Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabadayi

Zegna

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
Olivies said:
Buyuk ihtimal Kenan imir. icin geri doner falan.

şener şen'in haberi olmayan bir çocuğu varmış, çocuk bunca sene nerdeydin diye bunu kabul etmemiş ama bu çocuğun sevgilisine hasta olan sapık kenan imirzalıoğlu psikopata bağlayıp çocukla kızı keseceğini beyan edince çocukla kız şener şen'in korumasını kabul etmiş ve olaylar gelişmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim gördüm ,
ama beğenmedim açıkçası..
yani beklenenlerin altındaydı. Gerçi beğenmeme nedenim az ekşın..
Filmin sonundaki tokat sahnesi bayaa hoşuma gitti fakat gelen olarak gerçekten çok şey umuyormuşum.

En büyük nedeni de sanırım KV'deki olay dizisinin ekşının yerini tutmaması idi.

Ayrıca Kenan'a da kötü rol hiç yakışmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

bazi replikler yikti gecti =)
senaryoya azcik daha ozen verilseydi iyi olurdu

fakat yonetmenlik felaketti bence yani daha kotu nasil yaparim diye baya bi dusunmus adam...

yinede sener sen superdi ,kenan i nasi oynatmislar boyle anlamadim rol yetenegi 0 ki sesi bitiriyor zaten , asli tandogan cok guzeldi bide parasi yok sanirsam sutyen alamamis =), ismail hacioglu ortalama ustuydu o goze batmadi pek . Rasim Oztekin dokturmus , diger oyuncularda ortalamaydi

bekledigimi alamadim ama verdigim parayada acimadim yani kotu degildi
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sahnede kendimi gülmekten alamadım

Devran, Haconun çiftliğini basıp Ali Osman,oğlu ve Karaca ormanda kaçtıkları sırada yoldan atlayıp hemen yolun dibinde saklandıkları sahne direk Yüzüklerin Efendisi'ndeki hobbitlerin yüzük tayfı tarafından kovalanırken yolun kenarına saklandıkları sahnenin aynısı : )).Direk araklamış mı yönetmen bilemiyorum ama allah iyiliğini versin çok güldüm.

Sosyal ağlarda paylaş

geçen izledim hatta çıktıktan sonra filmden izmir galasına denk geldik kenan şener şen karaca bazı bir iki tip daha orda idi.. film gerçekten çok güzeldi oynayan herkez kendini bi çıta daha yükseltmiş gerçekten ama sürmeli benim için ayrı bi karakter oldu açıkcası : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...