Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Abi güzel filmmiş de şöyle söylenio.. Hani kurtlar vadisinin filminden; dizisinden sonra çok daha müthiş bişey beklenmiş ya.. Aynı bunda da fragmanı görünce, sitesine girince falan coşuosunuz ama film o kadar da aman aman diğil diolar. Bi de ne nipplemış aq :D. Slat said: Kime sorsam film nasıldı diye "abi sütyen giymio karı asdhajdjks".. Aynen ya :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Masticore said: Hem onlar takma meme uçları nerden biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o kızın bence oyunculuğu berbattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 herkes 2. bir eskiya filmi bekliyordu ondan hayal kirikligina ugradilar bence. yani film fena degil ama mesela filmde en cok aradigim sey flashback oldu. ne biliyim ali osman in gencligi hapishane gunleri vs az da olsa koyulmasi lazimdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 karacaaaa karacaaaaaaa ölürüm yolunaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 2 meme ucu görmek için gideceklere "Pars" ı tavsiye ederim B) Şener Şen ve Rasim Öztekin...Çok başarılılar...Kenan'a uyuz olurdum 2 kat arttı uyuzluğum :D onun dışında zaten mafya filmi değildi mesaj verilen bir film bence türk filimleri için başarılı bir derecede ha daha iyi olamazmıydı olabilirdi ama yinede tam puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 çok iyi. gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 flashback kısmına katılsam da, şener şenin ş si yeter şu filmi görmeye. dünya çapında bir oyuncu, jack nicholson'a eşdeğer tutarım ben bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Bizde dün gittik. Genel olarak beğendim. Şener Şen için zaten söylenecek bir şey yok. Ama işe espri katalım diye oluşturulan bir kaç dialog çok göze batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Tamamında spoiler olabilir. Çevremdeki yorumlara bakıyorum, ve görünüşe göre filmi beğenmeyen bir tek ben varım. Birkaç parça olarak bakacağım filme: 1-) Senaryo Filmin en güçlü olduğu yer, belki de tek güçlü olduğu yer senaryosu. Bazı klişeler var, fotoğrafla hafıza tazeleme gibi Memento esintileri var (bilinçli yapılıp yapılmadıkları sorgulanabilir; bana bilinçli degilmiş gibi geldi); ama genel anlamda verdiği senaryo bir derece kabul edilebilir geldi bana. 2-) Oyunculuk Otur, sıfır. Buna Şener Şen'i de katıyorum (ki taşlanacağım bunun için, biliyorum) ve şunu söylüyorum: Filmde vasatın üstüne çıkan sadece birkaç kişi var. Şener Şen ve Rasim Öztekin (Sürmeli) bunlar arasında sayılabilir; geriye kalan oyunculuklar ise cidden çok kötü. Benim Şener Şen'e olan güvenim sonsuz, o yüzden düşünmeden de edemiyorum, acaba oyunculuğun kötü olması oyuncuların kötü olmasından değil de yönetimin kötü olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? "Racon" tayfası denilen tayfadaki oyuncuların hepsi başarılı sayılabilecek kişiler, Kenan İmirzalıoğlu genelde vasatın üstünde bir performans sergileyebiliyor ama bu filmde herkes yapmacık, herkesin üstünde "Ben Rol Yapıyorum" tabelası var. Bir yerde yanlışlık var, orası kesin. 3-) Genel yönetmenlik ve toplumsal etki İdeolojik demeyeyim de, belli bir amaca hizmet eden filmleri sevmem; standart bir mesajı vermelerini hiç sevmem; ama bu filmden cidden rahatsız oldum. Devran karakterinin filmin bir kenarından sürekli olarak yüceltilmesi, özenilecek bir konuma getirilmesine anlam veremedim açıkçası. Tamam, filmde "Hiçbir şey siyah - beyaz diye ayrılamaz" temasını benimseyebilirsin, Devran'ı da gri olarak gösterebilirsin ama insaf be kardeşim; adamın neresi gri, neresi savunulabilir ya? Sürekli olarak verilen "Bir kadın için