 13 GB ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Böyle havadan nem kapar gibi olucam biraz ama o boyut ve kutudaki midway yazısı akla bu oyunu yapan adamların compress falan bilmediği, konsol diskine oyun yapar gibi oyun yaptığı ve oyunun sisteme tecavüz edeceğini getiriyor veya ben böyle bi insanım, ne biliim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Eeeh yeter lan! Ne bu ya..Lan harika grafiklere sahip olup nispeten az sistemli oyunlar da çıktı bu nedir lan!!İnsanlar bu kadar mı tüketmeye yönlendirilir eşşoğlueşşek Midway yapımcıları.Şerefsizler.Eşşoğlueşşekler!!Vicdansızlar.Half life 2 yi örnek alın lan şerefsiz midwayliler.Midwaye japon uçakları girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 artık çoğu oyunları 5 dilde birden aynı pakette çıkarttıkları için konuşma vs arttıkça oyunun boyutu da şişiyor yok yere. o ilave dosyaları atınca iki dvd'lik oyunun tek dvd'ye sığdığını biliyorum nwn2 gibi. yalnız cidden bugüne kadar gördüğüm en devasa boyda oyun heh, 1mbit olmasına rağmen bağlantı ürküttü hani. bozuk mozuk çıkmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 seed yok yarına anca adam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Askerdeyken screenshotlarını görüp beklemeye aldığım ve 2 yıldır beklediğim oyun.Upgrade gerekecek , anca seneye oynarım o başka konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oyun çıktı. 12 gb oyunun dvd leri toplam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 min sistem isteği nedir bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 biri oynasın da anlatsın nasıl birşey ehueh çekilmez bu download :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 müthiş bir oyun, herkese tavsiye ediyorum. özellikle de max payne serisini sevenlere. max payne 2'den bu yana bir shooter'dan bu kadar keyif almadım. tek kusuru kısa olması maalesef, iki hatta üç haftada indirdim ama üçüncü güne geçmeden bitti. :p shotgun + barrage ile müzede ilerlerken ağzım kulaklarımdaydı sadece onu biliyorum. john woo amca bir tane daha yaptırır umarım bu kadar kısa olmayan. ellerinden öperim, hürmet ederim. oh be oyun yordu ama iyi de eğlendim. galiba 1-2 bölüm çıkarmışlar unlockable olaylara bakıyordum, oralar da olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar