Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stranglehold

Sylian

Öne çıkan mesajlar

http://strangleholdgame.com/

Cikmasina bu kadar az sure kalmisken John Woo'nun yapiminda payi bulunan bu guzel oyun hakkinda bugune kadar topic acilmamasi beni sasirtti.

Oyunun konusundan bahsetmek gerekirse kisaca Dedektif "Tequila" Yuen'in esini kaciran cin ve rus mafyasina karsi intikam alma hikayesini konu aliyor.
Trailer'larindan anladigim kadariyla yilin en iyi aksiyon oyunu olmaya aday, max payne'in yoklugunu giderecek bir oyun ortaya cikmis. Uzun suredir bir oyunu bu kadar beklemiyordum, bir mass effect bir de bu.

Stranglehold cok buyuk bir ihtimalle temmuz ile agustos arasi cikacak.
Oyunun trailer'larini muhakkak izleyin gercekten isin icinde John Woo'nun parmagi oldugu anlasiliyor.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:59 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de geçen hafta baktım ama başlık göremeyince kendim açmaya üşendim doğrusu.

hevesle bekliyorum, keşke bir ay önce çıksaydı. max payne 2'den beri normal shooterlar pek keyif alamaz oldum ama trailerlara bakılırsa stranglehold o boşluğu fazlasıyla doldurabilir. :)

ekleme: zaten chow yun fat'i birebir oyunda canlandırıp karakteri de bizzat kendisinin seslendirmesi bile oyunun atmosferini bambaşka yapacak! :)

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:11 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Evet en sonunda oynadim, oyunu acar acmaz ilk dikkatimi ceken sey menusu oldu, genelde secenekleri yavas acilan oyun menulerinden nefret ederim fakat stranglehold olayi gayet guzel bir sekilde halletmis (Spoiler vermiyorum gidin kendiniz bakin =P).

Mekan grafikleri gercekten harika, grafikler Gears of War ile rahatlikla yarisir yanliz mekanlar cok gercekci oldugundan dolayi karakterler biraz siritiyor. Kontroller gayet kolay ve rahat kullanilabilir olmus yanliz bazi aksiyonlari Tequila abimiz kendi kafasina gore yapiyor mesela masanin yanina yaklastiginiz zaman Tequila kicini masaya koyup otomatik olarak ustunden kayiyor bu biraz sorunlu olmus yine de ciddi anlamda sinir bozucu bir sey degil.

Dikkatimi ceken baska bir sey ise oyunda aksiyonun hic durmamasiydi, surekli dusmanlari olduruyorsunuz hatta sunu diyebilirim ki aksiyon konusunda ilk iki max payne oyunlarindan cok daha doyurucu. Su ana kadar buldugum tek eksi level'larin cok kisa olmasi belki de zevk alarak oynadigim icin bana oyle gelmistir. Ha bir de kursunlardan kactiginiz ufak bir mini oyun var keske hic koymasalarmis oyuna hic yakismamis... Neyse bence cok basarili bir oyun olmus, Assassin's Creed bu sene mi cikar bilmiyorum fakat halihazirda Stranglehold bu senenin en iyi aksiyon oyunu.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:35 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Oeh oyun sandigimdan kisa cikti yaklasik 7 saat icinde oyunu bitirdim, kursunlardan kactigimiz mini oyun hakkinda fikrim biraz degisti oyunun son bolumunde cok guzel uygulanmis bu mini oyun fakat nedense diger bolumlerde yeterince basarili degil. Senaryo olarak Hard Boiled'in kat kat daha gerisinde 3. sinif bir hollywood filmini andiriyor gereginden fazla klise olan sahneler var... Stranglehold kat kat daha guzel bir oyun olabilirmis yine de cok eglendim fakat beni bioshock kadar etkilemeyi basaramadi 8.5/10 veriyorum oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Eeeh yeter lan!
Ne bu ya..Lan harika grafiklere sahip olup nispeten az sistemli oyunlar da çıktı bu nedir lan!!İnsanlar bu kadar mı tüketmeye yönlendirilir eşşoğlueşşek Midway yapımcıları.Şerefsizler.Eşşoğlueşşekler!!Vicdansızlar.Half life 2 yi örnek alın lan şerefsiz midwayliler.Midwaye japon uçakları girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

artık çoğu oyunları 5 dilde birden aynı pakette çıkarttıkları için konuşma vs arttıkça oyunun boyutu da şişiyor yok yere. o ilave dosyaları atınca iki dvd'lik oyunun tek dvd'ye sığdığını biliyorum nwn2 gibi.

yalnız cidden bugüne kadar gördüğüm en devasa boyda oyun heh, 1mbit olmasına rağmen bağlantı ürküttü hani. bozuk mozuk çıkmasın..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
müthiş bir oyun, herkese tavsiye ediyorum. özellikle de max payne serisini sevenlere. max payne 2'den bu yana bir shooter'dan bu kadar keyif almadım. tek kusuru kısa olması maalesef, iki hatta üç haftada indirdim ama üçüncü güne geçmeden bitti. :p

shotgun + barrage ile müzede ilerlerken ağzım kulaklarımdaydı sadece onu biliyorum. john woo amca bir tane daha yaptırır umarım bu kadar kısa olmayan. ellerinden öperim, hürmet ederim.

oh be oyun yordu ama iyi de eğlendim. galiba 1-2 bölüm çıkarmışlar unlockable olaylara bakıyordum, oralar da olsaymış keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...