her şeyden vazgeçtim" mesajı da sadece "nipple nipple" diye inleyen hanzoları gaza getirdi; bütün herkes Şener Şen'in oynadığı karakteri beğense de, yeni Devranlar göreceğiz bence sokakta. Daha söyleyeceklerim de vardır da, not almadan aklımdakileri yazdım sadece, geri kalanlar uçtu gitti o yüzden. Velhasıl, hem kamera arkasında, hem de kamera önündeki bu kadar sağlam kadrosuna rağmen üç beş sahne dışında beğenmediğim bir film oldu Kabadayı. Üç beş sahne de filmi kurtarmıyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben beğendim abicim yalnız karacayı mı filmi mi tam karar veremedim ona NOT:Şener Şen'e saygımız sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 konusu güzel fakat en kotu olan sey ne biliomusunuz müzikler fln mesela filmin en sonunda kulagıma küpe olsun fln dio orda bence duygusal bi sahne yapabilirlerdi cnkü bizim burdaki kroların hepsi alkısladı fln filan böle tam 5.sınıf insanının hollywood yapımı diyebilcegi bi film yani :) lanet ettim filme daha bi kötü gözle bakmak zorunda kaldım bu insanlar yüznüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ZaugnaKhaldun said: Tamamında spoiler olabilir. Çevremdeki yorumlara bakıyorum, ve görünüşe göre filmi beğenmeyen bir tek ben varım. begendim demedim. normaldi. beklentilerin altında çıktığı için belki de kötüydü. Birkaç parça olarak bakacağım filme:baq bakalım 1-) Senaryo : Bence ki en kötü yer, Filmde hep eskiyi anlatıyor şimdi yapacaklarını desteklemek için fakat sadece anlatıyor. Bense hep bi flashback ya da bi kanıt aradım. Bence o fotoğraf makinası memento kısmı da kötü geldi. ne bileyim.. Filmin en güçlü olduğu yer, belki de tek güçlü olduğu yer senaryosu. Bazı klişeler var, fotoğrafla hafıza tazeleme gibi Memento esintileri var (bilinçli yapılıp yapılmadıkları sorgulanabilir; bana bilinçli degilmiş gibi geldi); ama genel anlamda verdiği senaryo bir derece kabul edilebilir geldi bana. 2-) Oyunculuk Oyunculuk en iyiler Şener Şen ve Rasim Öztekin idi bence. Verilen Rol'un tamamı tıpkısını canlandırmışlar. Bence sorun Kenan'ın tavırlarındaydı. Seneryo hatası olarak yakışmamış biraz hınzır gülüşler falan. sırıtmalar. Gerçi o da rol'un bi parçası olduğu için bişey diyemeyiz. Hah duygusal sahnelerde karaca acayip kötüydü. Oğlanda idare eder. Tarzını bulmuş filmde. Otur, sıfır. Buna Şener Şen'i de katıyorum (ki taşlanacağım bunun için, biliyorum) ve şunu söylüyorum: Filmde vasatın üstüne çıkan sadece birkaç kişi var. Şener Şen ve Rasim Öztekin (Sürmeli) bunlar arasında sayılabilir; geriye kalan oyunculuklar ise cidden çok kötü. Benim Şener Şen'e olan güvenim sonsuz, o yüzden düşünmeden de edemiyorum, acaba oyunculuğun kötü olması oyuncuların kötü olmasından değil de yönetimin kötü olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? "Racon" tayfası denilen tayfadaki oyuncuların hepsi başarılı sayılabilecek kişiler, Kenan İmirzalıoğlu genelde vasatın üstünde bir performans sergileyebiliyor ama bu filmde herkes yapmacık, herkesin üstünde "Ben Rol Yapıyorum" tabelası var. Bir yerde yanlışlık var, orası kesin. 3-) Genel yönetmenlik ve toplumsal etki diyecek bişeyim yoq buna Velhasıl, hem kamera arkasında, hem de kamera önündeki bu kadar sağlam kadrosuna rağmen üç beş sahne dışında beğenmediğim bir film oldu Kabadayı. Üç beş sahne de filmi kurtarmıyor ne yazık ki demişsin de bende beklediğimi bulamadım ama o tokat sahnesine öyle bir bittim ki. Film'de Şener Şen'de yükseldi gözümde birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 güzel film, ama şener şen fazla bu filme. Önceki yeni filmlerini düşününce hakkaten vasata kalıyor ama eğlenceli film işte, gel gor ki eski kabadayılardan farklı şeyler bekliyor insan. Ayrıca Miroğlu abimize bittim =) baya komik yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 film bence gayet guzeldi. şener şen'i konuşmaya gerek yok zaten ama rasim öztekin ve kenan imirzalıoğlu da süper rol yapmışlar. kenan imirzalıoğlu'nu basit bir dizi oyuncusu olarak düşünüyordum ama gayet güzel kaldırmış rolünü. karakterinin piskopatlığını yansıtmış. herkese izleyin derim. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 benim icin bekletinin cok altındaydı. filmde aşk var deseniz, yok. aferdersiniz kız resmen o.. cktı :) kız hiç yüz vermese, devran habire rahatsız eden bi tip olsa, o da deil. kız ikisiyle de pişirmiş işi.. kabadayılık desen, eski babalıklar fos cıktı. o saatten sonra da ben şahsen şener şenin rambo kesilmesini zaten beklemiodum. o yüzden az bi action koymus adamlar. oldu bitti bi anda. 3-5 tane duygusal sahne vardı, oralarda da abuk subuk espri sokmus adamlar. kısaca cok yalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ceday a kesinlikle katılıyorum dün izledim filmi film ne romantik ne macera ne aksiyon ne dram ne komedi böyle ortaya karışık bişey olmuş. biraz garip ve egreti durmuş bazı durumlar...rasim öztekin inanılmaz başarılıydı bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Tesbihleri hiç beğenmedim. Çok değil yahu, rica etseydiler yollardık oltu taşı gümüş işleme güzel 4-5 tesbih. Şaşırmış olabilirim fakat filmin sonunda Şener Şen sanki sağından yiyor kurşunu, sonunda solunda kan izi var. -yamuluyor olabilirim- Onun dışında filmi beğendim. Espriler falan iyiydi. Yahut bugünkü psikolojime iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya bence o kadroya çok daha ii bi senaryo olablirdi.beğenmedim konuyu ama oyuncular tek başına almış götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Asıl en bomba karakter sürmeli idi... Hele "bende ki göt hiçbirinizde yok" lafı yokmuydu ağlattı şerefsizim. Film güzeldi bence 2. eşkiya arayıp gitmemek gerekirdi eşkiyada bir erkan uğur faktorü vardı mesela, Sonra sadece Şener Şen yoktu o filmde,yönetmende iyiydi. Ben beyendim izlediğime deymişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 genel olarak bende beğendim filmi ama aklıma takılan bi kaç yer vardı Şener Şen'i orda vuruyolar hiç bişi olmamış gibi geliyo adamı tokat manyağı yapıyo konuşuo unutyo flan flan ama hepsinde normal tavırlarla taaki kenanı vuruncaya dek. bide kenana kötü adam rolü pek iyi gitmemiş filmetre:%60 fdgdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 iyiydi de, son 15dk hafiften cıvıttı. oyunculuklar falan onlara laf yok, şener şene saygımız sonsuz; fakat o son depodaki dialoglar falan bozdu güldük gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben bu fılm de rasım oztekının oyunculugunu cok begendım.adam guzel oynamıs rolunu.fılmse genel olarak ıdare eder bos zamanda gıdılebılır bı fılm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Flashback çok klişe be artık abi.Hatta ne zaman yapacaklar filmde diye bekliyordum.Olmadı, çok büyük bir eksiklik değil bence.Ama son kısımları daha iyi işleyebilirlerdi.Ne bileyim Şener Şen direk dellendi ve depoyu falan bastı dağıttı geçti.Yani Eşkiya'da daha iyiydi son aksiyon bölümleri.10 sene öncesinin filmi..Dediğim gibi senaryoyu iyi işleyememişler ama oyunculuklar almış götürmüş filmi.Zaten Şener Şen otursun sandalyeye 90 dk. ekrana baksın bir şey yapmadan yine izlenir o film.Öyle bir adam.. Cidden yerine kimseyi göremiyorum.Efsane ötesi. #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aslı tandoğanın deviantartı varmış, hatun ultima online oynamış http://spatyomruler.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar