Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Omer Vargi yonetiyor sener sen ve kenan imirzalioglu basrollerde.. aralik 2007 de vziyonda. guzel olacakmis gibi bir his var icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 şener şen var diye di mi? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 fragamnını görmüştüm "KABADAYI!" diye bi ses geldi bi an noluyo dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 evet sert rollere manyak yakisio adam yani, eskiya gibide bi ornek var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Güzel olmasına olur da artık biraz daha orijinal fikirlerle gelmelerini bekliyorum ben şahsen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Güzel olucak ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bana nedense fazlaca eskiya filmini hatirlatti ya. ama genede gelince gidecem sirf sener sen icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bu aksam gidiyoruz sinemaya,kabadayiya gideriz buyuk ihtimal.Gelince yorumlarim.İlk ben yorumlicam kimse bisey yazmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bütün oyuncular ısrarla eşkıya ya benzemiyor diyorlar. heralde doğrudur. şener şenin karakteri benziyor galiba yine eski toprak baba bi adamı oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Benziyor baya,yine eskiden kabadayi olmus ve sonra o islerden elini ayagini cekmis bir insani oynuyor.Buyuk ihtimal Kenan imir. icin geri doner falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Pazartesi gidicez bakalım güzel diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Olivies said: Buyuk ihtimal Kenan imir. icin geri doner falan. şener şen'in haberi olmayan bir çocuğu varmış, çocuk bunca sene nerdeydin diye bunu kabul etmemiş ama bu çocuğun sevgilisine hasta olan sapık kenan imirzalıoğlu psikopata bağlayıp çocukla kızı keseceğini beyan edince çocukla kız şener şen'in korumasını kabul etmiş ve olaylar gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Şener Şen'le Yavuz Turgul ikilisinin kotu bir filmi yok zaten ya, bu da cok iyi olacaktır bence, gerci yonetmen degil bu filmde, senaryo ona ait ama olsun =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Galasına gitmiş babam, inanılmaz güzelmiş, merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 şener şen babam olsa yerim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Gittim gördüm , ama beğenmedim açıkçası.. yani beklenenlerin altındaydı. Gerçi beğenmeme nedenim az ekşın.. Filmin sonundaki tokat sahnesi bayaa hoşuma gitti fakat gelen olarak gerçekten çok şey umuyormuşum. En büyük nedeni de sanırım KV'deki olay dizisinin ekşının yerini tutmaması idi. Ayrıca Kenan'a da kötü rol hiç yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bazi replikler yikti gecti =) senaryoya azcik daha ozen verilseydi iyi olurdu fakat yonetmenlik felaketti bence yani daha kotu nasil yaparim diye baya bi dusunmus adam... yinede sener sen superdi ,kenan i nasi oynatmislar boyle anlamadim rol yetenegi 0 ki sesi bitiriyor zaten , asli tandogan cok guzeldi bide parasi yok sanirsam sutyen alamamis =), ismail hacioglu ortalama ustuydu o goze batmadi pek . Rasim Oztekin dokturmus , diger oyuncularda ortalamaydi bekledigimi alamadim ama verdigim parayada acimadim yani kotu degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Geyik bi filmdi... heycan ve merak yerine güldüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 jacabo said: ...asli tandogan cok guzeldi bide parasi yok sanirsam sutyen alamamis ... ahahaha yoruma katılıyorum :D. filmi ben çok sevdim. çok çok sert bişi bekliyodum(silahlar çekilicek adamlar toplancak mekanlar basılıcak fln) ama değilmiş. genede güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Şu sahnede kendimi gülmekten alamadım Devran, Haconun çiftliğini basıp Ali Osman,oğlu ve Karaca ormanda kaçtıkları sırada yoldan atlayıp hemen yolun dibinde saklandıkları sahne direk Yüzüklerin Efendisi'ndeki hobbitlerin yüzük tayfı tarafından kovalanırken yolun kenarına saklandıkları sahnenin aynısı : )).Direk araklamış mı yönetmen bilemiyorum ama allah iyiliğini versin çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Film güzeldi her türlü gidip izlenir yani. Ayrıca südyen parası nereden çıktı ya :).Hem onlar takma meme uçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Arkadaş her giden abaza da mı aynı muhabbeti yapar ya.. Kime sorsam film nasıldı diye "abi sütyen giymio karı asdhajdjks".. O yüzden gidiyorum filme yihhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 filmi ben beğendim baya..çok eğlendik yani gidin mutlaka=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 geçen izledim hatta çıktıktan sonra filmden izmir galasına denk geldik kenan şener şen karaca bazı bir iki tip daha orda idi.. film gerçekten çok güzeldi oynayan herkez kendini bi çıta daha yükseltmiş gerçekten ama sürmeli benim için ayrı bi karakter oldu açıkcası : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Güzel filmdi uzun zamandır kendimi kaptırarak bir film izlemiyordum ama finalde biraz daha ekşın lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar